Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

Houmik: Na příští léto je v plánu hlavně dodělat Japanese a ten bude na 16kách...

tu krabičku od sirek chceš dát na 16" :pivo: nebude to vypadat jak autíčko Hotwheels? Malý auto velký kola :lool:

o 18" jsem taky uvažoval,ale odrazuje mě cena gum a taky šířku nechci moc velkou.....

Upraveno uživatelem škodik
Odkaz ke komentáři
No vidite, to mne se honi hlavou prodej a koupe neceho jinyho :pivo: jen nevim, za kolik by ta moje mohla jit ;)

Kamo to dobre neprodas :) mas najeto jak naky mezinarodni bus :o myslim ze Ty se vubec nevyplati to prodavat, gdyz budes makat a budem mejt sve prachy tak si kup neco, ale tedka myslim ze ty vubec nevydela dobre money :lool:

Odkaz ke komentáři

Nechci tady zasirat Tomovi vlakno... tak jak je se sedackama, volantem, pakou atd za 120tisic Kc bez alu nebo s kolama za 130tisic Kc. Samozrejme by sla s komplet novyma rozvoda, filtrama, olejem, je tam od leta zase novy podvozek atd, takze myslim, ze by to mohla byt cena docela realna.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Hoši hoši... Nevím co víte a kde jste to vzali,ale když myslíte že to víte...

Každopádně můžu prozradit že hlavně sedlám již nějakou dobu "novou" oktu. Stříbrnýho kombajna v TDi 81kW :palec:

Vladan: V pohodě, nic se neděje. ;-)

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři
tu krabičku od sirek chceš dát na 16" :palec: nebude to vypadat jak autíčko Hotwheels? Malý auto velký kola :)

o 18" jsem taky uvažoval,ale odrazuje mě cena gum a taky šířku nechci moc velkou.....

Jiříku tu oturbenou krabičku od sirek mám čistě na ježdění. V Garáži mám ještě jednoho japanese... ;-)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jooo kucí měli jste pravdu. Byl jsem ve středu na návštěvě u prezidentů na hradě.Pustily mě sice jen na nádvoří :( ale stačilo to k radosti. Původně jsem je chtěl brát pro kámoše,ale nakonec se zadařilo a jsou moje. Po těch kolech pokukuju už moooc dlouho tak snad budou na autě sedět tak jak si přeju... Jen ještě porád nevím jak celá renovačka dopadne designově... ale necháme se překvapit.

Vzhledem k tomu že máme díru ve vejfuku tak se mělo opravovat,ale nakonec bude cca během 14ti dní od turba celej novej od jednoho místního člena...

post-60-1290168963_thumb.jpg

post-60-1290168992_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No výfuk jsem myslel, že zatím opravím a na jaře bych si tady v ČB nechal postavit na zakázku kopii Millteku,ale chci přez zimu dát do kupy druhý auto tak nevím jak to bude z financ a místo opravy koupím vejfuk od Jackieho kterej prodává oktu se seriovým a tenhle tam má chvilinku. Komplet průchozí s koncovým tlumičem průchozím a nabídl ho za zajímavej peníz.

Odkaz ke komentáři
AHA, a ty más navíc Milltek kterej se dá zkopírovat? Nemáš tam jeden na kopii na 2,0 TFSI na G5?

No nemám přesně jeden v garáži,ale našel jsem jaký rozměry trubek používaj a tlumič samozřejmě budu muset někde nějakej sehnat, takže vyloženě kopie to asi nebude no. Špatně jsem to napsal... sry...

Odkaz ke komentáři

Kola mě zustanou určitě.Jedno už se vezlo na dovaření paprsků aby bylo OK... Zbytek přijdou srovnat šrámy a pak přijde černá a něco k tomu... Ale uvidíme co... Zatím je to v řešení...

škodík: Což o to... já zase budu muset asi něco nasypat do motoru... má nějakej divnej zvuk. :-(

Já toho japonce nedodělám...

Odkaz ke komentáři

nevím jestli bych ty kola dával do černý - spíše nějaká šedý(titanová) jakou má např. OZ. Ten výfuk máš komplet od turba? Koukal jsem,že milltec dělá jen od catu. Každopádně valíš slušně. A stím japoncem to chápu,..taky jsem se snažil dávat dvě auta do kupy najednou a to nejde,zvláště když stím druhým člověk moc nejezdí,chybi motivace apod. a taky prachy na to nejsou...je to peklo... drž se ,kdyby jsi ten výfuk nebral dej vědět :lol: mě by slušel :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...