princes Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 jak chces!Pokud chces aby to vypadalo jako RS tak ho tam dej,pokud chces nejakej svuj styl tak ho tam nedavej! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 jak si sundal tu loketku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Bolavýma prstama Odehnul jsem ten plast co je do něho nacvaklá tak, abych tam dostal špičky prstů , a tak dlouho jsem s tím OPATRNĚ zápasil , až se to oddělilo na jedné straně a pak jsem se přesunul naproti a to samé . Věděl jsem kde jsou zhruba ty dva zacvakávací zobáčky a tam jsem se nejvíc snažil. Ale teda tak jak to šlo nejvíc opatrně :) jak chces!Pokud chces aby to vypadalo jako RS tak ho tam dej,pokud chces nejakej svuj styl tak ho tam nedavej! ;-) Myslíš to jako tak, že pokud to má být jako RS , tak to musí mít křídla ? Redbull 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Osobně bych to křídlo nedaval vypada to hodně pěkně takhle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 To fakt nevím , když na to hledím , tak chvíli mi to tam chybí a jindy zas ne. No a já mám takovou úchylku, že strašně nerad dělám díry do auta . Na mé minulé Octavii jsem to jenom lepil lepidlem na sklo. A dželo to tak , že by se za to křídlo asi dali tahat i auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 krídlo určite nie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 křídlo za mně ne, bude to bez něj takové uhlazenější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Tak to se ti hodně povedlo. Interiér , kola s těma pokličkama vypadaj jako originály od Audi , prostě nádherný auto. Mně se líbí auto s křídlem i bez křídla, ale jelikož tam máš rs nárazník tak to k tomu křídlu úplně vybízí. A určitě bych bejt tebou sundal to označení TDI na kufru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 ja to mam taky prilepene dvouslozkovym lepidlem na plast s kovem a drzi to 3rok mrazy,mycka i naraz do stromu to prezilo ;-) ale dej si tam co chces i ten redbul :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 No a máš originál křídlo PUR nebo neorig. laminátové ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 je to laminat s atestem za 2tis! ;-) stejne to nejde poznaj jestli je to origo kdyz to detailne nezkoumas,nevidel jsem nikoho kdo by to detailne zkoumal jen vaha je vetsi!Ja jsem s nim spokojeny! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 křídlo bych nedával je to pěkně čistý takhle ;) pak je ta prdel moc vysoká s křídlem mi přijde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 dej tam radeji jenom hranku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Ten interiér je úžasný ...závidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 a nebo,to lizatko je perfektni,ja bych to kridlo uz na svoje dalsi auto nedal pokud by to nebylo origo octavia RS ;-) ale libilo by se mi to u tebe s kridlem i bez!Kdybys dal duplex ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 No on už na té zadní kapotě je takový malý náznak "křídla / odtrhové hrany" jak je to tam vytvarované . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 jo jo ale to je ho..o :-D jak chces ty!Musis vedet ty!Mas dobrou predstavivos!Me se libi ten zadek od Martina!Cerne svetla a duplex!Tak bys to mel supa!Zadne kridlo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Jinak zvažuju výměnu zimních kol Proxima 16" za 18" . Doteď jsem chtěl ty RS Zenith , nebo Neptune . Ale jelikož nemůžu nic sehnat za nějakou rozumnou PRICE . Začal jsem hledat i v jiných tvarech a narazil jsem na toto : LUNA Škoda Superb2 rozměr 7,5J x R18 . Co vy na to ? Docela se mi i líbí když nejsou ty RS . Je jasné , že se tu zase za chvíli nějaké objeví , ale mě se nechce znovu přezouvat . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 tyhle jsou pekne takove jednoduche a pekne!Proc chcete takove velke kola na zimu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 No protože chcu , aby se mě to auto líbilo i v zimě . Na těch malých kolách se to aspoň teda mě ne a ne nějak líbit . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 dobrá odpověď :lool: a pravdivá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 tak jak jinak, jiný důvod ee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 to je mi jasny!Zadny jiny prakticky a uzitecny vyznam na zimu to nema si myslim!Ja jsem nazoru toho ze 15 a 16 na zimu ideal na oktu!Ale kazdy ma jinej nazor! Stejne nemuzes ted moc jezdit tak naco tam ted budes davat. 18tky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 No ale to auto potřebuju mít v pohotovosti , bez něho se k doktorovi nedostanu, jedině že bys mě tam hodil na saňách :D No a ještě druhý důvod je to snížení.Na těch 16 je to dost nízko a každý zmrazek mi bude drat lak na nárazníku.Mám to ke garáži blbé , proto , když tama projede uhrňač, tak mi na tu odbočku ke garáži nahrne MANTINEL SNĚHU . Sice to nechápu, protože jsem měřil všechny kola co mám doma od 16 až do 19 a ten obvod kola je skoro stejný, ale když jsem měřil výšku na stejných bodech, které jsem si k tomu účelu označil ,tak to vyšší je nebere mě to hlava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 to co pises je pravda s tema kolama!Obvod je skoro stejny ale stred je vzdy jinde,proto na 19tkach je auto vys od zeme nez na 15 nebo 16nactkach,aspon si to myslim ja! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 To je snad samozřejmé ne :lool: si změřte střed kola od země na 19 a na 15 nebo 16 a uvidíš o kolik bude níž nebo víš, je to o tom že balon se zmačkne dežto šlupka ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Luny na prodej mam jen jsem zatim nevystavil inzerat, pisni pokud bys mel zajem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 No to neni samozřejmé. Ať je to co chce , třeba 19, tak nezustane tak jak je. Čím se zvětšuje to kolo , zmenšuje se ta guma , pokud se dodrží předepsaný rozměr pneumatik pro dané vozidlo. A taky různé velikosti se různě foukají . Ta 19 je taky hodně zmáčklá pod váhou auta. Takže je blbost si měřit od středu kola . Pokud je obvod dvou velikostí kol, kolem dokola pneumatiky stejný , tak je stejný i ten naměřeny údaj od středu po povrch pneumatiky. Nějaký malý rozdíl snad , ale balon nebalon , nemůže být měký jak sračka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 No protože chcu , aby se mě to auto líbilo i v zimě . Na těch malých kolách se to aspoň teda mě ne a ne nějak líbit . Mám to stejně. Akorát scháním 18" gumy na ty Zenithy co mám. A na léto něco new. Ty Luny jsou pěkný. Ještě jsou fajn ty Luxony a nebo Siriusy z SII L&K. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Tak když myslíš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.