RadimCep Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 http://autamost.cz/ Znate nekdo prosim tohodle prodejce? Libi se mi tam jedna Octavka. Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyBA Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Caute, vyhliadol som si novy kus na SkodaPlus, tento. Prve 4 fotky su len ilustracne, az posledne 4 su z auta. Akurat ma mzi ze nema ovladanie radia na volante a asi nebude mat ani handsfree sadu. Este premyslam nad tymto kuskom. Je o 14 tisic lacnejsi nez tamten, ma zda sa lepsiu vybavu ale nema xenony a farba sa manzelke nepaci. Tak mam dilemu ktore auto vybrat. Obe su v Plzni v Auto CB, nemate nahodou s nimi skusenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 ta modrá je pěkná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyBA Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Ak by mala xenony tak by to bol idealny kusok :-) btw. je velky rozdiel medzi xenonami a projektorovymi halogenmi ak sa da do nich lepsia ziarovka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 (upraveno) Hlavně za mokra s xenonem me to furt svítí, s těmi lepšími žárovkami uz ne, jinak se s tím da jezdit. Nebo je dodelat, lampy ti prodám za 6k a nevím kolik Rolbar chce za dodelani Upraveno Březen 20, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyBA Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Co furt sviti? Za mokra sa xenony odrazaju od cesty a nie je dobre vidiet? Ja mam xenony teraz na predFL, tam tie obycajne lampy boli fakt otras. Ale s projektormi zatial nemam skusenost. Na xenony je este potreba spravit ostrek svetiel a dat cidla na napravu, to sa celkom predrazi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 no jo z mobilu se mě blbě píše... s xenony právě když je mokro, tak to ještě solidně svítí, s projetory halogenovými s těmi blue vision žárovky z mokra nic moc... no něco budou stát lampy a montáž s matrošem 10-15 tisíc no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 ja mám teraz na predFL projektory a v nich Osram NB a nemôžem sa sťažovať ani za ďažďa :) nejde mi totiž o "xenonovy" efekt ale o dobru viditelnosť :) a hlavná vec je mať dobre nastavené svetlomety ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyBA Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 co som vsade cital tak prave xenony by mali za mokra horsie osvetlovat vozovku, ten luc sa lahsie odrazi od vody. Mne ide hlavne o ucinnost, jazdim dialnicu casto po tme, hlavne v zime, tak ci sa oplati priplatit za xenony alebo tie projektory+osram/philips ziarovky su uz dost obstojne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 tak xeny su xeny :) asi tiez keby som mohol tak idem do prerábky.. ale zas podľa mňa ani projektory s lepšími značkovými žiarovkami nie sú zle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 jojo tomiqu, nejsou zlé a dá se s tím v pohodě jezdit, ale xeny jsou xeny... plno lidí odsuzuje to natáčení, mě vyhovuje, jenom škoda že O2 FL nemá bi-xenon jako S2 :( natáčení s dálkovým je totální luxus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyBA Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Hosi, tak som volal do Plzna a poslal som rezervacny mail na tu modru. Nabuduci tyzden by mala byt pripravena na prehliadku :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 22, 2014 Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 co som vsade cital tak prave xenony by mali za mokra horsie osvetlovat vozovku, ten luc sa lahsie odrazi od vody. Mne ide hlavne o ucinnost, jazdim dialnicu casto po tme, hlavne v zime, tak ci sa oplati priplatit za xenony alebo tie projektory+osram/philips ziarovky su uz dost obstojne Tam nejde o to, ze sa luc odraza od vody, ale o to, ze ked je vozovka mokra, tak je tmava. A ako vieme, cierna pohlcuje svetlo a cim viac kelvinov, tym viac ho pohlti. Xenony su na mokrej vozovke pouzitelne tak do 4500K, co su aj OEM vybojky vo svetlach. Cim vyssie K, tym su nizsie lm. Pri FL svetlach nie je nutnost mat xenony, stacia dobre ziarovky...no xeny potesia, ale osobne si myslim, ze ta cena za dorabku sa moc neoplati (samotne lampy, nivelacia, ostreky..). Ked uz xenony, tak nech su tam uz z vyroby. A ked je rec o projektoroch, tak najlepsie ziarovky do nich su NB, ktore maju 3500K a 1550-1600lm, co je myslim rozumny ekvivalent do kazdeho pocasia a podla mojho nazoru najlepsie ziarovky H7, co sa pouzitelnosti tyka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest vtipi Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 PROSBA O NACENENÍ AUTA Dobrý den, od známého mám možnost zakoupit Škodu Octavii II 1.6MPI, r.v.2005, nájezd pouze 67tis. km, autem jezdil 7 let důchodce, bylo