Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Hanzi: Hold budu muset spát v mé černé rakvi jako Dracula. Doufám, že se s ní budu moci aspoň vyfotit :D. Je to vážně suprové auto. Nepřemýšlel jsi nad nějakou fotkou modré bestie na wallpaper svých skalních fanoušků? :D

Sm0g: Jasný, já s tím "kombajnem" dovalím :D. Už aby došla výplata a bylo teplo, ať vlítneme na ten tvůj červený kabriolet.

Odkaz ke komentáři

Držím palce je to fakt paráda :)

Tenhle styl já můžu a taky pomaličku dávám dohoromady věci na octávu . Už borok stárne a motor je chudáček slaboučký ,ale je mi ji líto střelit někde za pár kaček tak půjde pěkně do low štajlu at si ten důchod užije :)

Každopádně jak budeš moct,sypej sem fotky jak pokračuješ:)

At se daří :palec:

Odkaz ke komentáři

WokhiiiWokhiii: nepřemýšlel jsem o žádné fotce, musel bych to nechat nafotit a to až to bude celé hotové :)....a pak nejspíše půjde do časáku ;)

Smog: Smog: zde je fotka zatím rozdělaného kufru s hudbou...už jsou objednány nové repra + zesilovač a doma mám kapacitor ;)

Jero: tak tak, tenhle styl je nejlepší....těším se až pokročíš a budu moc okukovat další low octávu tady :) jinak přidávám fotky už dodělaných a lepších nálepek z fólie co jsem si vyřezal ;)

post-19884-0-88955600-1362238568_thumb.jpg

post-19884-0-18639100-1362238593_thumb.jpg

post-19884-0-21491800-1362238605_thumb.jpg

post-19884-0-07913800-1362238728_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

JBL to je muj kluk :D Kam se hrabě podřadnej magnat :palec: dobrá volba to chválím, mužu se zeptat, to vykucháš tu bednu a vyjmeš ty dva bassáky nebo je necháš v tom a kolem toho uděláš něco navíc? Pač furt přemýšlím nad dvěma bassakama a udělat doma ozvučnici a nebo koupit takhle bednu a udělat něco navíc ať to vypadá... Co to je zač ty JBL, nějakej odkaz na ně ? :)

Odkaz ke komentáři

Ona už jednou na zemi byla jen se to z prakctického hlediska vůbec nehodilo a začal jsem si ujíždět na japoncích .

S autem posléze začal jezdit tatík ,ale ten přesedlal na OII takže s nadcházejicím jeho důchodem i octáva půjde na odpočinek :)) na břicho" :P

Jinač samolepky supr , mám ted jednu objednávku v reklamce na ty wheels whorsy" tak snad to nepodělaj :))

Koukám ,že máš ještě černý kliky,neuvažoval si je polepit třeba nějakým vzorem ?

Třeba nějaký košilový .... :))

post-863-0-24347000-1362247164_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Marek RS: jo to by chtělo ale je tak na prd počasí, že se mi do toho ani nechce a pořád se na něčem pracuje, tak uvidíme :) ale jakmile budu vědět, že bude hezky tak se poleští pěkně :)

Sm0g: jedině JBL nebo hifonics....mám mnoho komponentů této značky...už jen to poskládat...těším se až to bude :)

Jero: nene ty kliky jsem nepřemýšlel dát do žádného vzoru...jedině do modré jako je auto at je to celé faceliftové :)

VRSI: mockrát děkuji, úpravy budou pokračovat dále :)

Novinky:

- Objednané kompletně všechny reproduktory do auta + příslušenství k nim a DVD

- Kola kompletně doleštěny a bude se na ně dávat oraznžová barva :)

- Bude se převařovat výfuk abych mohl jít níže + již na auto příjdou leštěné koncovky ;)

A hlavně začneme se zástavbou kufru audio a video systémem :P

Odkaz ke komentáři

Jero: přesně tak v jednoduchosti je krása a originál posazený dolu vyhrává :)

Musím se pochlubit jaký mám dnes den blbec....večer příjdu k autu, že jedu do posilky A? nenastartuji....roztlačit nešlo a tak jsem musel na lano a roztáhnout...nakonec po 100m naskočila :) ale ted mi to dělá vrásky, jelikož budu muset řešit čím to je, zda baterka, altík nebo zda není velký odběr u hudby apod....takže nejen snižování dělá problémy ale ted už i hudba :D :(

Popřípadě kdo by věděl nějaký typ, sem s ním ;)

Odkaz ke komentáři

nevím jeslti me chytré a rozumné roztlačovat diesla... pokud nemáš nové rozvody nedělal bych to pro příště bejt tebou :) přeskočí ti rozvod a pápá. První co bych udělal zkontrolovat baterku a potom dobijení.

a jinak příště radši startuj přes kabely jak píše košin.

