Přejít na obsah

Peťasova Čertinka Black&Red

Doporučené příspěvky

:D

Pelny to jsou ty co byly na bazosi nebo kde, mel je nekdo v boelsavi?

Jo je to možný , našel jsem je někde v inzerci, ale nevím už přesně na které. Bylo to u Ml.Bol. a stály mne krom peněz nabourané PP dveře.

Vletěl tam v nějaké díře do mne kluk na kole (napitý, možná i něco navíc, nedal přednost-bohužel soc. případ, takže nevim , nevim jak to dopadne se škodou)

Tak to je brutus ten volant a radicka se mi libi a ty sedacky hmmm bezva,bude to hooodne pecka,jo a kdyz mas tu antenu takze asik bude colubus vid?? :D

:blink: odhalil jsi mne , no co už ;) Columbus, ale ne okamžitě , už je toho na mne moc, už jen ty kola a musím si chvilku oddechnout, abych neskončil u Chocholouška. :blink:

Je to paráda chlape :palec: ,všetky tie hračky :D ...

:D trefil ses přesně s těma hračkama :D

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ne ne , to nebudou orig. Kdyby jsem věděl co je to za výrobce těch co sou na Audi RS 5 /RS3 Sportback , :( , ale bohužel. Mám je najíté od více výrobců. Japonská , Italská , Čínská , a jedny prej Německé . Jenom nevím , jestli by se víc hodila matná , nebo v lesku toho Antracitu. Každopádně 8,5 /19"

Odkaz ke komentáři

Díky pane :)

Mám ty H&R pružiny , co máš ty , ale se mi zdá , že mi to kleslo nějak víc než tobě.Uvidím , jak to bude s těma 19" kolama . Jestli to trochu ty velké kola nezvednou, asi budu muset koupit něco jiného , nebo to menší snížení .

Nyní je to tak , jak kdybych měl štelovák a měl to pořádně dole, a to sem nechtěl. Nemůžu s tím tak nějak na polní cesty na rybačku.

Odkaz ke komentáři

Šak máš to samé akorát s jiným motorem :D Ty ses mě ale už na ty věci ptal. Se mě zdá , že sem ti to už posílal.

Možná tu řadičku budu třeba prodávat. Protože mi dali místo Constructu Defend lock , který jsem nechtěl . A teď mi volali , že už ho tam mají , jestli to chci vyměnit. No a Constr. má zámek z pravé strany řadičky, takže bych musel dělat druhou díru .

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...