umts14 Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Dobrý den, mám octávii 1.9TDI 81Kw a při svižnější jízdě se mi to přepne do nouzáku a po vypnutí a nastartování to zas jede. Měl jsem to v opravně a tam to všechno přeměřili a řekli mi že mám zatuhlé naklápěcí lopatky tak ať je zkusím rozhejbat tím že to budu vytáčet. Tak jsem se chtěl zeptat jestli nemáte nějaký rady jak s tím jezdit aby se to co nejdříve rozhýbalo. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 rada není je třeba turbo vyndat rozebrat vyčistit,rozhejbat a hlavně potom tu regulaci vypodložit jinak to do roka děláš znova http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=45149&postdays=0&postorder=asc&start=0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Ctete vubec to forum, nez polozite tyhle dotazy? :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
umts14 Odesláno Květen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Jak mi to ten mechanik měřil atd tak mi říkal že to není až tak moc že se dají rozchodit. Tak by mě zajímali nějaký rady jak na to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Na tom ti nic nevyměří jestli moc nebo málo. Jedině sednout s noťasem do auta a dávat tomu čouda a sledovat jestli se ti bude snižovat plnící tlak. Pokud po chvilce vytáčení nebude plnící tlak klesat, tak jedině turbo ven a vyčistit. Ale dobře si rozmysli komu to dáš udělat. Jinak jsem to tady dával i s fotodokumentací, tak pohledej v téhle sekci co jsi dal téma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 To rozchodis tak, ze to odpravis komplet a bude to... Nech to vyndat a vycistit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 rada není je třeba turbo vyndat rozebrat vyčistit,rozhejbat a hlavně potom tu regulaci vypodložit jinak to do roka děláš znova http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=45149&postdays=0&postorder=asc&start=0 podlozit nedoporucuji !!!!!!!! Ztrata efektivity turba v nabehu a celkove vetsi zatizeni turba... Je to proudovej stroj a dobre tolerance a presnost je potreba.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 podlozit nedoporucuji !!!!!!!! Ztrata efektivity turba v nabehu a celkove vetsi zatizeni turba... Je to proudovej stroj a dobre tolerance a presnost je potreba.. mám půl roku podloženo 0.1 podložkama a jezdím jak šlak nemám problém a co koukám po forech nejsem sám před tím když mi regulace zatuhla poprvý a turbo se pouze vyčistilo se problém po 3 měsících opět vrátil. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.