Přejít na obsah

Peťasova Čertinka Black&Red

Doporučené příspěvky

Ahoj, jo zvážil jsem to, sice jen na domácí osobní váze, tak nevím jak je to moc přesné. Navážil jsem 13,25 kg.

No a když už sem byl v tom vážení, hodilo se na váhu i obuté kolo z druhé sady co mám doma DOTZ HANZO 18".Tam se navážilo asi 23.5 kg.

Zajímalo by mne proto, kolik může vážit ta 19" pneumatika.

Odkaz ke komentáři

Peto,tvoje 19tka vazi bez pneu pres 10kg??

Ja mel na SEATu na vycku nadrze airbrush! :palec: videl jsem aj na 5tych dverich nebo na boku auta na blatniku a zasahovalo by to trosku do kapoty,tez by to nebylo spatne! :palec:

Jj, řekl bych že to bude tak asi v normálu. Vzhledem k velikosti. Zvlášť když 18ka Hanzo má 23,5 kg s gumou.

Odkaz ke komentáři

Jo ještě koupit pneumatiky.Asi vezmu Continental ContiSportContact 5P. Nevím ale jestli 225 nebo 235, protože ty Contiky jsou dako tučnějšì než ty Kumha ve stejněm rozměru.

Stejně si na nich už asi letos nezajezdím, stala se mi totiž taková blbá věc a sem upoutaný na lůžku :-(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

myslim sirku disku a pridej rovnou i prumer teda, a muzes i vyrobce, protoze u kvalitnejsich vyrobcu jsem nasel v tomhle designu nejuzsi 9x19"

Ale vždyť to tam mám napsané .Jsou to kola 19 " Italské výroby GAM . 8,5"/19" ET45 . Pneumatiky jsem nakonec dal Continental SportContact 5P (chtěl jsem původně Kumho) 225/35 , ale s tím ET tam asi mohly jít i ty 235 a i když jsem je tam dnes nechal obout funglovky , vážně uvažuju , jestli je nemám prodat a dát tam ty 235 .

Jo ,ještě můžu doplnit váhu. Když už jsem se s tím tak sral . Váha disku 13,25kg a váha pneumatiky cca 9,25kg , takže celkem kolo 19" 22,5kg (včetně skrytých ventilků , které jsou docela taky těžké) . Ve srovnání s mými obutými DOTZ HANZO 18" (taky pneu Continental SportContact 2 ), kde jsem navážil asi 23.5 kg. Ty 19ky jsou teda cca o kilo lehčí .

Snížené pružinami H&R -55mm . Je to ale dvoulitr, takže mi to na předu podle mne šlo dole víc , než některým tady na fóru co to mají na jiných motorizacích.A to se mi zas tak nelíbí, rači bych když by to bylo na tom předu trochu kousek vyšší.

Nevěděl by mi někdo poradit ,jak nedestruktivně sundat ten vrch/tapecírunku loketní opěrky a rukojeť ruční brzdy?

Na to abych to serval mám síly dost, ale je to nové auto, tak to nechci zničit.

post-2502-0-72520400-1348938564_thumb.jpg

post-2502-0-00939500-1348938806_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vážil jsi to i nazuté nafoukané vzduchem?

Jo vážil cca 22,5 kg ale jak jsem už psal, mám tam skryté ventilky a ty jsou docela macaté, až jsem docela čuměl, protože na těch Hanzách je mám taky a tam jsoupoloviční.Takže i v těch je nějaký ten gramek. Překvapilo mne, že jsou lehčí než ty 18ky.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...