Přejít na obsah

Dakieho Stounka

Doporučené příspěvky

tak už jsem na to koukal, klíč mám 434Mhz, takže vystřelovák potřebuju taky s touhle frrekvencí.. a mělo by fungovat vše :)

TomasB: díky pivo.gif

Petře mám doma jeden vystřelovák na fábii, už si nepamatuju frekvenci, tehdy jsem na svou fábii použil jen jeden a mám k němu nevyfrézovanou planžetu, kdyby jsi chtěl, tak ti ho dám

Odkaz ke komentáři

Tome, nebyl jsem to já ;)

Jirko, občas můžeš jet sebeopatrnějc a stejně narazíš na vola a je to v ... jsem rád, žes mě podpořil, opravdu už nemám kam spěchat, mám rodinu.. pivo.gif

jinak včera jsem sundal nápisy ze zádi :) a mám na levý straně v dolním rohu okna samolepku OC

získal jsem kompletní historii oprav (v servisce vše není) a mám dodatečně montovanej DPF, nové turbo, tak snad bude dlouho klid :)

Tyjo teď koukám, jak blbě jsem to napsal. Já tím "magorem" nemyslel Tebe! :) První co bylo, tak jsem si detailně prohlížel to rozbité auto a došlo mi, že to nejsi Ty. Ale napsal jsem to fakt jako bys to měl být ty. :wallbash:

No dost už OT. :)

Odkaz ke komentáři

Hybli: mamce se to stalo před 4 rokama, když měla úplně nový auto pest.gif

chipmann: jj, tahle taky ani nezastavila, prostě ujela..

co myslíte, má cenu dávat reklamovat rezavý 5. vrata pod RZ? jsou tam asi 3 rezavý pupínky a pak klasicky začínající rez kolem toho plastu, co v něm je osvětlení.. auto bylo pravidelně servisovaný v Porsche Praha nebo v Německu v Mnichově..

Odkaz ke komentáři

Urcite to zkus!!!! Ja lituju toho,ze jsem nemel plnou servisku. New vratat stoji dardu a opravovane to neni ono :( Takze drzim palce a reklamuj a bud neodlomny :palec:

viděl jsem na bazaru nové ( RS i s křídlem ) kompletní za 3tis. + lak a to už jde , né ?

Odkaz ke komentáři

Už to jen lakují a jestli jsi nejezdil do autorizovaných servisů, tak musíš mít z těchto servisů faktury jinak tam je spoluůčast 20%, což pořád není nic tragického, ale nevím jaká je záruka na ten lak. Když tam člověk jede tam mu měří lak aby to nebylo lakované a nakonec mu to nalakují sami. Ta rez si cestu stejně najde, ale to už bude asi po záruce:(

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...