vorlajz Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 tak video se stále uploaduje,... odkaz sem hodím ráno.... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 tak je to tu !!!! Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 Tý jo, tak to je teda kauf ...ale né, náhodou, na teréňáka dobrý Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2009 ale vo Otesnijááá nejde.... jde o toho červenýho korejčáka.... btw. Michale... ty seš ale sfině! Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 rad bych si neco povtdril kouknete na palivomer na zacatku a na konci videa, ubyla jedna carecka nebo dve za 2.3 minuty jizdy tohohle skveleho motoru ? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2009 kurwa... jenom 2??? to jsem na to moc nešlapal!!!! příště to napravím Olafe, díky za upozornění!!! a taky díky za pochvalu... ano, máš prostě pravdu, je to skvělý motor! Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 Ondro šak stačí tá aktuálna spotreba na začiatku... 34 l/100km... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 Tak ono aktuálku 34l má i 2.0TDI, když po něm chceš akceleraci A co se týče toho palivoměru, ten si u "chytré" OII ukazuje jak se mu hodí...když je větší aktuálka, tak ukáže méně, pak se zase zvedne...funguje na stejným principu jako dojezd na maxidotu Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 nerikam ze ne, sledoval jsem to video docela peclive zajimalo by me zda by to u briketaku taky rostlo do tech 170 km/h stejnym tempem Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 To by bylo zajímavý srovnání, třeba 2.0TDI a 2.0FSI...těch 103kW proti 110kW. Nafta má přecijenom v reálu o něco vyšší výkon než na papíře, takže by to mohl být vyrovnaný souboj si myslím Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 Tak ono aktuálku 34l má i 2.0TDI, když po něm chceš akceleraci A co se týče toho palivoměru, ten si u "chytré" OII ukazuje jak se mu hodí...když je větší aktuálka, tak ukáže méně, pak se zase zvedne...funguje na stejným principu jako dojezd na maxidotu presne tak, hladinu v nádrži to prepočítava cez dojazd a tam to vidím ako lieta ručička hore a dole Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 presne tak, hladinu v nádrži to prepočítava cez dojazd a tam to vidím ako lieta ručička hore a dole :lol: Což osobně nechápu, protože je to demence. Pak se na to absolutně nemůžeš spolehnout, když ručička leží úplně dole a pak se najedou o 2mm zvedne. Kdyby nechali klasickej analogovej ukazatel, tak bys přesně věděl, na čem seš. Tady evidentně někdo moc myslel a vymyslel prasečinu Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2009 díky Jirko.... já se nebudu dohadovat ohledně spotřeby a výkonu apod... kluci mají nachipovaný TDIčka a to mluví samo za sebe! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2009 no... a teď z jiného soudku... byl jsem si projet Yetiho 4x4 1.8 TSI .... a líbilo se mi to! autí je uvnitře "těsnější" jak O II, takže nic pro Olafa :P ... výhled z auta je super... je prostě vyšší, dobře se do něj nastupuje... to je prima... zadní sedačky jsem nezkoumal, ani nevím kolik je tam místa.... to samé kufr.... dneska mě zajímalo hlavně to jak to jede, jak se to řídí, apod.... co se týče řízení a řazení tak nemám sebemenší výtky... je to prostě VW kvalita... ale tu už všichni znáte... co se týče vzhledu přístrojovky, tak neohromí, ale ani neurazí.... výborně vypadjí "budíky", ty se fakt povedly... a stejně tak i řadicí páka, která padne skvěle do ruky.... to samé volant... furt chválím, ale ono si to to auto fakt zaslouží... ;) no a konečně motor... bohužel syrovej, takže žádný velký zázrak, zprvu trochu zklamání... ale je to nezajetý auto.... když jsem pak koukal na rychloměr, tak to nahoru letí pekelně! ;) takže někdy zdání klame! :) no a poslední věc... terén a off-road režim.... tady dávám za jedna.... na sjezdovku jsem vyjeli v pohodě a dolů jsem to pustil na off-road režim... pustil jsem brzdu, spojku a autíčko jelo pomaličku samo dolů... nádhera! ;) to by se mi líbilo i ve Scoutíkovi :D no... Yeti ve mě zanechal hodně pozitivní dojmy a jestli bude máti měnit auto, tak doufám, že právě za Yetiho! Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 Pájo mne sa zdalo vzadu viacej miesta a aj nad hlavou a čo je lepšie, tak sa dá nastaviť poloha chrbta Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 Čeho?? chrbát = hřbet, záda Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2009 ale já jsem psal, že jsem zadní část auta vůbec nezkoumal.... jinak Oktávka válcuje Yetiho kufrem.... (v základním rozložení) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 to je jasné, mohli to ešte natiahnuť, ale sekli to ...ale keď idú dvaja tak tie sedačky spravia rovnú podlahu Odkaz ke komentáři
helmet Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 Pájo, dokážeš protočit u Otesánka při rozjezdu kola, když máš vyplé ESP? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2009 vyzkousim, ale myslim, ze vypnute ESP na to nema vliv! Odkaz ke komentáři
helmet Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 Když je zapnuté ESP, tak je v činnosti i ASR a to potom moc dobře nejde. Když vypnu ESP, tak na šotolině se mi protočí.....i zadní, ale na asfaltu mě to dělá problém. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 tak uz jsme s Otesankem doma! Sraz byl spicovej, ale opet jsem nevyhral zadnou cenu! :) na pristi sraz musim neco vymyslet!!! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 no to ASR me nenapadlo... ale faktem je,ze prokluz kol hlidaji ABS cidla a kdyz se predek protoci, tak se hned pripjuje prdelka a podle me nezaviske na ASR... Ale taky to zkusim, co to udela! Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 tak uz jsme s Otesankem doma! Sraz byl spicovej, ale opet jsem nevyhral zadnou cenu! na pristi sraz musim neco vymyslet!!! keby si mal tú masku, tak by ti dali Offrouďák číslo 1 :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 maska bude na příští rok... jinak spotřeba tam 7,6 l a nazpět 7,7 l.... celkem najeto cca 380 km... a to včetně malé noční projížďky ke kostelíčku na nezpevněnou cestu... jo Maroši a nějaký hlasy jsem v soutěži taky dostal... minimálně od Alexase... :)... za to mu patří velké díky! ;) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 maska bude na příští rok... Ta v cappuccinu jak jsme zkoušeli montáž? ;) jo Maroši a nějaký hlasy jsem v soutěži taky dostal... minimálně od Alexase... :)... za to mu patří velké díky! ;) Jen škoda, že jsme lítali kolem aut s hlasovacíma lístkama, když už se začalo vyhlašovat :D .. podle programu to ale mělo být kolem 18h Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky