jar_da Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 tak už jsem na to koukal, klíč mám 434Mhz, takže vystřelovák potřebuju taky s touhle frrekvencí.. a mělo by fungovat vše :) TomasB: díky Petře mám doma jeden vystřelovák na fábii, už si nepamatuju frekvenci, tehdy jsem na svou fábii použil jen jeden a mám k němu nevyfrézovanou planžetu, kdyby jsi chtěl, tak ti ho dám Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Jardo, máš SZ Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Z toho DPF bych tedy radost neměl... To tě může ještě potrápit. Hlídej si olej v motoru jestli nepřibývá. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 tohle je jiný DPF ;) je to v podstatě vylepšenej katalyzátor.. a není to softwarově upravný Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Aha, protože ty kurvítka co se víc a víc dávají do těch aut jsou na posrání. Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 DPF maj Němci v oblibě. Ale tenhle by měl být ok Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 jojo, to vím.. proto jsem taky nebral OII ale OI ;) Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Tome, nebyl jsem to já ;) Jirko, občas můžeš jet sebeopatrnějc a stejně narazíš na vola a je to v ... jsem rád, žes mě podpořil, opravdu už nemám kam spěchat, mám rodinu.. jinak včera jsem sundal nápisy ze zádi :) a mám na levý straně v dolním rohu okna samolepku OC získal jsem kompletní historii oprav (v servisce vše není) a mám dodatečně montovanej DPF, nové turbo, tak snad bude dlouho klid :) Tyjo teď koukám, jak blbě jsem to napsal. Já tím "magorem" nemyslel Tebe! :) První co bylo, tak jsem si detailně prohlížel to rozbité auto a došlo mi, že to nejsi Ty. Ale napsal jsem to fakt jako bys to měl být ty. No dost už OT. :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 včera jsem si udělal výlet a stavil se u Jardy pro klíček - díky moc když to stihnu, tak zítra bych ho mohl mít vybroušený a nakódovaný Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Tak jeste jednou tady oficialne, gratulace, hodne stastnejch a spokojenejch kilaku!! ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 díky moc Marťas Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 tak včera měla auto půjčené žena a v jednom úzkém místě potkala auto, tak zastavila u krajnice a ta p*ča proti nám odřela zrcátko a ani nezastavila a jela dál jsem fakt nasranej, jak jsou lidi sobecký.. Odkaz ke komentáři
luckywrc Odesláno Červen 7, 2012 Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 ty vado tak to ta kráva měla štěstí že jsi tam neseděl ty...jak tě znám tak by to byla rychlá otočka... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 ne asi, udělat to mě, tak si jí zastavím a nenechám to jen tak Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 7, 2012 Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 Mamce se tohle stalo taky, lidi sou neuvěřitelný. Ještě že vzala jen zrcátko kr*va! Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 7, 2012 Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 Tohle se mi na mojí starý zelence stalo taky a ten dotyčný ani nezastavil s tím nic nenaděláš Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 Hybli: mamce se to stalo před 4 rokama, když měla úplně nový auto chipmann: jj, tahle taky ani nezastavila, prostě ujela.. co myslíte, má cenu dávat reklamovat rezavý 5. vrata pod RZ? jsou tam asi 3 rezavý pupínky a pak klasicky začínající rez kolem toho plastu, co v něm je osvětlení.. auto bylo pravidelně servisovaný v Porsche Praha nebo v Německu v Mnichově.. Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 Určitě bych to reklamoval, když na to máš nárok, tak proč ne. Já jsem taky u Passata vyreklamoval pátý dveře Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 no, zkusím to a uvidíme :) ještě zkusím i pirellky kolem dveří.. Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 Urcite to zkus!!!! Ja lituju toho,ze jsem nemel plnou servisku. New vratat stoji dardu a opravovane to neni ono :( Takze drzim palce a reklamuj a bud neodlomny Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 jenže už nevyměňují celé, ale pouze lakují zajeď tam, dají ti i těsnění pod lištu :) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 Jen mám strach aby ti to uznali nemají to tam nějak limitovaný i km ??? Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červen 9, 2012 Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 Urcite to zkus!!!! Ja lituju toho,ze jsem nemel plnou servisku. New vratat stoji dardu a opravovane to neni ono :( Takze drzim palce a reklamuj a bud neodlomny viděl jsem na bazaru nové ( RS i s křídlem ) kompletní za 3tis. + lak a to už jde , né ? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 ale já nechci kupovat nové Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 ale já nechci kupovat nové tak oprav staré za 6tis. :lool: Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 jestli je moznost vymeni na reklamaci tak to je jasna vec, vubec bych nepremyslel :-) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 tak oprav staré za 6tis. :lool: tys to asi nepochopil.. Baurak: přesně tak, příští týden do toho jdu :) Odkaz ke komentáři
Luky989 Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Už to jen lakují a jestli jsi nejezdil do autorizovaných servisů, tak musíš mít z těchto servisů faktury jinak tam je spoluůčast 20%, což pořád není nic tragického, ale nevím jaká je záruka na ten lak. Když tam člověk jede tam mu měří lak aby to nebylo lakované a nakonec mu to nalakují sami. Ta rez si cestu stejně najde, ale to už bude asi po záruce:( Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Dnes jsem viděl golfa v mostě .. Kdo ho nakonec koupil a co s ním plánuje - nevíš ? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky