chjetjov Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Pelny to jsou ty co byly na bazosi nebo kde, mel je nekdo v boelsavi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Tak to je brutus ten volant a radicka se mi libi a ty sedacky hmmm bezva,bude to hooodne pecka,jo a kdyz mas tu antenu takze asik bude colubus vid?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Je to paráda chlape ,všetky tie hračky :D ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 :D Pelny to jsou ty co byly na bazosi nebo kde, mel je nekdo v boelsavi? Jo je to možný , našel jsem je někde v inzerci, ale nevím už přesně na které. Bylo to u Ml.Bol. a stály mne krom peněz nabourané PP dveře. Vletěl tam v nějaké díře do mne kluk na kole (napitý, možná i něco navíc, nedal přednost-bohužel soc. případ, takže nevim , nevim jak to dopadne se škodou) Tak to je brutus ten volant a radicka se mi libi a ty sedacky hmmm bezva,bude to hooodne pecka,jo a kdyz mas tu antenu takze asik bude colubus vid?? :D odhalil jsi mne , no co už ;) Columbus, ale ne okamžitě , už je toho na mne moc, už jen ty kola a musím si chvilku oddechnout, abych neskončil u Chocholouška. Je to paráda chlape ,všetky tie hračky :D ... :D trefil ses přesně s těma hračkama :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 10, 2012 Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 Columbus je parada!! A kaara moc pekna!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Tak konečně sem našel čas a sedačky i s anténou jsou namístě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Fotos, prosím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 jasne chcem fotku!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Zitra , ale bude to na špinavém autě :D , teď idu na Loketka RS RED a madlo ruční brzdy RS RED objednané, takže už jen sehnat tapecy a je to tak jak má být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Tak to bude supa kamarade!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 ;) doufejme. Potěch zkušenostech s některýma ....., však víš o čem mluvím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Hooodně velká krasavice, ty jsi to vzal z gruntu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 No jo , tak nějak. Po dřívějších zkušenostech , kdy jsem jezdil několik roků bez jakékoliv úpravy /vylepšeního sem si řekl ,že ať si těch věcí užiju hned od začátku :D . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Presne Peto,na novem aute musis byt vzdycky hned individualni a hlavne decent a je to nadhera!! Snad bude vsechno ok...tak jak rikas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Tak sem udělal pár fotek . Je to ale jen telefonem .A blbě mi tam do toho svítilo slunko A teda ještě nová antenka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Tenhle interiér je prostě bomba!!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Krásny introš mna by zaujímala tá manžeta radičky,tú si kupoval extra,alebo si ju tam mal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Kupoval. Měl jsem tam normální černou kůži a černé nitě (nebo bílé??) :D Díky , mě se taky líbí :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 ja ju totiž nemôžem za boha zohnat...odkial si ju kupoval?ked tak mi hod link 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Peťas nádhera ten interiér nemá chybu ;) no vlastně célý auto nemá chybu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Peťas nádhera ten interiér nemá chybu ;) no vlastně célý auto nemá chybu Tak to veliký dík , to vždycky potěší ja ju totiž nemôžem za boha zohnat...odkial si ju kupoval?ked tak mi hod link Máš sz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Teď ještě kola . Mám vybrané , ale nevím , jestli v lesklém nebo matném provedení . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Original audi? Za kolik ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Ne ne , to nebudou orig. Kdyby jsem věděl co je to za výrobce těch co sou na Audi RS 5 /RS3 Sportback , :( , ale bohužel. Mám je najíté od více výrobců. Japonská , Italská , Čínská , a jedny prej Německé . Jenom nevím , jestli by se víc hodila matná , nebo v lesku toho Antracitu. Každopádně 8,5 /19" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Interiér vážně nadupaný , ty sedadla vypadají opravdu luxusně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Díky pane :) Mám ty H&R pružiny , co máš ty , ale se mi zdá , že mi to kleslo nějak víc než tobě.Uvidím , jak to bude s těma 19" kolama . Jestli to trochu ty velké kola nezvednou, asi budu muset koupit něco jiného , nebo to menší snížení . Nyní je to tak , jak kdybych měl štelovák a měl to pořádně dole, a to sem nechtěl. Nemůžu s tím tak nějak na polní cesty na rybačku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Čéče máš to super, klobouk dolů :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Čéče máš to super, klobouk dolů :palec: díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Peeetr..hodne nedupany ten interier Vypada to luxusne..kdes sehnal tu radicku a volnat s cervenou niti napis prosim do Sz diky Vypada to hooodne nadupane luxusni kara...skoda ze to nemam tez! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Šak máš to samé akorát s jiným motorem :D Ty ses mě ale už na ty věci ptal. Se mě zdá , že sem ti to už posílal. Možná tu řadičku budu třeba prodávat. Protože mi dali místo Constructu Defend lock , který jsem nechtěl . A teď mi volali , že už ho tam mají , jestli to chci vyměnit. No a Constr. má zámek z pravé strany řadičky, takže bych musel dělat druhou díru . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.