Guest houmik Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 a kde ty tam bydlis, jestli to neni nejak tajny? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 je to tajný... ne bydlím na Střekovském nábřeží.... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 to je hrozny mesto, fuj niky nezapomenu na ubytovnu Setuzy a ranni autobus na Klise...a hospoda u Lipy s masovou kaskadou bleeee, nemam to tam rad Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 lol ubytovna v STZ... no a ta hospoda u Lípy je děs běs... tam chodí jenom lůza :lool: :lool: :lool: že Done Poblesíto Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 hustýýýý..... :rofl: Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 jj... nějaký problém? mám tam snad chybu??? lol ;) :lool: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Právě tam žádná není, tak se divím :lool: Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Ty voe, tos dostal takove zadani od zakaznika a nebo je to jen nejaka sranda z netu ;) :lool: Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 socky mozna, pred 8 lety to bylo porad narvany a nevypadalo to spatne, navic kdyz ses tam na turnaji s kapesnym 300 na vikend nemuzes si moc vyborat ale driv to nebylo spatny uz sem tam ale tech 8 let nebyl vorle mas tam jednu gramatickou chybu, slovo flexi bych napsal spis flexy :lool: Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 psal to 18 letej kluk... zedník no... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 tá dnešná mládež...je to s ňou zlé no Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Já bych to řezal od rána do večera Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Máš pravdu. Nahnat je do kamenolomu a tam ať se vyřádí... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 tak jaka je pravdepodobnost,ze dostanu pokutu za spatne parkovani? :) kluci,nemate nekdo ted do patku cestu do Ikey? Potrebuju koupit botnik co je v akci. v po 8.2.bych si ho stahnul,to jedu do Praglu! Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 tak jaka je pravdepodobnost,ze dostanu pokutu za spatne parkovani? :) Je zajímavé, že takhle parkují jen majitelé čtyřkolek, včera na Zličíně takhle hloupě a ještě na chdoníku parkovala X6 :DOH Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 takhle se u nás parkuje, když je na zimáku hokej... :) a protože bylo už plné parkoviště a já šel s neteří na tenis (hala je vedle zimáku), tak jsem neměl jinou možnost... a víš proč takhle parkují majitelé 4x4? protože si to můžou dovolit! :D :D :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 tak jaka je pravdepodobnost,ze dostanu pokutu za spatne parkovani? :D fešák :D aj ja chcem takého :D koľko máte snehu? U nás je až 30cm Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 kluci,nemate nekdo ted do patku cestu do Ikey? Potrebuju koupit botnik co je v akci. :D Jakej je to botník a maj ho na čerňáku, jezdím skoro okolo, mohl bych ti ho vzít na ten sraz otázka kolik stojí nad 10tis nemám :-)) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 zítra to pozjistím a písnu ti... na čerňáku ho mají a stojí tuším do 2 tis. :D ale musí se to koupit do pátku... ta akce je jenom na všední dny... :D a díky Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 http://www.ikea.com/cz/cs/store/praha_cerny_most/offers/ to je on? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 ty jo... řekl bych že jo... ale to ví Petra, takže to zjistím zítra.. taky nevím, jakou dýhu... jestli dub nebo břízu... ale myslím, že dub... :D bych ti zavolal.... zítra... ale nevím, zda mám na tebe číslo... když tak zjistím! :D díky Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 takhle to vypadalo minulý týden u nás na chalupě ... v sobotu tam jedu... tak jsem zvědav :) odházet parkoviště, cestu k baráku, cestu ke dřevu :( pak dřevo navozit a taky uklidit obě plochý střechy.. nad garáží a přístavkem.... a video na louc točit nehodlám :( ;) :o Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Trocha prace, dyt to mas raz dva...to bys nas chtel ochudit o krasne video s otesankem? :) :( Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 nebude co točit... na louce je 60 cm sněhu, do toho fakt nezajedu :) :angry: tak max zahučím a už nevyhučím ven :D :D :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 tak jaka je pravdepodobnost,ze dostanu pokutu za spatne parkovani? :) Tak já myslím, že pokud by ti chtěl fízl dát pokutu za parkování na veřejné zeleni, tak ho můžeš klidně prohlásit za blázna, protože já tam nic zelenýho nevidím :angry: :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 tak jaka je pravdepodobnost,ze dostanu pokutu za spatne parkovani? :) je to vypada super skoda, ze jakmile ja nasednu do scouta je z toho razem hybrid pac na leve strane je z toho svetlou vyskou snizena RS Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 je to vypada super skoda, ze jakmile ja nasednu do scouta je z toho razem hybrid pac na leve strane je z toho svetlou vyskou snizena RS tak to je ten nový model RScout :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky