ciimaa Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Zitra si vezes dalsi pohar domu :) palec hore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Tak Jéňa si vozí pohár z káždého srazu domů ne ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Hybli: Ale poznal, je to pořád ten samej vehicle a nebo by si poznal toho dementního jezdce za volantem :D MirajZz: Kámo nejradši bych ho tam neměl, ale i tak je to už moc nízko, jezdí se s tím fakt na prd ti povím :D ciima: nene nesoutěžil jsem, takže nic se domu neveze :) jel jsem tam kvůli kamarádům, reklame OC a taky klukům z Lubosh Gang Zavodník: Nevozím :D...ač zatím kde jsem soutěžil, tak to tak trochu vyšlo :D Jinak abych se přiznal, tak jsem jsem poprvé zůstal stát na přírodním asfaltovým retardéru, kde moje náprava 3cm tohle již nepřejela a asi 30 minut ještě s jedním tunerem co tam přijel jsem sháněl prkna a vymýšleli jsme jak sundat auto :D....pak jsme společně bloudili a hledali cestu na ten sraz a nakonec jsme dojeli ale místo 2h a něco jsme jeli 4h :P Jinak zde jediné 2 fotky ze srazu i s reklamou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Ještě zde přidávám fotky od kamaráda z VW srazu :-)<br /><br /><br />A jedna z editoru na mobilu<br /> 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Jeno tak to jo fakt bomba a jasny no fk ja mam ta-evo a tam je 80 max ale zas mam polsky camber coz je dalsi 1 cm k dobru :-D jinak k tomu polu dorazu to je normalni u hodne lidi se tohle stava ze se takle promackne hold to neni staveny ;-) jinak se tesim az pokecame v zamberku teda pokud dojedu a neojedu v zamberku vanu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Aby tam dojel pry je na prodej, viz foto :-D :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 (upraveno) Lionel: Jojo ono i to fkcko má v základu -85 natožpak vyndání helpru, nižší uložení apod. Dají se s tím dělat divi... určitě pokecáme hned se hlas :-) ja su nepřehlédný...viz fotoMyš: To bylo těsně po příjezdu, kdy jsem byl z té cesty do toho kempu s tou moji vejškou hrozně vytočenej :-D ale na prodej bude v zimě :)Něco pro zasmátí. To už jsem měl lepší náladu :-) Upraveno Červenec 28, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Parádička jako vždy ï když si nesoutežil tak si byl určitě středem pozornosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Mužu se zeptat kde jsi sehnal ten koberec do kufru ?:) Měl bych o něho taky zájem:D teda pokud můžu:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 To není koberec :-D...je to potahnutá podlaha. Vlastnoruční potahování koženkou s 5 dny vyšíváním mého oblíbeného loga maltézského kříže :-P takže to nikde neseženeš ;-)... jedinečný kousek :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 (upraveno) Hans: však sranda, tak to byla asi náhoda že sem šla kolem a bylo to na prodej :D :D , pak jsem šla kolem druhej den s bandou podívat se k rybníčku a už si to zvedal abys odjel, akorát sem nevěděla kterej si a nechtěla sem tam bejt za blbce, kor když to tam byl ješte samej Lubosh :D :D Upraveno Červenec 29, 2014 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Ouč :D tak to sorry že sem to tak podcenil:D Máš nějakou detalnější fotku?:) máme stejný oblíbený znak (y) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Myš: Jo sranda musí být i kdyby padali trakaře ;-)...to jsi měl říct který jsem :-)...jinak to si piš, že su tam byl s partou od Lubosh gang :-)<br /><br />Danny: V pohodě. Ja ho mám asi dobrých 10 let všude kde se podíváš ...na krku, náušnice, přívěsky v aute, koberečky, řadící páka, ted ten kufr :-) doma vlajku též mnou vyrobenou :-) na felde a na octe je to povinnost. Někde zpět tu v topicu jsou fotky jak jsem to realizoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 To sem rád že nejsem jediny ujetý na iron cross :D :) zkusím najit realizaci:) dík:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 To je nás více :-) kdyby něco, tak se ptej, rád poradím s čímkoliv ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 Ted mi došla ve zprávě na FB fotka s textem od nějakého co byl na celorepublikovém srazu VW ....že me potkal na cestě ale že řidič nikde... jen auto...s otazkou jak se s tím jezdí :-D...<br /><br />Mimochodem, hledal jsem signál :-D<br /><br />Tady tedy ta cestovní fotka :-)<br /> 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Srpen 2, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 Si hledal cestu pěšky viď :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Nene...ačkoliv jsem byl už z te vejšky auta hrozně vytočený...<br />Dnes jsme natočili jedno video :-) již auto pod 3cm nápravově...a zítra udělám nějaké další i s fotkama, když to vyjde ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Tak ho sem lupni.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Zde máš Míro video :-)...snad to tu i nějak oživí diskuze a příspěvky :-P...nějak to tu umírá <br /> 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Bomba, to je nádherná výška :) k tobě to FUCK AIR fakt sedí !!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 ty voe Hans to je brutalita takto nizko to mi nerikej ze vsude se prohrnes ;) Ziram a uz moc neskrtej do Zamberka at ti neco na narazniku zbyde fakt ziram je to pecka takhle slozene ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Hanzi, je to sice moc pěkné ale v normálním provozu dost nepoužitelně. Tyto škrtavé zvuky bych já osobně dlohodobě nezvládnul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Je to pekny nahodou :-) ale asi bych mel strach s tim jet nekam dal :-/ mozna tak 5 km na nakup kde to znam ale ty se s tim vzdy nejak poperes ze ? :-) Tak at to jezdi a mozna se uvidime v Zamberku - kdyz ne s moji stribnou holkou tak tam budu s nekym jako zavoznik :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 No ty ses uchylak :D :D mazec.. me vetsinou kdyz skrtnu tak tim drzakem vyfuku jak je uprostred auta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 pan pluhař :D :D luxusní video a složení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Měl bys shodit, moc ti to sedí a pak moc škrtáš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 To je normálně na přášky už :) ale luxus ;) nechtěl bych stím jezdit denně :( kdybys dal RS nárazník tak ho pěkně brousíš PS:nějak nedopasovaný blinkr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 seš blázen já bych do toho šel takle jedině na vzduchu, nevjel bych ani do garáže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2014 Tak konečně mám opravený notas a dostal jsem se k nahození fotek z maličkého focení....tak zde něco uvádím....když se bude líbit, tak přidám ty nej :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.