Přejít na obsah

Dakieho Stounka

Doporučené příspěvky

Dakie vidim ze mam konkurenci :) supr auticko :) ty hagusy tam chybo toe pravda....ted premyslim nad zatonovanin zadni skel a mozna i pruh na predek..... podle me to auti bude vypadat daleko lip :) jibak jak se ti loupe ten naraznik tak u me to szejny....taky tam mam mapku, ktera se zvetsuje...ja uz to tak koupil :/ ale nejak to ted neresim

Upraveno uživatelem Radess
Odkaz ke komentáři

Stahovák jsem si půjčil od kámoše, ale rozdělal jsem to a zjistil, že to asi jen tak nesundám, tak jsem začal oblítávat sousedy, jestli nemají stahovák :D Ale dobrý, nakonec se povedlo :)

Závy: a nebo bubny, tam jsou asi stejný ložiska jako na Felicii, je to tak?

Radess: Konkurence asi ne, já už neladím ;) Fólie chci taky, protože malý vadí sluníčko, takže v létě zajedu za Šternym :palec: No a hagusy snad časem taky přibudou, chceme si koupit kola, tak abych je měl kde vozit :) Mapku budu řešit, dneska volám lakýrovi, a dám nalakovat nárazník, blatníky a slouupky..

Odkaz ke komentáři

Jj, km pěkně přibejvaj a holka slouží :) Sice jsem se zařekl, že lakovat už nechci (Golf mi stačil), ale zase na druhou stranu nechci, aby mi to auto zrezlo před očima.. A nárazníky se loupou, protože v Porsche nedali pod barvu plnič :wallbash::wallbash::wallbash: Tak se to vezme při jednom :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...