Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END


Doporučené příspěvky

dream_less: Finální evoluce to je, příští rok by přišla v podobě celolaku znovu tato barva a kola by asi taky zůstali a přišel jen vzduch, introš zůstane také stejný páč křesla jsou libový a interiér je celý nový :)

Konny: Kamaráde těžce ale jsou tam :D, ona mě neopustila, opravdu bych to rád prodal ale pořád přemýšlím zda mi to nebude líto a kde vezmu dalších min 100k na další povoz :D a chyběli by mi ty nevěřícné obličeje lidí, když jedu či přijíždím na sraz :)

Odkaz ke komentáři

Já třeba včera pokukoval po mkV a strašně by se mi doma líbila, bohužel se tak nestane i když bych na ní měl příští rok z jara, ale potom co zamnou dnes v práci chodili lidi kterým je v rozmezí 25-40 let a chválili mi octu která zaujala tak se mi to prodávat nechce :D

Odkaz ke komentáři

Já třeba včera pokukoval po mkV a strašně by se mi doma líbila, bohužel se tak nestane i když bych na ní měl příští rok z jara, ale potom co zamnou dnes v práci chodili lidi kterým je v rozmezí 25-40 let a chválili mi octu která zaujala tak se mi to prodávat nechce :D

 

 

Smogu tohle je topic Hanze,vůbec nechápu,co tvůj příspěvek má znamenat a proč jsi ho sem napsal,nedává ani hlavu ani patu,vubec nesouvisí stím o čem je tu řeč...Za tebou chodí ženský co ? ty podle hormonů ta červená přitahuje...(ty starší) :lol:

Odkaz ke komentáři

To žes to nepochopil je tvoje věc, to žes nepochopil ani pravidla fora je taky tvoje věc, ale tak abych ti to objasnil, chtěl jsem to prodat jak Hans, ale díky tomu že se to líbí lidem i díky jeho bývalým kolum tak si jí nechávám stejně asi jako on protože se ta jeho lidem líbí :) ... Když bys přečetl co napsal Konny a jak mu odepsal Hans možná bys pochopil :) stop flame dík :)

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

:D Jaký bony? :D co to je, nejsem nějak obeznámen :D nechápu ted reakci, když jsem sám koment od Sm0ga nepochopil a upřímně nepřijít vysvětlení, který vyvolal Mára, tak moc lidí neví co přesně měl namysli svým příspěvkem, nebo já určitě ne. :loool: Tak nechápu zase ten zásah v podobě uklidnování :wallbash::huh:

Odkaz ke komentáři

V tom případě jsi měl citovat...Hans se tu bavil o šití a ruční práci se sterym,princes a ciima...Od toho to je,takhle to vypadá žes to napsal uplně zbytečně a to potom nedávalo hlavu ani patu,možná by to chtělo psát rovnou.. :rolleyes:

Jo tak, tak priste to radsi budu citovat :)

Odkaz ke komentáři

Jinak chlapci, zesík doma, tudíž mě potkalo štěstíčko páč bez hudby je to nuda a aby se neozvala smůla, tak mi dneska hořelo ve světle...páč mi nějak zkratovala výbojka od xenonu a já ted musím zjistit proč a kde :( :( já viděl kouř od kapoty, hned jsem zastavil otevřel a holýma rukama ten plamýnek uhacil, naštěstí byla jen ohořelá výbojka nic jiného ale musím říct že mi slušně ošlehala prsty :wallbash:

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Tak mám přelouskanej celej topic, a musím říct že máš za sebou hodně dlouhou cestu a pořádnou dávku kvalitně odvedenej práce ... (na tvoji octu jsem narazil náhodou ve starším AaT a moc se mi líbila, tak jsem si dohledal tohle vlákno) Moc rád budu sledovat další novinky, moc se mi líbí tvůj styl (možná i proto že si jedu podobnou cestou i když né tak ve velkém..) takže good luck s dalšíma úpravama a pevný nervy !

 

Odkaz ke komentáři

Tommek: mockrát děkuji, jsem rád, že se ti můj styl líbí a i za vytrvalost s překousáním celého topicu :)

Ted dotaz chlapy, kupujeme s mladou O1 z roku 2003 a má multifunkční volant, klasiku z O1, půjde předělat volant z O2 s multifunkcí, například jako mám já? Předělat bag a klakson apod zvládnu ale jde mi o ty tlačítka :D

Odkaz ke komentáři

Tak tak jak říká Lup, octou pokud zůstane, tak až za rok :)

Prosím vás o názor na toto :D...mě se to líbí hrozně ale některým ne. Potřeboval bych nějak poradit aby moc nepružil zadek, mám tam dorazy a pořád je to pro mě měkký :( zanechává mi to už drážku v bočnici na pneu :/

post-19884-0-00445400-1401139910_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • No ono po výměně brzd vibrace nejsou, ale kolo se hřeje vyměnilo se vše kolem brzd a bez výsledku. Proto se ptám jestli to může dělat náboj když při jízdě nehučí, každopádně už je objednaný takže v úterý by měl dorazit a ve středu se hned vymění tak doufám že bude klid už.
    • Při brzdění vibruje volant a zahřívá se Ti zadní pravé kolo. Pokud víš, že je zadní ložisko v háji, tak jej vyměň. Pokládat otázku, když jsem si vědom toho, že mám závadu na autě je trochu mimo, nemyslíš ?
    • Ahoj,prosím o radu začalo mi vibrovat pri brzdění auto a volant ... Přední brzdy a ložiska jsou rok staré, zvednul jsem auto na hever a pravé zadní kolo šlo hůř otáčet, tak jsem koupi zadní kotouče a destičky po výměně je klid ale zadní kotouč pravý  po jízdě o proti zbytku auta pálí aj litak byl teplý. Původní kotouč byl zkroucený ale desky sjeté rovnoměrně. Při výměně šel aj pistek hůř zatlačit oproti levé straně, tak jsem koupil nový třmen a brzdovku vyměnilo se to ale výsledek beze změny, takže včera ještě výměna držáku destiček + vodící čepy a vyměnil jsem i brzdovou hadici a trubku znovu se to odvzdusnilo ručka chodí nádherné na doraz kolo se točí úplně samo volně takže v brzdě problém není ale kotouč je stále rozpálený takže v brzde problém nebyl ... Moje otázka zní, může to dělat zadní náboj? Kolo nemá vůli s nábojem jde točit v pohodě ani nehuci nic ale prostě se to hřeje a hodně. Po zchladnutí jsem projel k večeru auto nebyl provoz asi 10 km zkoušel jsem nebrzdit jel jsem pomalu zastavil jsem a pravý kotouč horký takže jedině zbývá už jen náboj. Ale projevuje se takto náboj? Vím že hučí ale může se i hřát už nevím co by to mohlo dělat.
×
×
  • Vytvořit...