cosby Odesláno Září 26, 2012 Sdílet Odesláno Září 26, 2012 Dal bych kvůli podpoře telefonu 7P6 a tu mám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2012 Tak to Míšo vyzkouším, i s tou kabeláží na hlasové ovládání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 26, 2012 Sdílet Odesláno Září 26, 2012 7p6 nebo 5k0 je to jedno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2012 Dnes jsem si dovezl prácí,kabeláž pro hlasové ovládání a jinou bluetooth jednotku podle doporučení 7P6.Zítra to přehodím.Michale děkuji za rychlé dodání :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 28, 2012 Sdílet Odesláno Září 28, 2012 vykašli se úplně na tuhle kabeláž! na co další fakra konektory? použij tu starou a pouze přepoj mikforon:.. nebo tam chceš narvat převodník a ještě tohle? 7P6...C je stará jednotka! už jsou mnohem novější s lepší podporou telefonů! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2012 Ne ne jen si to musím vymotat a přepinovat ;) .To už bych tam opravdu nenarval :o . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Tak dnes jsem byl u Cosbyho provest nějaké doladění hlasového ovládání :D a spojení jednotky bluetooth s Nokii 97mini :( .Už to všechno jede jak má .Ale rozkuchál jsem tu kabeláž kompletně včetně kšandy canového převodníku :o ,tu jsem definitívně zrušil použil jsem jen kabeláž z toho canového převodníku a kabeláž k bluetoothu a už to jede jak má a navigačka je usazená. Tak že ještě jednou dík všem kteří se projektu zůčastnili. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 No vidíš to jak jsi šikovný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 (upraveno) No vidíš to jak jsi šikovný To jó pod odborným vedením to jde.Ještě že máme takové kamarády jako je Cosby ,Rolbař Váša a pár dalších . Upraveno Říjen 5, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 jakou specifikaci toho oleje mas mit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 (upraveno) Mám dojem že je to specifikace 0W30 třída 50600 Upraveno Říjen 7, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 O5 jsem o kousek dál,včera jsem si od Cosbyho dovezl madlo pátých dveří s kamerkou,ale tu je třeba přehodít za kamerku z Tiguana.Tu už mám objednanou u Jendy T4 a dojde asi ve středu.A taky mám objednán el.svazek ke kameře v VW Heller a ten bude asi taky ve středu tak že pokud to tak bude tak do konce týdne budu mít přehled co se děje Emánkovy za zády při couvání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Neznalku jsi spravny blazen a drzim ti palce kamarade 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Když už :o tak komplet né 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Moc moc pěkné :palec: Co máš ještě v plánu , webasto ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 No Webasto tam je, ale jen jako pomocnej přihřívač,chtěl bych to za pomoci Cosbyho rozchodit na mobil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Aha , a máš v kufru druhou baterii ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 nemá a nepotřebuje ji.Taky jsem si to to dělával a pokud je jedna baterie OK stačí naprosto bezproblémově. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Ahá , my když doma měli Toua. tak právě měl druhou baterii místo rezervy. Mělo to tenkrát DO + programovací hodiny na ventilaci/topení u stropního světla. Mužu říct , že to topení bylo hooodně příjemná záležitost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Už se mí podařilo poshánět vše potřebné na to dodělání té couvací kamerky.Tak že dnes se budu snažit o provedení montáže,fotečky dodám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Dnes jsem začal připravovat věci na kompletaci couvací kamery.A nebylo to tak jednoduché hodně věcí je třeba upravovat, jak madlo tak i kamerka a úchyt madla na pátých dveřích.Ale je na svém místě a přípravena na zapojení,zítra budu tahat kabely. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Kukam ze nelenis a pekne jedes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 to je hrozný ničitel, tak krásné seriové auto to bylo :D ba ne, kamerka je super v vzhledem k tomu, že to nemá parkovák, tak nej možnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 parádní práce :-) Ta kamerka ti bude ukazovat i vzdálenost od překážky - takový ty čáry ?? Jen by to chtělo ještě sjednotit světýlka na osvětlení SPZ :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Tak jsem dnes o5 od 10 hodin v garáži a pracuje se na kabeláži,je to hrůza .Všechno strašně složité nevím jak je co přidělané,protože nemám dílenskou příručku všechno jde strašně pomalu protože nechci nic urvat.Ale už jsem u sedadla spolujezdce zítra to snad dorazím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 hezky z toho děláš Das Auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Lukáši tak čáry nebudou :o ,ale ty není potřeba :D ,a pokud jde o ty světýlka tak koupil jsem si ledkové ale jedno nesvítílo tak je tam původní a čeká se na nové ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Ty čáry jsou za příplatek ? :lool: Nebo na to musí být jiná jednotka ?? Kde jsi kupoval ty ledkové světýlka ? Já vše ledkové kupuji na stualarmu a bez problémů ! Na Q5 máme ledkové osvětlení SPZ již 2rokem a v pořádku :-) http://stualarm.cz/search.asp?EXPS=osv%ECtlen%ED+spz&SearchType=all&PgID=7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Právě že já tam žádnou jednotku nedávám ,tak nebudou čáry.A ty ledky jsem bral z alegra PL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Asi se hlásí první problém,podivné rány od podvozku.Dnes se na to mrknu.Doufám že to nebude kardan nebo něco podobného. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.