Přejít na obsah

Dakieho Stounka

Doporučené příspěvky

Peťo,

tipoval bych to na podobný problém s popraskanými spoji na tišťáku jako se vyskytuje na ostatních dveřních zámcích. Zkusil bych to vymontovat, rozebrat, pod lupou popraskané spoje přepájet a bude zase klid.Ty otřesy zámkům nesvědčí. Opravoval jsem si zámek řidičových dveří a už to drží dva roky. Čínu bych nekupoval - kvalita je nic moc. Kolega si ho koupil a fungoval pár měsíců. Pak koupil starší na vrakáči a má klid.

Jo, kilometry máš super ! :palec: Ať ještě moc dlouho dobře slouží ! :palec: Kde se na Tebe hrabu.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak jsem castecne vymenil podtlakove hadicky..Bohuzel mi nejde sundat kryt motoru,jeden sroub se protaci:-( Takze bude operace,ale jeste nevim jak,protoze odvrtat to asi nepujde:-/ A dalsi problem je,ze jsem vymenil hadicky vnitrni prumer 4 a pak tam jsou jeste vetsi,cca 6mm:-(

Odkaz ke komentáři

Kola jsou 15" original z predface;-) Zatim to poznat neni,zajizdim;-)

Ale zmena je proti puvodnim v tom,ze uz neklepou do volantu:-D A to jsem si chvalil 280ky..Ale je to pravda,zde se casem zacnou kroutit:-/ Mel jsem na nich najeto asi 60tkm a desky jsou jak novy..Holt Textar je kvalita;-)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...