Bladik Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 a nezastavil ses... seš měkota!!!! Nejsem mekota, ale jel jsem pres mechov(Hradec Kralove pro neznale) a tim padem jsem se u tebe nemohl stavit a muzu rici ze jsem toho mel docela dost v tom pocasi. Ale nekdy bych se u tebe stavil behem leta a narezal ti nejake drevo :( :smich: Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 dobrá... dřevo se bude určitě dělat, takže s tebou počítám :) :lol: ... z toho se už nevykroutíš! :lool: :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 dneska to klouze,nedobrzdil js na stopce,nastesti nic nejelo! Ufff a to jsem jel temer krokem... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Nejsem mekota, ale jel jsem pres mechov(Hradec Kralove pro neznale) a tim padem jsem se u tebe nemohl stavit a muzu rici ze jsem toho mel docela dost v tom pocasi. Ale nekdy bych se u tebe stavil behem leta a narezal ti nejake drevo :smich: :lool: :lool: Bladik: to jsem jako neslyšel s tim Mechovem :( :( Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 a jejda, ze by tady byl nekdo z Hradce :( :( Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 dobrá... dřevo se bude určitě dělat, takže s tebou počítám :lool: :lool: :D ... z toho se už nevykroutíš! :( Ja se z toho vykrucovat nebudu, rad se zucastnim Ale musis dat vedet vcas dopredu...akorat tedy letos budu jeste delat terenni upravy na svem novem domecku, takze bud nejak brzo na jare nebo radsi az na podzim :( Kazdopadne dej vedet, urcite se nejak domluvime. Mimochodem, pristi tyden moje cernoska odjizdi do specializovaneho testovaciho centra v Mlade Boleslavy na testovani. Tak jsem zvedav, jestli mi ji tam jeste vic nedodrbou :( Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 tak se mi zda,ze ty auta moc resite! :( vid Skajo? take it easy! :( Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 No hodil jsem na reklamaci 12 chyb, tak to chteji resit takhle, uvidim co z toho vzejde a ani jedna z chyb neni ohledne motoru :( Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Bladik: budeš moct za týden se zučastnit toho našeho setkání? Miles,Vorlando,já? Je to v neděli za týden 7.2.Co mysliš? Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 A kde se to bude konat? Bohuzel, ale nebudu mit cernosku, v sobotu ji prenechavam v servisu a v pondeli jede do Bolky :( Ale budu mit pujcenou OI, takze napiste kde budete ja o nicem nevim :( Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Speciální testovací centum :P Tam byla Raketka taky, ale jako výsledek fiasko největší Zlatej servis, ten aspoň uznal problém, ikdyž nevěděli, co s ním dělat. To v bolce po 14 dnech dali papír, že je auto v pořádku a nic nebrání jeho užívání. A po třech dnech ježdění to bylo zase zpátky všechny ty komplikace :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 halt Simply Clever ... a ted si vem Skajo,jako majitel takto poruchoveho auta,pujdes jeste nekdy do skodovky? Hmm? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 v patek jsem mluvil s kamosem,technikem z SA servisu, a rikal mi...ze to svisteni pri studenym motoru dela proste klinovej remen a ze je to tim,ze proste starne,tvrdne a kdesi cosi...a ze jedine vymenit bo jednou za cas promazat silikonovym olejem.tak jsem koukal do motoru a na ten klinak primo nevidim...myslel jsem si,ze bych si to prave obsas prostriknul sam,abych ty zvuky nemusel poslouchat... Ale tak nejak nevim,kam striknout ten olej... :) po netu mi asi tezko poradite co? jinak fotky motoru jsou v sekci 2.0 FSI:..... