Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

socky mozna, pred 8 lety to bylo porad narvany a nevypadalo to spatne, navic kdyz ses tam na turnaji s kapesnym 300 na vikend nemuzes si moc vyborat ale driv to nebylo spatny uz sem tam ale tech 8 let nebyl

vorle mas tam jednu gramatickou chybu, slovo flexi bych napsal spis flexy :lool:

Odkaz ke komentáři

takhle se u nás parkuje, když je na zimáku hokej... :) a protože bylo už plné parkoviště a já šel s neteří na tenis (hala je vedle zimáku), tak jsem neměl jinou možnost...

a víš proč takhle parkují majitelé 4x4? protože si to můžou dovolit! :D :D :D

Odkaz ke komentáři

ty jo... řekl bych že jo... ale to ví Petra, takže to zjistím zítra.. taky nevím, jakou dýhu... jestli dub nebo břízu... ale myslím, že dub... :D bych ti zavolal.... zítra... ale nevím, zda mám na tebe číslo... když tak zjistím! :D díky

Odkaz ke komentáři

takhle to vypadalo minulý týden u nás na chalupě ... v sobotu tam jedu... tak jsem zvědav :) odházet parkoviště, cestu k baráku, cestu ke dřevu :( pak dřevo navozit a taky uklidit obě plochý střechy.. nad garáží a přístavkem....

a video na louc točit nehodlám :( ;) :o

post-214-1265320517_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
tak jaka je pravdepodobnost,ze dostanu pokutu za spatne parkovani? :)

Tak já myslím, že pokud by ti chtěl fízl dát pokutu za parkování na veřejné zeleni, tak ho můžeš klidně prohlásit za blázna, protože já tam nic zelenýho nevidím :angry: :angry: :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...