Gatorade Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 to hej, lebo nikdo este nic take nevymyslel, aj audi ma combi allroad a tak... ale taky zvyseny liftback by nebol odveci. na obrubniky atd, pohodlny sedan :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 no, tak teď by to chtělo někoho, kdo by to dokázal alespoň nakreslit ve photoshopu... :D Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 :D konecne snizeno! Pět metráků cementu ????? :D :D :D Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 (upraveno) Tady se snižuje všechno, skot neskot. :D Jo i platy se snižujou. :D :D Jinak fotky super. Mohli byste využít to vlákno na fotky co je v hospodě. :D http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...ost&p=13982 Upraveno Červenec 14, 2009 uživatelem Rosťa19 Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 hh... Rosťo, už jsem to psal... cca 300 kg dlažby a navíc jsem stál na šikmé ploše, takže to umocnilo to snížení! :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 kluci, nemáte někdo zájem o ty stírací lišty na O II? jedna nová sada mi tu zůstala... cena je 750 vč. poštovného... co říkáte??? :) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 po zimě se ti hoděj, po tom sajrajtu co bude na skle celý podzim a zimu Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 JarDo, já dal teď před 3 týdny nové... tak do jara zase vydrží... a pak je zase koupím... :) jinak lišty prodány, to je fofr! :) díky Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 kluci, nemáte teda někdo to HTC Diamond 2 ??? :) hodily by se nějaký postřehy uživatele! :) Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 http://www.fony.sk/index.php?podstranka=re...islo_clanku=896 Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Ahoj Pájo, tak sme po dovolenke nazad. Ešte som si tu nevytvoril svoje vlákno, tak fotky dám k Tebe. Dúfam že sa nenahneváš. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 vůbec ne!!! fotky špica! jo soused na chalupě říkal, že jak jsem tam měl tu akci, že ta bílá RS byla krásná!!! Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 kluci, nemáte někdo zájem o ty stírací lišty na O II? jedna nová sada mi tu zůstala... cena je 750 vč. poštovného... co říkáte??? Počkej to si říkal už minule jedna mi zůstala poslední. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 no však jo a od tý doby si to nikdo nekoupil... až dnes! Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Cooco: fotky parádní , ještě trochu poladit a hodit do soutěže :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 dobre ranko "oktavky" !!! :D Odkaz ke komentáři
Marek Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 á páníček je na chatičce.... Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Bré ráno,zase dovolenka? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 nn... ráno jsem jel do Prahy na letiště a teď jsem zase v práci Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 takhle vypadá narvanej kufr... :P 5 lidí + milión tašek!!! :P když jsem to viděl na těch vozíčkách, tak jsem si říkal, to tam nedá a bratránek mě ihned ujistil, že dvě největší tašky jsou ještě na třetím vozíku... jinak v autě navíc pět lidí... mězi blatníkem a pneumatikou bylo místo na 3 prsty jel jsem Hrabák - Praha - Ústí a výsledná spotřeba 7,8 l na sto... :D Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 pekne pekne.....asi si dodrziaval rychlost ze?? inak dostal si SZ?? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 no jasně... já jezdím vždy do limitu... obce to je jasný, mimo obec tacho 105 +- a dálnice 140 +- ... jinak co mě překvapilo a potěšilo, že i plně naložený auto bylo pořád ochotný slušně zrychlovat... samozřejmě v rámci mezi toho mýho nepovedenýho motoru... jako TDI s mohutným zátahem to není, ale jelo to a navíc i s docela slušnou spotřebou... teda nutno podotknout, že polovinu cesty jsem jel sám v prázdném autě... jo a SZ jsem dostal, na chalupě trochu očistím motor a udělám fotku... Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 takhle vypadá narvanej kufr... :P 5 lidí + milión tašek!!! když jsem to viděl na těch vozíčkách, tak jsem si říkal, to tam nedá a bratránek mě ihned ujistil, že dvě největší tašky jsou ještě na třetím vozíku... jinak v autě navíc pět lidí... mězi blatníkem a pneumatikou bylo místo na 3 prsty :D jel jsem Hrabák - Praha - Ústí a výsledná spotřeba 7,8 l na sto... :P Pekné foto .Tak toto velmi dobre poznám ,lebo takto natlačený chodím každé leto ku svokre na východ.Obsadenie:2+2deti+ plný kufor.Naposledy keď som tak išiel som mal spotrebu 6.9l/100km-Trasa 500 km. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 njn... mě to halt žere jak cip... blbej motor!!! Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 takhle vypadá narvanej kufr... ;) Dobrý , Octavka mě už taky ne jednou mile překvapila, co se do ní všechno vejde, ve třídě nemá konkurenci Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Dobrý , Octavka mě už taky ne jednou mile překvapila, co se do ní všechno vejde, ve třídě nemá konkurenci ;) Úplne s tebou súhlasím. Vorli- ale tvoj motor je výkonovo úplne inde ,holt 2.0 FSI,- v dobrom Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 no říkám, ty tři vozíky bagáže... to už jsem si říkal, že je to moc... ale Oesánek to spolknul jako malinu ! mazec! ještě jsem měl ty kufry vyfotit venku před autem, to by bylo asi pro názornost lepší! Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 no říkám, ty tři vozíky bagáže... to už jsem si říkal, že je to moc... ale Oesánek to spolknul jako malinu ! :D mazec! ještě jsem měl ty kufry vyfotit venku před autem, to by bylo asi pro názornost lepší! :D No to si určite mohol.Teraz to tam máš len tak aby to vyzeralo,že je plný ;) :D Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 jinak v autě navíc pět lidí... mězi blatníkem a pneumatikou bylo místo na 3 prsty ;) Ja to mam na tri prsty v normalu :D Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Hele Vorlajz, co bys dneska pořídil do Junáka - 1,8 TSi nebo 2,0 TDi ???? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky