Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Díky hoši. Takhle to vypadá suprově ale ještě ty chybičky z laku zkusíme dnes rozleštit. Jinak dnes výměna čepu co mi praskl a manžetana poloose :-) Dále nově vydorazovat zadek pač škrtám o gumu :-D a doladot vejšku auta...takže dnes jsem zabitej na dílně :-/

sa netvar ubližene na dilne to je život

nikoho nebaví jezdit ale hrabat sa v aute :)

Odkaz ke komentáři

Chlapy garáž jsem sehnal hned u baraku. Na přeleštění pecka a přejede mi cele auto a bude to dobré. Čepy, dorazy, manžeta vše uděláno....ale zase nasraný, po cestě k přítelkyni mi praskla brzdova hadička a v 90km/h a strma zatáčka super. Ručka a malinko se vyjelo ze silnice ale vypadá to přes baterku, že jsem nic nezkurvil a neutrhnul. Více uvidím zítra.

Dnes jdu spát strhanej, naštvaný a smutný. Má smůla je nepopsaní :-( :-(

Odkaz ke komentáři

Vždy se ten kousek na zrcátku dá udělat. Mě se to takhle zatím líbí a nevadí mi to. chtěl jsem lišty do modré a pozičky jsou jednoznačně :palec::palec: to si dost vedle ale každýho názor ...

jinak ostatním děkuju za pochvalu a aj kritiku na zrcátka beru, ale na živo mi to k tomu prostě sedí jak je :)

Jinak už nakoupené věci na rozleštění od 3M a snad brzy bude všechno hotové jak má. Jinak dnes vyměněná hadička v příloze foto jak vypadala ta, která málem zavinila nehodu :( + foto starý doraz a nový doraz at kola neškrtají o blatníky vzadu :D
A jelikož jsem měl radost z toho, že už auto zase jezdí a brzdí, tak po cestě domu z dílny mi přestaly hrát repráky. Musím najít kde je chyba, že nejde zvuk od zesilovače :wallbash: ...prostě ta smůla už nemůže jít někam do prd*le :wallbash:

post-19884-0-24880700-1398627896_thumb.jpgpost-19884-0-70347200-1398627775_thumb.jpgpost-19884-0-69261000-1398627991_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Přesně Zavy. Bez nich by to byla totální nuda a víc by vynikalo to nalakování většiny vozu do modré. Měli to probudit na boku kola, pozičky a blinkry a jinak doplnky jako hagusy, maska apod víc nic. Prostě decent.

Když jsem zastavil, tak byla pod těhlicí na polose zaseklá, nechápu jak se mi tam dostala a tam se musela prodřít :(....ale málem mě to stálo auto, páč jsem do škarpy najel jen koly spolujezdce a nepřevrátil se na bok :/...nechápal jsem, že o křižovatku níž to brzdilo a pak najednou nic

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Zavy mě to celekem připada jak kdybyJeňa jel a někdr škrtnul tak hadičku prodřel ale nevim kde ta hadička vlastně je.. dost to vypada jako prošoupaná .. pozičky tomu padnou nap prdel na zachodovou mísu :)

EDIT: nemohl si ju zapomenout cvaknout do tlumiče??

Upraveno uživatelem MirajZz
Odkaz ke komentáři

Smogu,moravaky mam rad,ale ty budeš asi fakt pořadnej kokot...

Ty internetovej warriore :) Nádávat do kokotu a blbečku na internetu dělají děti a k tobě se vubec nevyjadřuju a nadáváš mi? Tak se zase uklidni ty srando :)

Né jen se mi to zdá moc modrý.. :D Mě by se líbily pozičky s černýma lištama, ale každýho názor...

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

MirajZz: Ta hadička vede do čelisti té brzdy zadem okolo tlumiče, nemám čím o ní zavadit při kolech 7,5J ET20 ještě na těchto pneu a proto mě to příjde totálně divné :(

Sm0g: Určitě by to nebylo v černé liště lepší, bylo to jako pěst na oko

Zde máš porovnání

post-19884-0-81926900-1398630099_thumb.jpgpost-19884-0-16731900-1398630211_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To že ti praskne hadička se klidně muže stát, kamošovi na mazdě praskla, mě praskla ve středu na mkII takže jsem málem skončil v autě předemnou a na 15 let starým autě bych se ani nedivíl, mě už na ně upozorňoval kamarád a při další výměně brzd mi je povyměňuje.

Jinak to teda musím uznat že ta na pravo je hezčí.. :)

Odkaz ke komentáři

K té hadičce. Aby se tohle nestávalo tak se dává na tlumič ještě takový kovový držák té hadičky. Bezpečně ji pak drží mimo kolo ale nevim jestli to tam náhodu už nemáš nebo jestli si to nedělal jako já. Měl jsem ten držák na serii a při výměně za sportovní podvozek se tam už nevracel a hadice byla volně do oblouku kde ji může kolo krásně štípnout v plném rejdu a pak třeba i stáhnout pod těhlici jak píšeš. :) I když šance že to stane je 1:1000000 a ty to zrovna chytíš. Murphyho zákon funguje dokonale :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...