Odkaz ke komentáři

Bohužel nikdo tu ze školy neměl kabely, tak jediné co napadlo bylo roztáhnutí...katík nemám a rozvody jsou dělané nově, takže jsem to risknul :)...příšte si dám bacha ale jen doufám, že zítra nastartuju :( pokud ne, tak jsem v háji....altík je tam originál, jak přijedu domu, jdu na měření baterky, altíku a uvidíme co s tím....nic dál mě nenapadá :(

Jinak světla problikávali když hrála hudba na to mám kapacitor a ted hudba není používání celých 10 dní

Odkaz ke komentáři

já vozím kabely v kufru pro jistotu zatím jsem je použil pro druhé (naštěstí) bejt tebou tak si je pořídím. Ale podle mě asi bdue špatná baterka. Ale taky záleží kolik najedeš stím autem víš co abys nejel jenom 8km tam 8 km zpět a hudba na plný pecky to se není potom čemu divit :)

Odkaz ke komentáři

No pořídím je tedka 100% v tom combiku se ztratí :) jezdím dálky 260km...tedka co se to roztáhlo jsem jezdil 30 minut před posilkou a 30 minut po posilce a hudba je tedka neustále vypnutá, tak uvidíme....modlím se at je všechno v pohodě a nahodím jí....doma už to nějak pořeším ale at mě nenechá tady :D Já si také myslím, že to bude baterka...mám jí tam od koupi vozu a bůh ví jak dlouho tam je

Odkaz ke komentáři

jj takhle to má být:)H

odil jsem ti jeden like na fb profil k fotce :) Máš tam nějakou soutěž ,ale nevím jestli je to ještě aktuální :)

A točil motor ? nebo jen cvaknul ? co třeba pal. čerpadlo ? ...

Jinač tam zkus tam na noc prdnout nějakou jinou baterku a ráno uvidíš ,může tam být víc faktorů a jestli máš u hudby pojistku přes baterku tak by to problem dělat nemělo ...

Nejlepší napichnout" a přeměřit :)

však si poradíš :)

Odkaz ke komentáři

Podle mě máš furt slabou baterku... Taková http://www.ahifi.cz/autobaterie-hollywood-he-0100-spv-100.html a máš podle mě klid :)

Protože když máš v autě hudbu tak první náznak že máš slabou baterku je problikáváni světel :) Kamarád co měl v autě 6,5kw tak měl v autě 4 autobaterie a ty píšeš že máě 2kw tak tam schází ten proud no :)

Jinak ty se chystáš na DB drag?

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

sm0g: lepší baterka určitě bude nutná :palec: , ale musí se taky něčím krmit a podle mě klasickej 70A nebo 90A altík je slabej, bude to chtít něco silnějšího, min. 120A nebo 140A :) . Pro příklad uvedu, kamaráda který má felicii, v které má hudbu s výkonem okolo 1kw (teď nevím kolik tam má, protože měl v plánu zvyšovat výkon) a s klasickým altíkem (nevím asi 70A) mu to při rozsvícených světlech nestačilo dobíjet, proto musel dát silnější altík. Sice měl vělkou baterku, ale prostě když to není čím krmit, tak i ta velká baterka bude pořád vycuclá... :)

Odkaz ke komentáři

Jo právě větší baterka a altík...uvidímě, zapojíme to a proměřím a zjistíme co a jak :).....jinak na DB drag nevím...přemýšlím o tom :).....

jinak novinky jsou doma :o :P

a to nové repro s kabely a zesilovačem :) již druhý v autě a tento jen na repro ;)

post-19884-0-00115600-1363291813_thumb.jpg

a nakonec se pochlubím již vyleštěnými koly....ted už jen vnitřek nalakovat plasti dipem na oranžovou :)

post-19884-0-17659600-1363291793_thumb.jpgpost-19884-0-22269600-1363291802_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak proč jsem se ptal jestli chceš jezdit DB drag, tak ano dvojbox ten JBL napájen nějakým monoblockem bude krása ale pokuď to máš pouze na poslech tak v dvojboxu se nedělá překližka a proto lidi volí jednobox který hraje kvalitněji a dvojbox právě na ty DB drag, tím že není překližka v dvojboxu se repráky hádají a nedají se donastavit, tudiž dvojbox bude tlačit jak blázen ale znít moc nebude. Zjišťováno u soutěžících co jezdili DB drag a nejen slovensko a česko.

Já s nimi jen souhlasím, ten dvojbox za cenu 7 tisíc se nevyrovná jednomu za 7 tisíc v kvalitě zvuku ani náhodou.

Jinak mě neměj za nějakýho chytrolína je to čistě muj názor a samozřejmě si muže dát kdo co chce do auta :palec:

Jinak kde kupuješ plastidip chci to dávat na auto právě :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...