garážované, poslední 2 roky jej má známý, je pravidelně servisované v autorizovaném servisu škoda - doposud nenastaly žádné problémy ani opravy, kromě standardních výměn oleje, filtru atp. Auto je nehavarované, pouze na zadním nárazníku je rýha z parkoviště asi od nákupního košíku a na přední kapotě se občas najde stopa po zasažení kamínkem od aut z běžného provozu, nic drastického. výbava - Ambiente, přední okna v elektrice, loketní opěrka, přední i zadní mlhovky, 4x airbag, kazetové rádio, zámek řadící páky. Můžete mi prosím napsat odhad ceny takového vozu? Vše výše zmíněné považujte za pravdivé vč. najetých km, je to opravdu tak. Díky za odpovědi. foto vozu (omluvte kvalitu, foceno mobilem): 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 vtipi: za me ~120 000,- dalsi veci ale je, co rozvody po 9 letech, brzdy, tlumice. Je to sice jednoduchej motor, ale vsechno starne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Bartyx Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Dobrý den přeji. Chtěl bych koupit dvojkovou Octavii. Nejlépe rok 2010 a výš. Chtěl bych kombík, nejspíš naftu kvůli úspoře, jezdím celkem dost po dálnici delší trasy. Chtěl bych rozhodně automat. Poraďte prosím jaký motor vybrat, asi bych se spokojil i s 1.6, ale dvoulitr bych bral spíš. Na co bych si měl dát hlavně pozor? Kolik kilometrů je ještě snesitelných, abych do roka nemusel dělat vstřiky? Mám vzít CR nebo PD? Po čem se u automatu a těchto motorech hlavně koukat, abych odhalil případné závady. Děkuji za rady. EDIT: Ještě mě zajímá. Mají Octavie II integrovaný Bluettoth handsfree? Respektive nabízí se originál nějaký. To by se mi hodně hodilo a nemám rád takový ty přidělávaný kraviny na palubce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Od 2010 už jsou jen CR.. Určitě na dálniční provoz bych šel do 2,0 TDI ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Bartyx: Bluetooth jednotka byla za priplatek a nektery Octavie ji tedy nemaji. Nachazi se pod sedackou spolujezdce, HF umi a ovlada se pres maxidot. Jak psal Dakie, 2010 maji vsechny jen CR. U roku 2009 jsou jeste 2.0 PD, ale neni to podminkou. Najezd je individualni... CR je citlivejsi na kvalitu nafty, takze by bylo asi nejlepsi mit s sebou diagnostiku, ktera ti ukaze pripadne chyby, hodnoty na vstricich atd.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VasekT89 Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Dobrý den, chtěl bych poradit zkušené kolegy zde na fóru. Sháním octavii II s nájezdem kolem 180000 km a cenou kolem 150000,- První dotaz je zda se dá sehnat za tuto cenu kvalitní vůz, pokud by byl možný kombi uvítal bych to, ale není podmínkou. A pak bych chtěl popřípadě poradit zda máte někdo zkušenost s těmi to dovozci/bazary líbí se mi tato octavia http://www.garos-aut.../car/view/1/397 a popřípadě mi kamarád doporučil ještě tuto, že jí viděl na živo a že vypadá pěkně a zachovale. http://www.zjcar.cz/...=cs&oid=3507449 je to teda škoda octavia rok 2007 cena 155000 ta druhá od spodu, když se zadá do vyhledávače škoda a model octavia, nechce se mi to dobře zobrazit jak je to vyskakující okno. Popřípadě toto, to se mi líbí asi nejvíce http://www.autodel.cz/skoda-octavia-1-9-tdi-77kw-elegance-servisk-23785 Děkuji za odpovědi Popřípadě kdyby někdo prodával určitě uvítám i nabídku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Zdravim, urcite se da sehnat. obe jsou pekny a nejsou vylozene zanedbavany. Navic ta seda ma ochranny listy v laku, coz by mohlo znacit, ze majitel si ji opecovaval. Modra ma navic kontrolu tlaku pneu. Kazdopadne obe stojej za investici cca 2x 400,- za vypis z Cebie. Pripadne si skoc do autosalonu Skodovky s VIN kodama, jestli by ti nepomohli o nich neco zjistit z databaze servisnich ukonu. Idealne videt obe nazivo a zkusit se projet, to hodne napovi ;) pokud nelpis na vybave Elegance, nasel jsem v rychlosti 2 pekny kombiky: 1. Octavia 2. Octavia u ty druhy je dle Cebie problem s km, ale muze to byt jen malickost. Ta cerna je podle me stocena. Opotrebeni moc neodpovida a navic je z Italie, takze bude dojebana jako zito. