ghostrider Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Po upgradu na originální xenon světla, z původních halogen H4 se mi nepodařilo přijít na to kde nebo jak upravit páčku světel, popřípadě jiný způsob jak docílit toho aby se mi při dálkových světlech nevypínaly xenony, ale aby svítily zároveň. Děkuji za jakoukoliv radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Aby svítily dálkové světla spolu s xenony propojí se kontakty 7 (žluto/červená) a 8 (žluto/zelená) na konektoru na páčce blinkry/potkávací/dálkové ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 Dalo by sa to pouzit aj pri ziarovkach H4? Aby zostali svietit stretavacie po zapnuti dialkovych? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 aughostino: ano jde to použít i žárovek H4, ale počítej s tím, že ti ty žárovky moc dlouho nevydrží, protože nejsou stavěné na dlouhodobé svícení obou vláken (parabola by to vydržet měla) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Oživím téma, jak nebo cim mam propojit ty kabliky? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 já bych na obou drátech odiziloval kousek bužírky a za pomoci dalšího kousku drátu je mezi sebou proletoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest db_boy Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 po prepojení hore uvedených káblikov to teda bude svietiť zároveň? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 Jako na H4? jak pak přepneš na tlumená? To bys tam musel přidat minimálně nějakou diodu a relé a připínat si dálkovou tím relátkem k tlumené. Mimo toho nevím, jestli by ten přívod zvládl trvale přes 200W. U žárovky bych nevymýšlel kraviny a vyměnil ji za nějakou, která svítí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 radek este raz si precitaj prispevky vyssie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Ano, přečetl jsem si příspěvky výše - tam se to týká xenonů. už sem si našel schema, jak to bylo myšleno už chápu. Potkávací připojíš natvrdo po otočení přepínače do polohy světel a pak k nim jen připínáš dálkové - i tak platí co jsem napsal. Žárovka a potažmo ani parabola není stavěná na takovou tepelnou zátěž. Přívod k tomu přepínači taky nebude dimenzovaný na trvalý dvojnásobek.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Strawberry Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 ahoj měl bych otázku mám stejný problém s přepínaním na dalkové jako u příspěvku na hoře mám octu r.v.99 a xenonové světla z RS chci se zeptat jsou ve všech autech baravné označení kablu stejné nebo se mohou lišit popřípadě nějáké foto který kable to u té pačky jsou díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.