Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

takhle vypadá narvanej kufr... :P

5 lidí + milión tašek!!! :P když jsem to viděl na těch vozíčkách, tak jsem si říkal, to tam nedá a bratránek mě ihned ujistil, že dvě největší tašky jsou ještě na třetím vozíku... :blink:

jinak v autě navíc pět lidí... mězi blatníkem a pneumatikou bylo místo na 3 prsty :palec:

jel jsem Hrabák - Praha - Ústí a výsledná spotřeba 7,8 l na sto... :D

post-214-1247747410_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

no jasně... já jezdím vždy do limitu... obce to je jasný, mimo obec tacho 105 +- a dálnice 140 +- ... jinak co mě překvapilo a potěšilo, že i plně naložený auto bylo pořád ochotný slušně zrychlovat... samozřejmě v rámci mezi toho mýho nepovedenýho motoru... jako TDI s mohutným zátahem to není, ale jelo to a navíc i s docela slušnou spotřebou... teda nutno podotknout, že polovinu cesty jsem jel sám v prázdném autě... :blink:

jo a SZ jsem dostal, na chalupě trochu očistím motor a udělám fotku... :palec:

Odkaz ke komentáři
takhle vypadá narvanej kufr... :P

5 lidí + milión tašek!!! :lol: když jsem to viděl na těch vozíčkách, tak jsem si říkal, to tam nedá a bratránek mě ihned ujistil, že dvě největší tašky jsou ještě na třetím vozíku... :blink:

jinak v autě navíc pět lidí... mězi blatníkem a pneumatikou bylo místo na 3 prsty :D

jel jsem Hrabák - Praha - Ústí a výsledná spotřeba 7,8 l na sto... :P

Pekné foto .Tak toto velmi dobre poznám ,lebo takto natlačený chodím každé leto ku svokre na východ.Obsadenie:2+2deti+ plný kufor.Naposledy keď som tak išiel som mal spotrebu 6.9l/100km-Trasa 500 km. :palec:

Odkaz ke komentáři
no říkám, ty tři vozíky bagáže... to už jsem si říkal, že je to moc... ale Oesánek to spolknul jako malinu ! :D mazec!

ještě jsem měl ty kufry vyfotit venku před autem, to by bylo asi pro názornost lepší! :D

No to si určite mohol.Teraz to tam máš len tak aby to vyzeralo,že je plný :rolleyes::palec: ;) :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...