Přejít na obsah

Volant octavia s pádly DSG

kauli

Doporučené příspěvky

cau,mam to tez tak funguje vsechno akorad musis vymenit aj podvolantovku s indexem CH na konci podle toho jaky mas rok a taky musis mit faceliftove radio aby ti fungoval roller na hlasitost radia jinak nebude fungovat bez toho radia :palec: padla budes mit jako imitaci :palec:

Ahoj, díky za info, jednotku seženu a facelift mám celé auto takže dobrý.

JINAK PRODÁM SVŮJ STARÝ 4 RAMENNÝ KOŽENÝ VOLANT Z O2, VE SLUŠNÉM STAVU BEZ AIRBAGU ŘEKNĚME ZA 1000 Kaček.

post-19698-0-28144000-1332082618_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

budes potrebovat podvolantovou jednotku s pismenem CH na konci nekde se tady aj prodava stoji kolem 2500,- ta to vsechno umi,mozna se ale pletu mozna ze by to slo jen nakodovat kdyz mas OII face s DSG :palec:

nekde se to tu aj resilo tak zkus pohledat :palec:

Přiznám se,jsem v těch foorech ztracenej...hledal jsem ale nenašel,třeba to fakt někde je :blink: ,nejraději bych byl kdyby mi to někdo vypsal,no a pak i nakódoval :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zjistil že u 2011 ta podvolantová řídící jednotka není,respektive je ale je součástí tohodle:Set páček

Umí někdo s jistotou říct jestli mi to půjde jen nakodovat nebo budu potřebovat tohle celý?Popřípadě s jakým označením?Upozorňuji že tyhle nový (jednotky) nemají označení jako u starších ročníků např. CH atd... jsou na nich jen čísla :angry:

Díky za rady

Odkaz ke komentáři

ten set pacek nepotrebujes k tomu aby ti fungovali padla!!! Ten set pacek je nato ze kdyz budes mit multi volant tak s volantu muzes ovladat menu maxidotu a dalsi veci nemelo by to mit vliv na razeni pod volantem...

Toho Vašu nebo Rolbaře si kontaktoval??

Napsal jsem mu zprávu tady na foru,zatím mi neodpověděl. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o rok později...

Ahoj prosím vás chtěl bych se zeptat mám octávii II rok 2008 a mám Multifunkční volant a rádio Columbus ale ten je tam zřejmě domontovaný bo mi s multifunkčním volantem vůbec nereaguje. Chápu to dobře že pokud je do auta domontovaný columbus tak budu potřebovat jinačí podvolantovou jednotku ? a co když tak ještě budu potřebovat abych to rozchodil ? Předem děkuji za odpověď

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...