MILAN 74 Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Je možné vyměnit přední světla typ ambiente za elegance,bez nutnosti úpravy el.instalace? Elegance znamená světla z čočkou v parabole. Mám poškozené stínítko před žárovkou H7 na pravém světle. Hledám info, která přední světla je možné namontova bez nutnosti úpravy el.instalace. Možno i tuningová z homologací např. Škoda Octavia II 04-08 - Přední čiré světla CCFL angeleyes Chrom - NOVINKA. Děkuji za názor.M 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Jaký je v tom rozdíl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Pomenovanie Ambiente a Elegance v prípade svetiel nie je zrovna šťastné, montovali sa totiž všelijak - poznám autá Ambiente, ktoré majú svetlá so šošovkou a naopak poznám Elegance, ktoré majú tie klasické bez šošovky. V čom je rozdiel? Obe sú klasické svetlá na halogénovú žiarovku, ale jedno z nich má šošovku a to druhé klasickú komoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 ty z cockou jsou projektory ne? Sviti to o dost lip jak klasika s parablou nekteri rikaji temer jako xeny ale jinou barvou. Nepotrebujes na ne automaticke sklapeni a asi ani ostriky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 To nepotřebuješ, to je fakt, ale rozdíl mezi ambiente a elegance ve světlech není, jen v tomto typu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Jak jsem psal... NENI.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MILAN 74 Odesláno Duben 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Jaký je v tom rozdíl? Ambiente světla mají stínítko před žárovkou H7. Elegance světla mají čočku před žárovkou H7. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Nesmysl, mam elegance a nemam cocku! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 přesně tak světla s cockou byla za příplatek a bylo jedno co to je za výbavu !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Milan74 aj Chipmann sa obaja mýlia - Milanovi som to vysvetlil už hore, a Chipmannovi teraz - predfaceliftové svetlá so šošovkou neboli nikdy za príplatok. Montovali sa vždy podľa toho, čo bolo po ruke. Jediné svetlá sa príplatok boli a sú xenóny! P.S. Príplatok za projektorové svetlá so šošovkou bol a je len u Fabie II vo výbavách Classic/Active, Ambiente/Ambition a Scout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 tak teda nevím ale na naší služební OII 2.0Tdi byly za příplatek 3200kč v paketu sport ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Predajné programy OII od roku 2004 poznám skoro naspamäť, vždy boli až na ceny identické pre CZ aj SR. Paket Sport nepoznám, jedine paket Dynamic prípadne potom Styling Kit. Trvám ale na tom, že projektorové svetlomety sa do OII pred FL nedali nijak cielene objednať. Buď ich auto malo, alebo nie! V celom predajnom programe nie je nikde spomenutý kód opcie pre projektorové svetlá. Jedine pri vyrobených autách je pomocou PR čísla rozlíšené, aké predné svetlá auto má - 8JM pre klasické, alebo 8BN pre šošovkové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 tak teda nevím ale takhle to bylo zase recene mě v tomhle se nechci dohadovat takže se přikláním k tvé verzi ale po tom mi vysvětli já je to z OII scout ? Ten je měl vždy a nebo se taky pletu ? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 scout mel vzdy projektory, pouze v prípade priplatkove vybavy xenony 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MILAN 74 Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Hledal jsem pouze info na možnost výměny předních světel octavia ||. Na CC-autodily.cz jsem našel světla OCTAVIA II /AMBIENTE cena s DPH 3102kč. Nebo SVETLOMET PREDNI 1Z1941017Q OCTAVIA || /ELEGANCE/ cena s DPH 2970 Kč. CC-autodily to maji v katalogu tak pojmenovane.M 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 chipmann: Áno, je to ako píše jofree - Scout mal vždy tie projektorové. Preliezol som predajné programy OII od roku 2004 až do dnes, a fakt sa tam nikde o type svetiel nepíše. Dokonca ani pri tom Scoute nie je uvedené, aké má svetlá, keď nemá xenóny... Niekedy minulý rok som lustroval VIN kód jednej RSy dovezenej z Rumunska, sériovo nemala xenóny a veru mala tie klasické svetlá s clonkou a nie projektory. Takže fakt sa nedá povedať na 100%, že aké má auto svetlá len podľa typu modelu bez toho, že by človek videl auto alebo výpis PR kódov milan74: Tak je to potom jasné, chybu majú CC-autodíly na svojom webe! Ani ETKA nepozná rozdiely medzi týmito svetlami takto podľa výbavy, tam je to písané ako "dvoukomorový světlomet s integrovaným dálkovým světlem" a "hlavní světlomet halogenový". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 děkuji za info docela v tom má škodovka hokej teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Pomenovanie Ambiente a Elegance v prípade svetiel nie je zrovna šťastné, montovali sa totiž všelijak - poznám autá Ambiente, ktoré majú svetlá so šošovkou a naopak poznám Elegance, ktoré majú tie klasické bez šošovky. V čom je rozdiel? Obe sú klasické svetlá na halogénovú žiarovku, ale jedno z nich má šošovku a to druhé klasickú komoru. a jake jsou obj. cisla tech svetel ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Čísla sú nasledovné: komorové - pr číslo 8JM ľavé 1Z1 941 017 P pravé 1Z1 941 018 P [*]projektorové - pr číslo 8BN ľavé 1Z1 941 017 D, 1Z1 941 017 Q pravé 1Z1 941 018 D, 1Z1 941 018 Q 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 No a kamos ma na sve Eleganci 1Z1 941 015 a 1Z1 941 016. to je zahada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Minulý týden jsem si vyměnil světla z čočkou,tak posudte jestli jsem udělal dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest n-i-o Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 podla mna si urobil dobre... teraz by si ale mohol napisat prakticke skusenosti, ci to svieti vyrazne lepsie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Svieti to uplne perfektne, krasne rovnomerne a ohranicene svetlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Neni to treba podle roku vyroby? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest n-i-o Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Svieti to uplne perfektne, krasne rovnomerne a ohranicene svetlo. Tak potom idem do takych svetiel aj ja... :) Ešte by to chcelo vedieť cenu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 mrkni sa sem, od toho predajcu som ich bral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Minulý týden jsem si vyměnil světla z čočkou,tak posudte jestli jsem udělal dobře máš ty světla original Škoda a nebo to je ta druhovýroba ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Hmm ale je to čína že??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 To bola otazka na koho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.