Přejít na obsah

Peťasova Čertinka Black&Red

Doporučené příspěvky

urcite jich bude vic!Ale nezkousel jsem ;-) jako 18tky vypadaj urcite lepe na zimu nez ty moje plechace! :-D az budu mit supa2 tak si taky dam treba vetsi kola! ;-) na zimu je auto skarede a spinave! ;-) a od soli,takze v zime ja nejaky vzhled neresim nemam cerne auto,az budu mit tak budu chtit at se mi libi aj v zime ;-)

Odkaz ke komentáři

P.S: musím souhlasit, že i pro mě kterej chce aby auto dobře vypadlo, tak rozhodně na zimu mít 18" je kravina, nevidím jedinej důvod dávat 10-12tis za zimní pneu v 18" když stejnou práci odvedou gumy za polovinu v 16" a navíc když prolítnu jamu co nevidím tak ta 16" přes ten balon je trochu chranená, na 18" dostane petelici a kolo na rovnání. Já chtěl 16" na zimu nakonec to dopadlo, že mám komplet 17" , dostalo se mi pod ruku za supr cenu s Contikama :D a tak jsem to koupil. Ale na scouta jsou 16" a pokud tam někdo sere brzdy velké, tak to chápu, jinak tomu moc nerozumím, já to prostě přiznám, i když jsem magor, tak takový hrachy dávat za gumy prostě nechci a nebudu. Ale to zase se musím zastat ostatních, že plech v Případě červenýho flamenga je tristní :prcprc:, to jako aspon alu ty 16" ideál.

Odkaz ke komentáři

Jj já také ne neboj :-) co se týká gum na zimu tak pro zasvěcence mám na zimu 17 ale znám dosť lidí kteří jezdí na 18 celou zimu a pohoda příští rok udělám to samé jsem zastáncem toho že auto ma vypadat hezky po celý rok a ne jenom v létě co se týká slouženi tak mě auto musí toto dělat celý rok hodně nejezdím to vědí ty co mě znají :-D

Odkaz ke komentáři

Jj já také ne neboj :-) co se týká gum na zimu tak pro zasvěcence mám na zimu 17 ale znám dosť lidí kteří jezdí na 18 celou zimu a pohoda příští rok udělám to samé jsem zastáncem toho že auto ma vypadat hezky po celý rok a ne jenom v létě co se týká slouženi tak mě auto musí toto dělat celý rok hodně nejezdím to vědí ty co mě znají :-D

o

Souhlas :palec: Mám 16 a jsem pro 18 i na zimu. Nevidím žádný důvod proč by to kolo mělo hned být zničené, že by se na tom jezdilo v zimě. Pneumatika 225/40 určitě neni na 7,5" disku nijak našprclá. Je k tomu účelu uplně O.K.

Odkaz ke komentáři

Nechápu, proč takové věci vůbec řešíte, je snad každého věc, co si na auto dá ať už je zima nebo léto. jeden se dívá na praktičnost a druhému je praktičnost u prdele a dává přednost designu. Nevidím jediný důvod, proč by měl být někdo hloupější proto, že si dá na zimu 18", když na to má a jsou to "zimní kola ", tak snad není co řešit...

Odkaz ke komentáři

Konečně rozumný pohled na věc. Ne teda, že by se tu nenašly :blink: Ale už jsem chtěl navrhnout, že by se tohle mohlo přesunout do nějakého jiného vlákna, které by tomu víc sedělo. Popř. to trochu promáznout, kdyby to šlo , myslím že se ta diskuze nějak moc rozohnila a sem se to myslím moc nehodí. :D

Odkaz ke komentáři

S tím, že když je malej výkon, tak nedosahuješ takových rychlostí a zrlychlení a následného zpomalení atd. Prostě když máš seriové auto, tak je od výrobce nadimenzováno na seriový brzdy a pokud chceš jezdit jako dobytek nebo z té jízdy něco chceš mít, tak jdeš do výkonu, podvozku a brzd, je to jednoduchý. Pokud máš 100konový auto a rupneš na to 20ti kilový brzdy tak tě to hned přestane bavit, bud to sundáš nebo jdeš do výkonu, tak to je. B)

Odkaz ke komentáři

Přesně tak at si tam da kazdy co chce :) já osobně mám n azimu 16" alu kola ...... to máte jako z brzdama proč tam dávat velký brzdy za tezky prachy kdyz v tom aute neni ani výkon :) a je to taky kazdeho vec ......

Tak třeba velké brzdy tam chci, protože to vypadá maximálně super a druhý důvod je, že chci překopat motor ze 105 na 180 koníků, tak třeba proto. :prcprc:

Odkaz ke komentáři

vevca:ete sem je na nikom nevidel kdo by je mel na seriovim aute vetsinou mely výkon pres 200PS takže to chapu :D jak Vasska tak BAZYho a jine.... ten kdo si je da na seriovku to mas to stejne jak s tema gumama jestly dat na zimu R18 :D

a pokud jsem slysel dobre tak chces taky prekopap na výkon takže počitej i z většima brzdama ty co maš pokud maš serii 103kW nebo zvětšení výkon a chces více tak moc stihat nebudou :)

PS:Peťo promin že ti tady spamuji už končim :)

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...