Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

Petusi... hele... ty si agnet :) btw. nebyls to náhodou ty, kdo mě viděl letos na jaře v České Lípě? :)

jo a co ty jsi dělal v Kytlici? tam bydlíš?

Nebydlim. Byl jsem tam na výletě a zrovna sem seděl u Zlatokopa na kávě :) Ty jsi jel zrovná na Č.Kamenici.

Odkaz ke komentáři
Becker ??? To jsem v životě neslyšel :)

Protože na našem trhu nepůsobil...vstoupili sem nedávno a teprve budují image...každopádně je to jedna z nejstarších firem zabývajících se audio systémy do vozidel. Mají tradici více než 60 let a dodávají kompletní audio a navigace do strašně moc automobilek - všechno pro Mercedes, BMW (iDrive) a spousty dalších. Dokonce jejich "rádio" je i v papamobilu.

Jinak je to jediná firma, která má velice úzkou spolupráci s Navteqem a tudíž mají jako jediní naprosto aktuální mapy - okamžitě po vydání je zpracují a nabízejí v navigacích. Všichni ostatní je od Navtequ odeberou a uvolní je teprve o jeden kvartál později, tudíž mají jakoby o jednu fázi zastaralejší mapy. A co je vůbec nejlepší, že jako jedinej má Becker kompletní 3D mapy České republiky - to nikdo jinej nemůže nabídnou. Jedeš po Praze nebo Brně a vykreslují se ti tam krásně domečky, kostely, muzea, hrady...prostě všechno možný, takže se podle toho daleko intuitivněji orientuješ, protože tě ta navigace defakto provází přímo mezi těmi budovami atd. Stejně tak mají dobře značený ulice, takže se ti během jízdy zobrazují názvy v určitým okolí a hned vidíš, kde co je. A jako jednu z posledních věcí mají dobrý značení pruhů - zůstane ti tam běžet navigace (mapa) a zároveň se zobrazí navigační cedule a bíle se vysvítí pruhy, kam si máš najet...takže žádný statický náhražky jako u TomTomu apod. :)

...ono člověk by si řekl, že to je nějakej no-name, ale opak je pravdou...a navíc mají velice slušný ceny, takže za pár korun máš všechno možný, včetně těch 3D map. A když chceš něco extra a hraješ si na styl, tak mají luxusní vlajkovou loď v designu Ferrari a to je excelentní kousek, vedle toho se může jít aji Garmin zahrabat.

Odkaz ke komentáři

Skaja : Dikes za info. Já jsem o těchhle navigací až doteď vůbec nevěděl. Chystám se právě něco pořídit a chtěl jsem Garmina. Ale možná to ještě přehodnotím protože za tu cenu je to fakt dobré. Ale chtěl bych si to nejdříve osahat...ovládání a tak. Garmin se mi ovládá suprově, takže pokud by mi sedl do ruky ten Becker tak bych do toho asik šel protože i design se mi líbí víc.

Odkaz ke komentáři

nene... brýlema to není... auto v záruce je, ale předělávala se lampa ze supa a já mám pocit, že by mi to stejně neuznali... napadlo mě, že tam na nerovnostech drnční, vrže ta kabeláž od lampy... ale zkoušel jsem to vypodložit a nic... fakt nevím... ale dost mě to sere! :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...