Vladan Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Zdar kamaradi, jde to bez preprav, a je to jenom vymenit nebo se musi tam vrtat, rezat nebo neco... Kamarad hce davat pric sedadla z Golfu, tak jsem htel vymenit dat mu moje z oct a vzit jeo z Golfu... duvod hce prodavat auto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 předky pasujou bez úprav, u zadních si nejsem jistej :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 aha a neni negde nakej navod? hce to aby to htelo jit z octy do golfu taky bez uprav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 PAsujou aj zadky. Taky mám v octě sedačky z golfa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Zdravim mam sedadla s bedrovou opierkou a v sedadle vodica nefunguje da sa to opravit lebo treba ten mechanizmus druhy ? Este jedna otazka mam doma sedadlo spolujazdca v ktoroj je aj bedrova opierka dala by sa pouzit do sedadla vodica ? dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Srpen 9, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2012 Neměl byste někdo fotku toho, jak vypadají ty sedačky z Golfa v OI? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 10, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 typů sedaček je dost, takže se to takhle říct nedá. Klasiky několik typů čalounění, předface a face polosporty, Recara... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Ted jsem s kámošem dával face polosporty z Golfa 4 sedan do Okty combi a sedí to parádně, žádnej problém ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Prosinec 17, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2012 Prosím rychle poradte......... pasují sedačky z vw golf 4 combi do octavie sedan předfacelift? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 17, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2012 Když jdou z GIV do okty komby tak musej jit aj z GIV kombi do okty... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 20, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2012 Taky jsem se tím zabýval, dokonce mi nkdo na VW foru psal, že tam pasujou jen z kombíka, ale není to pravda. Je to pro nás oktávkáže docela výhoda, protože třeba v těch polosportech se sedí nádherně, o Recarách ani nemluvě a většinou se daj sehnat sedačky z golfa lépe a i zua lepší cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.