Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

Kdyz uz tu nekdo nakousl ten hyundai tak ti to maji za priplatek 7500 Kc, je tam jinna baterie a jinej starter. Uspora ma byt tusim az (tedy ve meste) 7%.

A to s tim startovanim studenejch TDI a benzinu no netvrdil bych ze to TDI vylozene skodi ale spis nepomaha. Zkouseli jste nekdo mrknou pres to servisni menu climatronicu kolik ma voda nez to nakopnete????? Preci jen se to trochu prohreje. Ale i 30km muze byt malo dneska jsem jel tak 18 po dalnici, 5 v obci zbylejch 7 mimo obec a dostal jsem to na 83 stupnu dal ani za boha.

Odkaz ke komentáři
Kdyz uz tu nekdo nakousl ten hyundai tak ti to maji za priplatek 7500 Kc, je tam jinna baterie a jinej starter. Uspora ma byt tusim az (tedy ve meste) 7%.

A to s tim startovanim studenejch TDI a benzinu no netvrdil bych ze to TDI vylozene skodi ale spis nepomaha. Zkouseli jste nekdo mrknou pres to servisni menu climatronicu kolik ma voda nez to nakopnete????? Preci jen se to trochu prohreje. Ale i 30km muze byt malo dneska jsem jel tak 18 po dalnici, 5 v obci zbylejch 7 mimo obec a dostal jsem to na 83 stupnu dal ani za boha.

"hnujdaj" som spomínal ja - v autosalone spomínali o príplatku :huh: a tých 7% tak nech si to strčia ;)

to už písal niekto na ŠH že ani po 25km aj keby ručička bola na 90C tak to ešte nie je zohriate ;)

Odkaz ke komentáři
to už písal niekto na ŠH že ani po 25km aj keby ručička bola na 90C tak to ešte nie je zohriate ;)

No však jak byly jednu dobu teď nedávno ty mrazy -15°C, tak jsem jel od nás do Brna a u Dády před barákem zastavil a čekal na něj. Je to jízda přes 50km a i tak jak jsem na něj čekal a měl nastartovaný na volnoběh, tak cca po pěti minutách to kleslo z 90 na cca 75°C a pomaličku to padalo. Prostě topení odebíralo víc, než volnoběh dokázal ohřát :huh:

Odkaz ke komentáři
No však jak byly jednu dobu teď nedávno ty mrazy -15°C, tak jsem jel od nás do Brna a u Dády před barákem zastavil a čekal na něj. Je to jízda přes 50km a i tak jak jsem na něj čekal a měl nastartovaný na volnoběh, tak cca po pěti minutách to kleslo z 90 na cca 75°C a pomaličku to padalo. Prostě topení odebíralo víc, než volnoběh dokázal ohřát ;)

to sa mi už stalo...pri mrazoch nad -10 to robí :huh:

Odkaz ke komentáři

tak hoši... dneska jsem zapadl... a myslel jsem, že už se nevyhrabu.... :lool:

nakonec to teda dobře dopadlo.... ale už jsem měl bobky... :blink:

sjel jsem z takový polní cesty na louku... a tam bylo víc sněhu, než jsem čekal... to jsem ještě projel, ale na tu cestu zpátky to už nešlo... byl tam takový rantl a ne ho za boha přejet... točilo s to všechno a nic ... nakonec se to nějak chytlo a po velkém úsilí jsem byl zpět na cestě... venku -8 st. takže nocovat se mi tam fakt nechtělo!!! :lol:

musel jsem hoooodně moc zatůrovat! :lool:

Odkaz ke komentáři
tak hoši... dneska jsem zapadl... a myslel jsem, že už se nevyhrabu.... :lool:

nakonec to teda dobře dopadlo.... ale už jsem měl bobky... :lool:

sjel jsem z takový polní cesty na louku... a tam bylo víc sněhu, než jsem čekal... to jsem ještě projel, ale na tu cestu zpátky to už nešlo... byl tam takový rantl a ne ho za boha přejet... točilo s to všechno a nic ... nakonec se to nějak chytlo a po velkém úsilí jsem byl zpět na cestě... venku -8 st. takže nocovat se mi tam fakt nechtělo!!! :lool:

musel jsem hoooodně moc zatůrovat! :lool:

:blink::lol: :lool:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...