Přejít na obsah

Jokinkove zelené nervátko

Doporučené příspěvky

Tak chalani, už keď tu brázdim to fórum, staré aj nové asi sa patrí predstavit moje prdítko :) Dovoz ČECHY :)

Octavia II 2.0 TDI 103 kw 16V - BKD - Elegance

r.v. 12/2004 - MR 05

nabehaných 105 000 km.

Moje úpravy:

RS predný aj zadný nárazník, RS krídlo a RS koncovky a fólie na oknách, zadné facelift svetlá, prahové lišty.

Neplánované úpravy :lol:

Nové turbo, ktoré sa mi po ceste do práce uplne rozsypalo a teraz to vyzerá asi na trysky

post-308-1251705630_thumb.jpg

post-308-1251705639_thumb.jpg

post-308-1251705650_thumb.jpg

post-308-1251705660_thumb.jpg

post-308-1251705670_thumb.jpg

post-308-1251705681_thumb.jpg

post-308-1251705691_thumb.jpg

post-308-1251705700_thumb.jpg

post-308-1251705709_thumb.jpg

post-308-1251705720_thumb.jpg

post-308-1251705728_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Chalani. Motor je K.O. nasratý som jak hovado :palec: . Tak idem po dialnici dnes doobeda mám na tachometri asi 140 a idem obiehat. Dupnem na plyn a čo mi auto spravilo. Sekla ručička na tachometri pri 150, biely dym za mnou ako z komína. Hovorím sa do p..e. Odstavím auto na krajnicu vipnem motor. Idem nastarovat a kaput vsetko. Ani naštartovat ani nič. Tak pekne odtahovka. Od 12.00 h stál som na dielanici jak debil. Teraz somprišiel domov. A to som mal len 70 km od domu. Nechcem ani vedet keby sa mi to stalo vo Švajčiarsku

Odkaz ke komentáři

Dám vedet ked sa mi vráti mechanik z dovolenky, lebo davat si auto do Porche Nira je odvaha. Ale ked to bude druhé turbo za 4 mesiace tak ma asi drbne. Ale ked sa mi to stalo prvý krát, vtedy som aspoň naštartoval. A vtedy to bolo turbo určite. Ale teraz. Keď by som to auto aspoň zabíjal nepoviem ani slovo. Ale chodím ako človek. Chvala bohu, že aspon na Slovensku. V nedelu som prišiel zo švajčiarska. Keby sa mi to stane tam tak ja neviem čo spravým.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak chlapci auto je hotové. Bolo to zas turbo. Úplne zhorelo. A olej som mal vsade kde si len clovek može priat. Celý motor od oleja a vo výfuku tiež, ktorý sa musel komplet rozobrat a olej vyliat a ostatok vypálit. Tak mám zas nové turbo, ktoré mi aspon už nehúka. a položka -910,-€. A už dúfam, že budem mať klud konečne.

Odkaz ke komentáři

Takže začnem asi takto: 1 - auto malo chip

2 - robil to otcov kamarat velmi dobrý

Začalo to asi takto. Naskor sa islo stare turbo reklamovat. Ale nechceli mi uznat reklamaciu nakolko bolo auto chipnute - Teda neviem ako prišli na to, že auto je chipnute. Takže nové turbo. Ale pán proste isiel kupil nove turbo ani nezavolal, že mam za taku a taku cenu. Proste isiel a kupil. A cena je za nové turbo, výmena oleja a filtrov a nahratie povodneho programu 2.0 TDI. Takto mi to tlmočil otec, ked bol za ním. Keby to nebol otcov dobrý kamarát tak ho pošlem do p..e a za to turbo mu nezplatím.

Takže turbo mi odchádzalo dosledku chipu, teda podla nich.

Odkaz ke komentáři

No ten chip. Ja idiot som sa nechal nahovorit. kamarati mi ho odporucili, že je velmi dobrý a robí to už niekolko rokov a nikdy nemali problemy a spravil už dost aut. A ja debil že dobre. Bol tusim z Topolčian. Tak chlapec prisiel stiahol si software a povedal, že za tri dni sa mi ozve. Este som mu prizvukoval, že len minimálne nárast výkonu chcem. No dobre. A potom prišiel nahral softwer a jokinko sa vozil. A teraz sa mu neviem dovolat už tri týždne. Nasratý som jak k.... Nezdvíha tel. nič.

Odkaz ke komentáři
No ten chip. Ja idiot som sa nechal nahovorit. kamarati mi ho odporucili, že je velmi dobrý a robí to už niekolko rokov a nikdy nemali problemy a spravil už dost aut. A ja debil že dobre. Bol tusim z Topolčian. Tak chlapec prisiel stiahol si software a povedal, že za tri dni sa mi ozve. Este som mu prizvukoval, že len minimálne nárast výkonu chcem. No dobre. A potom prišiel nahral softwer a jokinko sa vozil. A teraz sa mu neviem dovolat už tri týždne. Nasratý som jak k.... Nezdvíha tel. nič.

to je to "garážové" chipovanie a potom si ľudia uvedomia ako si zničili motor vlastnou hlúposťou :) ...netreba dať na jedna pani povedala, ale na skutočné referencie :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...