Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

Tak ono aktuálku 34l má i 2.0TDI, když po něm chceš akceleraci :lol: A co se týče toho palivoměru, ten si u "chytré" OII ukazuje jak se mu hodí...když je větší aktuálka, tak ukáže méně, pak se zase zvedne...funguje na stejným principu jako dojezd na maxidotu :palec:

Odkaz ke komentáři
Tak ono aktuálku 34l má i 2.0TDI, když po něm chceš akceleraci :lol: A co se týče toho palivoměru, ten si u "chytré" OII ukazuje jak se mu hodí...když je větší aktuálka, tak ukáže méně, pak se zase zvedne...funguje na stejným principu jako dojezd na maxidotu :lol:

presne tak, hladinu v nádrži to prepočítava cez dojazd a tam to vidím ako lieta ručička hore a dole :palec::lol:

Odkaz ke komentáři
presne tak, hladinu v nádrži to prepočítava cez dojazd a tam to vidím ako lieta ručička hore a dole :lol: :lol:

Což osobně nechápu, protože je to demence. Pak se na to absolutně nemůžeš spolehnout, když ručička leží úplně dole a pak se najedou o 2mm zvedne. Kdyby nechali klasickej analogovej ukazatel, tak bys přesně věděl, na čem seš. Tady evidentně někdo moc myslel a vymyslel prasečinu :palec:

Odkaz ke komentáři

no... a teď z jiného soudku... byl jsem si projet Yetiho 4x4 1.8 TSI .... a líbilo se mi to! :lol: autí je uvnitře "těsnější" jak O II, takže nic pro Olafa :P :lol: ... výhled z auta je super... je prostě vyšší, dobře se do něj nastupuje... to je prima... zadní sedačky jsem nezkoumal, ani nevím kolik je tam místa.... to samé kufr.... dneska mě zajímalo hlavně to jak to jede, jak se to řídí, apod.... co se týče řízení a řazení tak nemám sebemenší výtky... je to prostě VW kvalita... ale tu už všichni znáte... :palec: co se týče vzhledu přístrojovky, tak neohromí, ale ani neurazí.... výborně vypadjí "budíky", ty se fakt povedly... a stejně tak i řadicí páka, která padne skvěle do ruky.... to samé volant... furt chválím, ale ono si to to auto fakt zaslouží... ;) no a konečně motor... bohužel syrovej, takže žádný velký zázrak, zprvu trochu zklamání... ale je to nezajetý auto.... když jsem pak koukal na rychloměr, tak to nahoru letí pekelně! ;) takže někdy zdání klame! :) no a poslední věc... terén a off-road režim.... tady dávám za jedna.... na sjezdovku jsem vyjeli v pohodě a dolů jsem to pustil na off-road režim... pustil jsem brzdu, spojku a autíčko jelo pomaličku samo dolů... nádhera! ;) to by se mi líbilo i ve Scoutíkovi :D

no... Yeti ve mě zanechal hodně pozitivní dojmy a jestli bude máti měnit auto, tak doufám, že právě za Yetiho! :lol:

Odkaz ke komentáři

maska bude na příští rok... :palec:

jinak spotřeba tam 7,6 l a nazpět 7,7 l....

celkem najeto cca 380 km... a to včetně malé noční projížďky ke kostelíčku na nezpevněnou cestu... :lol:

jo Maroši a nějaký hlasy jsem v soutěži taky dostal... minimálně od Alexase... :)... za to mu patří velké díky! ;)

Odkaz ke komentáři
maska bude na příští rok... :palec:

Ta v cappuccinu jak jsme zkoušeli montáž? ;)

jo Maroši a nějaký hlasy jsem v soutěži taky dostal... minimálně od Alexase... :)... za to mu patří velké díky! ;)

Jen škoda, že jsme lítali kolem aut s hlasovacíma lístkama, když už se začalo vyhlašovat :D .. podle programu to ale mělo být kolem 18h :lol:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...