wrccko Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 ešte som na nich najzdil asi 5t km a nepovolila ani jedna... dokiaľ si v rýchlostnom indexe tak no problem...viď Raketka :P :P Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Maroši... Lubi ... díky :P Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 hoši, jakou používáte kapalinu do ostřikovačů??? já včera nakoupil 13 litrů kapaliny od Škodovky do -40 st. ... za 188,- CZK to jde ne? Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 To je docela solidni cena. Lubo to ty gumy mas takhle potrhane diky tomu, ze si je otocil a sjizdis ty odskoky? Nebo na to slapes a brousis Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 (upraveno) hoši, jakou používáte kapalinu do ostřikovačů??? já včera nakoupil 13 litrů kapaliny od Škodovky do -40 st. ... za 188,- CZK ;) to jde ne? tak to neviem posúdiť... ja si vždy u kamaráta vo firme dolejem do plna.... Upraveno Leden 8, 2010 uživatelem lubinob Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 hoši, jakou používáte kapalinu do ostřikovačů??? já včera nakoupil 13 litrů kapaliny od Škodovky do -40 st. ... za 188,- CZK to jde ne? Ja kupuju na v Tasy, ale ten skodovackej glacidet je drahej, a tata nekde kupuje koncentrane nebo co a pak to redi a to je snad jeste levnejsi. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Lubo to ty gumy mas takhle potrhane diky tomu, ze si je otocil a sjizdis ty odskoky? Nebo na to slapes a brousis Ale oni nie sú otočené, stále sa točia v tom správnom smere, to by som ich len tak neotočil naopak.... ;) Jazdím tak normálne, ani nešetrím ale ani niesom stále na podlahe... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 ten skodovackej glacidet je drahej Záleží jak kde, oni to taky berou (mají brat) v sudech a pak je to za babku. Mi to dycky natočí do PETky když si řeknu a ani pomalu nic nechce Ale většinou kupuju kdekoliv na benzince nebo v globusu nějakej ten kanystr od Sheronu a pohoda A dokonce byl na etiketě naposledy Kresta ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 já to mám taky ze sudu ... proto ta cena... jinak 5 litrů Sharonu na pumpě stojí právě kolem 180 czk... jinak co říkáte na příděl sněhu? já si to užívám! ;) :( :D jo, halt fír fír je fír fír Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 No no moc se tady nevytahuj s tim tvym haldexem jo Me spis sere to,z e zitra jedu do Alp a tam nespadla za cely den ani vlocka, je to tam vsechno na technickym snehu ;) Tady v Brne je mi to na nic a jeste ke vsemu vsechny ty okolo me jedou jak priposrani a vsechno to blokujou. Takze ne aby ste toho tady nejak moc napsali, vratim se az ve stredu tak abych to mel naladu pak cist Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 A dokonce byl na etiketě naposledy Kresta ;) takisto Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 jinak co říkáte na příděl sněhu? já si to užívám! ;) :( fuj Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 tak si to užij v těch Alpách cype! Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Heeej ja nesu z Ostravy ty ogare jeden ;) No doufam, ze se to povede a ze tam neco nasnezi, tady zacina pomalu prset, takze rano ta cesta bude hooodne zajimava, jsem si mohl Otesanka na tyden vymenit a trosku ho otestovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 jsem si mohl Otesanka na tyden vymenit a trosku ho otestovat konečne by ho niekto "protáh" :( ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 ty wole Marosi ty radsi protahni tu vasi nachipovanou diablicu!!! ;) rofl Blade,tak mi privez auto a muzes si Otesanka pujcit,ale rikam ti, pak uz nebudes chtit jinak!!! Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 ty wole Marosi ty radsi protahni tu vasi nachipovanou diablicu!!! rofl radšej nie...chudák Cooco Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 jj ...ted jsem koukal...nejak se nam tu ty nehody hromadi... asi to valil moc rychle... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 je ešte niekto kto nemal buchnuté dvere alebo inú časť? Asi nie Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 tak spon vidite...z ceho ty servisy zijou!!! bohuzel...je to hned...i ja to poznal! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 tak jaka to u vás vypadá se sněhem? u nás je ho docela dost :) teda na naše poměry až moc! :P silnice zasněžený, neuklizený :D takže s Otesánkem vypínáme ESP a driftujeme... ta trakce čtyřkolky je fakt parádní.... ASR problikává při rozjezdech i po zařazení dvojky... hrabe to, hrabe to!!! :D taky si to tak užíváte? ;) Odkaz ke komentáři
helmet Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Tady u nas v Beskydech je 30 cm a je to fakt parada......jezdit po tech neuklizenych cestach.. Uzivam si to asi stejen jako ty. 4x4 je supr. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 jo jo presne tak! :) Ale kde jsou vsichni predokolaci? ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Ale kde jsou vsichni predokolaci? ;) len aby si sa nerozbil ako Pitriss :) Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Ahoooj Vorlíto, já si to taky užívám ažádný problém. ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 neboj Marosi,ja jezdim zabavne,ale opatrne! ;) Alesi,super! Ty mas na zimu ty Nokyany? Nebo ne? :) Pitris je ten co zahucel do prikopu? Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Tak tak Nokiany, musím říct, že jsem až překvapenej jak mají na těch 17" dobrou trakci. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 tak to je jedine dobre! ;) Me to treba v zatackach klouze,ale to bude tim,ze se s tim nemazlim! :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Pitris je ten co zahucel do prikopu? hej ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 tak co,dnes zadne nove nehody? :) Romariooo,jdu kakat,ma ti pak napsat? :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky