Přejít na obsah

sm0g-ovo eMBéčko

Doporučené příspěvky

to smog: Zdravím pane! :) Jak to dopadlo s tím nárazníkem, myslíš, že je to fakt tím, že není origo a tím pádem způsobuje tu mezeru, nebo je to tou sklepanou výztuhou? Ja už fakt nevím, taky to chystám a ty dovážený nárazníky jsou tak levný! :( Přitom jsou rovnou připravený na lak, kdežto nějakej z vrakáče musím pak šudlat, šmirglovat plnit a lakovat, ach jo :(

Odkaz ke komentáři

Ano, myslím si že je to nárazníkem, mám doma i blatník dováženej ale asi takhle když sme ho tam daly vubec neseděl, museli by se pilovat díry atd... Přitom brácha zajel do Holubic za 1000,- koupil origo blatník a ten tam padl díru na díru krásně prostě a druhej den jel koupit barvu, šmirgl, plnič, atd... a vyšlo mě to na 510,- a sám na fotce vidíš jak blatník vypadá....

Ale když budu brát výztuhu možná bych tam zkusil pak z5 narvat tenhle nárazník ale dle mého je to jen prostě replika :)

Ještě něco zítra vyzkouším a uvidíme či to pomuže nebo né... Jako na škodaoctavia píše že si dopomohl kusama plastu na dopasování právěže :)

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

to smog: Zdravím pane! :) Jak to dopadlo s tím nárazníkem, myslíš, že je to fakt tím, že není origo a tím pádem způsobuje tu mezeru, nebo je to tou sklepanou výztuhou? Ja už fakt nevím, taky to chystám a ty dovážený nárazníky jsou tak levný! :( Přitom jsou rovnou připravený na lak, kdežto nějakej z vrakáče musím pak šudlat, šmirglovat plnit a lakovat, ach jo :(

jenže tady ty levny šmejdy s přípravou na lak nic moc po čase se začnou loupat a pak to stoji mnohem více

Odkaz ke komentáři

Tak, autíčko jezdí, svítí, paráda (mimochodem proč mi nikdo neřekl že staré 6+3 pin na světlech se ustřihnou a dají se tam nové piny? :rolleyes: ) a budem zatím z toho málo co máme pokračovat v tom co sem chtěl :)

Takže jedná se o novou stahovačku, tlumící materiál do dvěří a nové reproduktory do předních dveří, schází tam akorát motorek zámku (ten mám v kufru a nechtělo se mi pro něj :D ) a snad si budu moct dovolit koupit něco pro sebe k ježíškovi a to 4 kanál zesilovač na aktiv :)

post-16108-0-36707700-1354047544_thumb.jpg

A to by byl předek auta no a na každé dveře připadne zhruba 3 až 4kg materiálu (5 plátu dohromady) :)

Odkaz ke komentáři

Mám tu 2 typi jaké bych doporučoval tyto repra na fotce jsou PowerBass: http://www.ahifi.cz/reproduktory-powerbass-s-6c.html

A dále doporučuji http://www.ahifi.cz/reproduktory-u-dimension-el-comp-6.html

Já jsem volil powerbass kvuli ceně a že není tak velkej rozdíl mezi těmito reprama co sem tu dal...

Pro lepší hraní doporučuju vytlumit dveře a napojit na aktiv :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Ahoj, nechce se mi zakládat nový topic pač by to nebylo třeba jen o elektrice a za každou zopovězenou bych byl moc vděčnej.