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 halt Simply Clever ... a ted si vem Skajo,jako majitel takto poruchoveho auta,pujdes jeste nekdy do skodovky? Hmm? Upřímně řečeno, pokud by nabízeli model, který bych hledal, tak asi ano. Jednak jsem prostě pořád "škodovák" a navíc je to u všech značek stejný, to si nevybereš. My tady vidíme problémy škodovek, protože jsme škoda fórum. Když půjdeš k fordistům, tak zjistíš, že je to ještě horší. A o elektrice francouzů se nemá smysl zmiňovat vůbec. Ono to plyne z toho, že všude jsou cca stejný ceny a tím pádem se všude musí šetřit a šidit, chceme-li ojebávat. A lepší to nebude :) Dneska platí víc než kdy předtím, že auto je svým způsobem spotřebák - zboží na cca 3-4 roky, kdy platí záruka a jakmile skončí leasing, tak je čas ho vyměnit za nový. Jasně, nikdo z nás to nedělá, ale automobilky by to tak rády viděli, žejo Nicméně kdybych se teď měl zamyslet nad tím, jestli půjdu do škodovky, tak by to bylo 50:50, protože jedinej zajímavej model je pro mě momentálně Yeti, jakožto SUVčko. Do toho bych šel. Ale kdybych nechtěl "teréňáka", tak skončím spíš u Mitsubishi, protože takový EVO, to je aspoň pořádná rally kára :P Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 navic ten Lancer vypada kurewsky dobre a moc jich nejezdi! ja mel rok po Otesankovi nabidku na Pajero za super money! Klido bych do nej sel! :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 jinak s tou elektrikou u frantiku souhlasim,kolik ja vidam renaultu,co jim zadni svetla blikaj jak na diskotece... nejcasteji to vidim,kdyz prede mnou brzdi,tak ok,ale jak vyhodi blinkr,tak jim zhasne koncovy svetlo a misto blinkru blika... Apod. :) docela mazec... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 No u Renaultu je vůbec nejlepší, že drtivá většina renaultích dealerů a sevisáků mají německý auta :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 asi vedi proc! :) navic renault ma z frantiku jednoznacne nejosklivejsi design! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 tak js to prostriknul a stejne to svisti! :) opel kadet hadr! ;) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 My máme už dlouho v rodině Lagunu I 2.0i RXE a na to auto nemůžu říct křivý slovo.. téměř jen běžná údržba, spíš se na ní občas vyřádili zloději a odešlo čidlo ABS, ale to mně v Octavce už taky. Navíc když se kouknu na konkurenty v tý době, tak to bylo a podle mě pořád je krásný auto. Její nástupce bych už ale asi nechtěl. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Upřímně řečeno, pokud by nabízeli model, který bych hledal, tak asi ano. Jednak jsem prostě pořád "škodovák" a navíc je to u všech značek stejný, to si nevybereš. My tady vidíme problémy škodovek, protože jsme škoda fórum. Když půjdeš k fordistům, tak zjistíš, že je to ještě horší. A o elektrice francouzů se nemá smysl zmiňovat vůbec. Ono to plyne z toho, že všude jsou cca stejný ceny a tím pádem se všude musí šetřit a šidit, chceme-li ojebávat. A lepší to nebude ;) Dneska platí víc než kdy předtím, že auto je svým způsobem spotřebák - zboží na cca 3-4 roky, kdy platí záruka a jakmile skončí leasing, tak je čas ho vyměnit za nový. Jasně, nikdo z nás to nedělá, ale automobilky by to tak rády viděli, žejo Nicméně kdybych se teď měl zamyslet nad tím, jestli půjdu do škodovky, tak by to bylo 50:50, protože jedinej zajímavej model je pro mě momentálně Yeti, jakožto SUVčko. Do toho bych šel. Ale kdybych nechtěl "teréňáka", tak skončím spíš u Mitsubishi, protože takový EVO, to je aspoň pořádná rally kára :o Tak EVO bych bral i nebral.. bylo by to hodne tezky rozhodnuti, je to vylozene otazka priorit... Kdybych chtel auto na pozitek z jizdy a uzivat si kazdou zatacku apod, tak urcite, ale co se tyce komfortu a kvality, tak bych zustal u Skodovky bez mrknuti oka. Treba jen palubni deska, vypada to pekne, dokud se toho clovek nedotkne. To same i zvenku treba.. chytnes kliku od dveri a pustis ji a pak ceka uplne mega hnusny plechovy zvuk.. u auta takove tridy zarazejici.. Tedka ma totiz ten muj kamos to EVO na mesic u