Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

Škodík:: Tak dojeď... Budeme pana Lorence potřebovat... ;-)

MartinTDi: jj...Jsou to Brembo MAX a desky Textar. Jelikož byly lehounce použitý tak zatím opatrně aby se obrzdily jak byly malonko orezlý... Nechcu urvat desky hnedka. Ale zatím spokojenost...Co říkal klučina co je od něho mám tak při normálním popojíždění ten rozdíl není znatelnej,ale když se pak brzdí z větší rychlosti tak je to znát hodně... tak uvidíme odpoledne jestli bude sušší silnice a půjde to trochu ozkoušet...

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři
Tak všichni tady maj hrozně akční zimní fotky tak já takový neakční...

prosim tě takhle ti to leží s tim KWčkem?Já furt přemejšlim co na to koupit hlavně mi jde o to kdyzž koupim pevnej podvozek aby prdelka neseděla níž jak předek... jo a na kolik to KW vychází cca? Dík

Odkaz ke komentáři

jj... takhle mě to leží na tom KW. Ale je to malonko čumákem z kopečka... když ji dám opačně tak mě leží víc zadek... Zkusím ti to vyfotit někde na rovině dyžtak, mělo bych ji dneska parkovat do garáže a někdo po mě chtěl změřit jak je "vysoko" hořejšek lemu od země... Tak aj poměřím... snad nezapomenu...

Jinak co se týče KW tak jsme naprosto spokojený. Měl jsme ho za super cenu. Na na escape6 bylo v akci za 9900,- , teď už ho mají jsme koukal něco malonko přez 11k. Já teď čekám co to udělá až tam nandám všechnu muziku. Mm strach že pak budu muset dávat podložky nějaký dozadu abych to trochu zvedl...

Odkaz ke komentáři
jj... takhle mě to leží na tom KW. Ale je to malonko čumákem z kopečka... když ji dám opačně tak mě leží víc zadek... Zkusím ti to vyfotit někde na rovině dyžtak, mělo bych ji dneska parkovat do garáže a někdo po mě chtěl změřit jak je "vysoko" hořejšek lemu od země... Tak aj poměřím... snad nezapomenu...

Jinak co se týče KW tak jsme naprosto spokojený. Měl jsme ho za super cenu. Na na escape6 bylo v akci za 9900,- , teď už ho mají jsme koukal něco malonko přez 11k. Já teď čekám co to udělá až tam nandám všechnu muziku. Mm strach že pak budu muset dávat podložky nějaký dozadu abych to trochu zvedl...

no já chtěl původně 50mm předek dolu ale když to takhle vidim tak by mi to stačilo no a na zadek bych si kdyžtak nějaký ty podložky taky nechal stočit .. jěště sem někde našel HR pevnej taky za 10tis. v nějaký akci ale ted už to nemůžu najít..

Odkaz ke komentáři

čermi: No HR by taky nemělo bejt úplně špatný co jsme tak slyšel. Tak uvidíš co kde najdeš... A kdo hledá nebo moc nechvátá tak se najít vždycky dá... ;-)

Tak jsme včera dovezl domů 502ky vstřiky a namontoval do Okťule. Jelikož mě od úterka stihla spadnout nafta a nebyla zrovna nejnabytější baterka tak mě trvalo asi 3hodiny než jsem jinastartoval... Jede to naprosto suprově. Nebo spíš jelo... Ale jen chvíli... :smich: Měl jsem trochu načatý hydroštely a pocvakávali si... Nooo a cestou přez město v tom začalo svakat dost nechutně a moc... :smich: Tak dneska budu muset ze známým mechanikem zjistit čím to a snad to nebude nic vážného... :-(

post-60-1263450499_thumb.jpg

post-60-1263450502_thumb.jpg

post-60-1263450505_thumb.jpg

post-60-1263450509_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Burek: Jo snažím se makat,ale mám ještě jednoho krtka co se snažím udržet při životě a pak jedno v garáži co čeká na nějaký díly a poskládání... Ale Okťule bude na ježdění a hudbu, Applause co je v garáži bude pro zábavu a radost z jízdy... A krtek se snad nerozpadne... :-( Jinak proč tuty trysky jsem odpovídal už Funovi,ale klidně povím aj tobě tady. Alespoň to tu budou všichni vědět.

Moje měli najeto asi 270k takže nejspíš nebyly už nic moc... Taky jsem chtěl 764 + chip,ale ted se me naskytly ty 502ky za 2k a mají najeto pár kilometrů, takže si myslím, že to nebyl zase tak špatnej kup. Auto jede o dosti lepe než předtím. Zatím ale pořád počítám s tím, že časem budou 764 a nejspíš nějaké další drobné úpravy...

Jinak by prý ty 502ky měli přidat 10kW sami o sobě.

Odkaz ke komentáři

Jedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............. Si nedosedla podložka pod vstřikem pořádně a jak se to ohřálo tak se to po***lo. Jelikož podložky jsem nikde nesehnal tak jsme ji alespoň vyžíhal a je to v pohodě jak se zdá... Zítra jedu napříč republikou tak se uvidí co to udělá...

Odkaz ke komentáři
Jedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............. Si nedosedla podložka pod vstřikem pořádně a jak se to ohřálo tak se to po***lo. Jelikož podložky jsem nikde nesehnal tak jsme ji alespoň vyžíhal a je to v pohodě jak se zdá... Zítra jedu napříč republikou tak se uvidí co to udělá...

tak štastnou cestu :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...