Zajímala by mě zadní mlhovka, opravdu má svítit jen levá? Myslel sem že mám vadu v elektrice ale potkávám OI a těm svítí jen levá právě :)

Přední okno, bral někdy někdo z autokelly čelní sklo na OI? Pač si ho chci nechat vyměnit ale nějak se mi nezdá okno za 2,500,- , bylo mi řešeno ať neberu nějak nejlevnější a když si ho vyberu sám budu mít jistotu pač Ivacaru co je tu poblíž opravdu nevěřím když tam dělaj levárny! A kolik tak stojí výměna :)

Práh, v autokelly levý práh za 3,800,- s DPH, chci si ho nechat vyměnit pač při ležení na betonu se mi promáčkl naštěstí nedrhnou dveře o něj ale i tak bych dal nový a tak jestli už to někdy někdo podstoupil a kolik za takovou práci mužou chtít :blink:

Snad nebude blbé když se zeptám tady a jak jsem říkal na sem tam opravu mám ale na nové auto opravdu nemám :rolleyes: tak těch pár oprav podstoupit nebude snad problém a pak i třeba celolak a dokuď nevydechne bude jezdit.. :)

Takže díky pokuď mi někdo na něco odpovíte :) A pokuď by měl někdo zájem klidně semka nahraju fotky všeho co bych chtěl na autě opravit a jsou to ty 3 věci :)

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

mlhovka svítí jen levá(není problém zapojit i druhou)navíc dát diodové žárovky pro lepší svítivost,čelní okno budu taky řešit do budoucna(oděrky od posipu) :( dal bych velkou částku kdyby ho dělali s vyhříváním a mě odpadlo to dlouhé čekání než se odmlží(klimatronic mi moc dobrý nepřipadá :huh: ,ale vyváží to výkon)

Odkaz ke komentáři

Co se tyče mlhovky tak je to asi bud dle vybavy nebo roku výroby mě teda svíti oboje,ale jezdí spousta oct.kde svítí jen jedna.čelní okno no ja mám už dva roky nejake to čínské z auto kelly za 1690kč a nou problem. Lepil jsem si sám :D .a na O1 se vyhřívane nedělá bohužel.Výměna prahu no odhaduji cenu za výměnu cca1500(vysrojení,nastrojení a výměna prahu)každopádně prah bych dal original.

Odkaz ke komentáři

Mlhovka svítí vždy jen levá, ale pravá se dá bez problémů připojit, někdy stačí jen doplnit žárovku, ale většinou se musí natáhnout drát z levé mlhovky (to bylo i v mém případě) ;) .

Co se týká čelního skla, tak bych řekl, že cena okolo 3000,- je tak akorát (cena/kvalita) a ten práh bych nekupoval v Autokelly, nevíš jaká bude kvalita a ceny taky bývají celkem přemrštěné... :blink:

Odkaz ke komentáři

Ano to vím což je super jak na okno tak i na práh :)

Lupino: To okno by mi asi lepil tady na Moravě v Rosicích u Trnka jestli to tam dělá teda a právě by mě zajímala cena a délka výměny prahu právě :) každej to bude mít jinak ale tak přibližně si pak dokáži udělat představu...

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak při tom mém slavném štěstí mi v sobotu buchlo okno v pátých dveřích, ano bylo zapnuté vyhřívání a bylo -9 :wallbash: ale myslím si že to bylo tím pač co jinýho by to bylo a už sem tu něco o tom četl ale pokuď má někdo jinou teorií jak se tohle mohlo stát tak sem sní...

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

Konny tak to možná byla moje blbost ale beru to jako vada ve výrobě, nechápu to, mou octu mám druhou zimu a normálně při -20 minulej rok sem nic neškrabal, neometal, prostě sem vlezl do auta a nastartoval a zapl výhřev, pak se vrátil domu na 15 minut na dopití kafe a pak přišel k autu a bylo rozmrznuté... A v sobotu sem sedl do auta, oškrabal všechny okna a pak zapl výhřev po cca 10km buchlo přičemž v autě už bylo teplo...

Giancarlo: Já nevím jak se k tomu choval majitel v Rakousku ale jelikož není nikde rez myslím si že bylo auto garážované a tak nemíval námrazu na autě...

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Takovej Rosičák by mohl závidět co mám 5km od něho...

Ale neměl sem to na vagu (nemám kde (asi) ) a čidlo sem taky nezkoumal tak pokuď se to někomu stalo a ví co s tím tak hned k problému k problému ať to nemusím zkoumat a třeba zbytečně kupovat nové čidlo :rolleyes:

post-16108-0-10981300-1361254430_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...