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VasekT89 Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 No určitě na tom nějak moc nedbám, jen bych asi uvítal digi klimu a zadní parkovací senzory, ty by se mi celkem hodili, ale všechno jde dodělat. Takže bych i pouvažoval. Ale moc se v tom nevyznám, můj obor je úplně jinde a známý mechanik taky žádný není. Ale téměř všude si může člověk zajet do servisu at mu to tam okouknout a podle toho se rozhodnout. Což asi budu muset taky využít. Nebo má někdo ještě lepší postup, rád si ho vyslechnu. Zdravim, urcite se da sehnat. obe jsou pekny a nejsou vylozene zanedbavany. Navic ta seda ma ochranny listy v laku, coz by mohlo znacit, ze majitel si ji opecovaval. Modra ma navic kontrolu tlaku pneu. Kazdopadne obe stojej za investici cca 2x 400,- za vypis z Cebie. Pripadne si skoc do autosalonu Skodovky s VIN kodama, jestli by ti nepomohli o nich neco zjistit z databaze servisnich ukonu. Idealne videt obe nazivo a zkusit se projet, to hodne napovi ;) pokud nelpis na vybave Elegance, nasel jsem v rychlosti 2 pekny kombiky: 1. Octavia 2. Octavia u ty druhy je dle Cebie problem s km, ale muze to byt jen malickost. Ta cerna je podle me stocena. Opotrebeni moc neodpovida a navic je z Italie, takze bude dojebana jako zito. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Bartyx Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Bartyx: Bluetooth jednotka byla za priplatek a nektery Octavie ji tedy nemaji. Nachazi se pod sedackou spolujezdce, HF umi a ovlada se pres maxidot. Můžu se zeptat, jak přesně se to jmenuje? Nebo jaké jsou požadavky, aby to v autě bylo? Musí mít předpokládám multifunkční volant a maxidot, ale co ještě? Myslím, že třeba když projedu auta na SAuto nebo tak, tak tam to někde vyčtu? Nebo mají to ve filtru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 necituj prosim posledni prispevek, dela to bordel :) no jasne, vsechno jde dodelat a spousta veci i za par korun. A jak pises, domluvit se s autorizakem, kterej to zvedne a prohlidne ;) Zakladni kontrolu si dokazes udelat sam. Vetsinou to je sepasovanost dilu, jestli nekde neco nevrze/nepraska a jak se chova motor - proste celkovy dojem. Pak takovy vic z praxe jako treba, ze knofliky na stahovani oken zacinaji byt kolem 190k+ osoupany, jestli auto nebylo rovnany na stolici apod.. U toho modryho liftbacku z Garosu bych mohl pomoct, mam diag, jsem z Liberce. Pokud bys mel zajem, napis mi SZ a domluvime se. Bohuzel jsem nesehnal nikoho, kdo by u nich kupoval.. ad HF: nejsem si 100% jistej, ale jsou 2 typy MF volantu pro predfacelift, lisi se levou stranou. Na jednom jsou sipky a na druhem typu jsou tlacitka pro prijimani a zaveseni hovoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VasekT89 Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Díky za info, nakonec bych asi rád měl kombi, takže budu asi ještě hledat, tak kdyby jste měl někdo tip rád ho využiji. Octavia II combi motor asi 1,9 tdi z výbavy bych rád měl parkovací senzory vzadu a digiklimu, (polodot aspon, okna v elektrice, originál rádio) Najeto tak max do 165000 (180 tis) a cena kolem 150 tisíc Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirekvok Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Zdravím Vás všechny! Je toho tady tolik, že nevím kam pořádně napsat. Sháním něco podobného jako VasekT89, ale hatchback. Kdyby jste někdo z fora prodával, nebo z rodiny tak dejte vědět. Co říkáte na RS O2 to bude asi dost odhoněné, že? kolem třeba 200t Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VasekT89 Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Mám dotaz co si myslíte o této octavii http://www.tipcar.cz/inzerat/skoda-octavia-19-tdi-elegance-top-ll-cz-17961975.html Dekuji za nazory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 něco mi tam osobně nesedí, ale nedokážu říct přesně co - mám u toho auta takový zvláštní pocit. A zaráží mě, že není nikde zmínka o VINku a když se dušuje poctivýma kilometrama a servisem, tak nikde není fotka servisky (ani záznamu z Belgie)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Moc TOP, moc perfektní, moc krasavec a moc vykřičníků na víc jak 9let starý auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 9let v provozu a 112tkm... tj. 12,5tkm zhruba za rok. I to se mi moc realne nezda, protoze belgicani jezdi radi dlouhe streky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Tak přidám asi třetí nevěřícný příspěvek. :( To auto nemá určitě najeto 112 tis. Proč by si někdo a zrovna v Belgii jako soukromí vůz s nájezdem 12 tis za rok pořizoval 1.9TDI?? Za druhé zrovna když to přitáhnou do CZ tak se dělá technická - samozřejmě protože před STk se tam stočí tachometr a na posledním protokolu bude kilometrový nájezd který tam natočili. Tím budou argumentovat. Dále Spolupráce s Cebií je krásná věc, ale kilometry ti nedohledají. Další věc se mi nezdá ten vyleštěný motor. Já jsem perfekcionalista takže v takovém to stavu ho mám pořád, ale věřím, že 95% lidí to neřeší, ale řeší to prodejci, když tím chtějí něco zamaskovat. Osobně se musím přiklonit k Šuldovi moc pěkné na to, aby to byla pravda. Osobní prohlídka by odhalila určo více nebo by nás třeba všechny nevěřící velmi překvapila. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.