sebe, bylo totiz v servise po mensi kolizi, tak sme si ho mohli pekne vyzkouset a prolezt. Ale jinak je to supr stroj pro snizovani ega majitelum A6 apod. :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Tak řešit u auta typu EVO zvuk kliky nebo plasty na palubovce je IMHO minimálně ujetý :P To auto je úplně o něčem jiným, to je defakto civilní rally kára v pravým slova smyslu, tam bych spíš uvažoval a vyházení všeho zbytečnýho, aby se to odlehčilo a nakopal bych tam rám. Rozhodně to není cestovní auto, aby se řešil komfort...to si musíš koupit něco jinýho, žejo :o To je o tom, jak kdo jezdí...když chceš jezdit v rámci limitů relativně komfortně, tak nepotřebuješ závoďák, toť můj názor. To auto si kupuju proto, abych měl motor pořád v omezovači, projížděl zatáčky pod plynem a užival si ten adrenalin :) ;) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 K tem Renckum, mame na firme tri Laguny, kazda jiny rok vyroby a vetsi mrchy jsem nevidel, furt se neco sere, v posledni rade klimatizace kdy se na stredovem panelu se dali smazit vajicka...fakt prijemne, to same u Espace ty mame dva...to je taky peknej smejd...Frantici sou sice pokrokovi co se tyce technologii, ale na co to je kdyz to nefunguje...Francouz mi nesmi do baraku...a to nepocitam jak kurevsky drahy sou servisy. Ja jsem take zvedavi co mi z toho poslou zpatky a mam docela strach jim tam to auto nechat, aby s tim jeste neco vic nepojebali. Skajo co ty si s tim mel? Ja bych se ted asi take hodne rozhodoval jestli Skodovku ... ale mozna bych se nechal premluvit na Scoutika v 1,8TSi :) Jo Yeti me zklamal...ma to silene malej kufr ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Já měl problémy s motorem, respektive s "elektronikou" kolem DPF. Ale nakonec se ukázalo, že v podstatě o nic nejde, jen jeden snímač tlaku stojí za prt a nic nevydrží, takže se musí cca každýho půl roku měnit a je klid. Jenže místo toho, aby to škodovka přiznala a vzali to na sebe, tak dělají z lidí (a věřím, že i ze servisů) blbce a snaží se dělat, jakože problém neexistuje :) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 hmm tak to se mam na co tesit, no uvidime, ja uz jsem skoro rozhodnutej to dat do televize, pristup servisu (ne v Brne) celkem dobrej, ale Skodovka a jejich reklamacni oddeleni me pekne leze na nervy a pokousi se ze me delat blbce ... a to ja prece nejsem ;) :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Já taky volal tenkrát do škodovky a borec byl arogantní jako prase, že problémy oni nemají a pokud VW něco přiznal, tak že oni nejsou VW a nezajímá je to :) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 No tak to me ani neprekvapuje, ach jo to zase bude boj :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Tak řešit u auta typu EVO zvuk kliky nebo plasty na palubovce je IMHO minimálně ujetý To auto je úplně o něčem jiným, to je defakto civilní rally kára v pravým slova smyslu, tam bych spíš uvažoval a vyházení všeho zbytečnýho, aby se to odlehčilo a nakopal bych tam rám. Rozhodně to není cestovní auto, aby se řešil komfort...to si musíš koupit něco jinýho, žejo :P To je o tom, jak kdo jezdí...když chceš jezdit v rámci limitů relativně komfortně, tak nepotřebuješ závoďák, toť můj názor. To auto si kupuju proto, abych měl motor pořád v omezovači, projížděl zatáčky pod plynem a užival si ten adrenalin :) ;) Podle meho je spis EVO 10 zamereno na ridice co pozaduji urcity komfort a sportovni charakter vozu... jestli to ma byt civilni rally kara, tak nema stat tolik kolik stoji a neivdim duvod proc do nej cpat automat,navigaci, audiosystem o vykonu 600W nebo kolik, kozene sedacky a plno jinych blbin.. proste za tyhle prachy by to melo mit i nejakou jinou uroven zpracovani...muj nazor a asi se neshodnem :o Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky