Guest kreyson Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 Minulý týden jsem si vyměnil světla z čočkou,tak posudte jestli jsem udělal dobře no a šlo to bez problémov? myslím montáž a pasovanie a hlavne elektrika? stačilo len prehodit konektor od svetiel? za info dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 (upraveno) Minulý týden jsem si vyměnil světla z čočkou,tak posudte jestli jsem udělal dobře Tak bohužel jsem musel s těmi světly na reklamaci,kolem čočky mi popraskala barva,doba čekání dva měsíce a nic,tak mi dal za ně tyhle a taky nevím jestli jsem udělal dobře :( Upraveno Říjen 30, 2012 uživatelem Tonyoctavia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Za mě osobně nic moc . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Tyhle světla se absolutně na auto nehodí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Podle mého je to katastrofa, zlatá parabola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 já bych tyto světla teda nechtěl, vzhledem sis dle mě pohoršil, kvalitou sis tipuju nepomohl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 ja si koupil svetla s cockou tedy projektorove a uz je nemam pac mi je nejaky ko**t ukradl rozbil okno cvaknul kable a vzal svetla...tak mi tam dali zas zpatky obyc halogenky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Tak dnes jsem byl ty světla nechat poštelovat,no bohužel jsem se dozvěděl že nejdou ,tak ted už jenom čekat, kdy mi je někdo ukradne a dát ty původní a samozřejmě nesraný že si to člověk chtěl trochu vylepšit!!!!chybami se člověk učí :( už je pozdě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 No to se nečekas až ti tyhle světla někdo ukradne :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda69 Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Ahoj, pro všechny kdo váhají s výměnou klasických světel za něco lepšího: Po tom, co jsem zjistil, že se mi nechce dát prachy do starýho auta za přestavbu na "legální" xenony jsem na cc-autodíly koupil origo čočkové reflektory a rozdíl je obrovský: Levé původní Pravé čočkové (Osram NightBreaker) Obě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Tohle je přeci známa věc jinak chválím ti tuhle úpravu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda69 Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 No - známá.... Běhal jsem po různých fórech pro moudra dost dlouho a přesvědčivou odpověď jsem nikde nenašel, všude jsou spíš rady typu "na to se vyprdni a jdi rovnou do xenonů". Nebo HID sady do parabol apod. Pak jsem to viděl na Scoutu na vlastní oči a nebylo co řešit. Takže podle mě čočky s halogenem jednoznačně ANO . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kott2 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Ako sa tie svetlomety vyberaju z auta od motoroveho priestoru som nasiel plastovu maticku a v predu cudliky hybal som s nimi ale bojim sa aby som nieco neulomil myslim na facelifte .Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ricardo1 Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Ako sa tie svetlomety vyberaju z auta od motoroveho priestoru som nasiel plastovu maticku a v predu cudliky hybal som s nimi ale bojim sa aby som nieco neulomil myslim na facelifte .Dik Jednoducho. Plastovu maticu odsroubuj a z bocnej strany svetla je taka packa. Tu treba len potiahnut, nijak s nou extra nemykat, nevylamovat. Proste iba potiahnut, co ide na starsich autach horsie, kedze je tam sajrajtu trosku zaschnuteho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Manuál strana 244 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Milan_f Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 mrkni sa sem, od toho predajcu som ich bral na tieto som aj ja pozeral. ale keďže sú to TYC (náhrada). som sa na to vykašlal, náhrady nechcem. vraj je problém so šošovkami a svietivosťou. nakoniec som kúpil helly, a to je veru iná paráda. cena vyššia, ale origo CZ taká otázočka. ako je to s nastavovaním výšky svetla ako napr pri klasickej parabole? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 nastavovanie výšky a strán sa nemení :) je to to isté aj pri parabalochá, šošovkách a xenonónoch :) akurát na xenónonch sa musí ešte cez RJ nastaviť najprv základná poloha a tak nastaviť.. alebo tak nejako :) ale medzi šošovkou a parabolou nie je žiaden rozdiel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.