Krookous Odesláno Únor 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Co zase? :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 EGR a Kat off... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Tome, to jsou normální postupy u starších aut :))) Není na tom nic špatnýho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Já to neuznávám. Má to tam být, tak ať to tam je! Ještě ten EGR bych pochopil, ale odstranit kat už je zvěrstvo. Nehledě na potenciálně možné problémy s STK/EM. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Žádný problémy z toho neplynou ;) Na emise to nemá vliv, fakt je asi lepší ten kat vyhodit, než ho mít ucpanej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Můžu ze své zkušenosti říct, že jsem měl lepší emise bez EGR a KATu než s nima ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 jenže na STK to zjistí a máš po prdeli navíc kat je u tohodle auta v pořádku, takže není důvod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Únor 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Souhlasim s ostatníma, něco si o tom přečti :) EGR - akorát to zasrává sání a k ničemu jinýmu to tam není. KAT - u nafty to není jako u benzinu :) STK/EM v pohodě, lepší zvuk, zátah z nižsích otáček. Zbytečnost ;) A v pohodě rozhodně není, je už načatej :) EM mi dělají u známého, takže u kávy v pohodě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Souhlasím s tebou, jezdí takto většina Octávek a žádný problém není. Tak proč by najednou měl být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Tomáš má pravdu, že na to můžou přijít na STK, protože koukaj pod auto a když tam uvidí rovnou trubku, je to průšvih.. Jedině vykuchat kat a dovnitř dát rovnou trubku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Mel jsem to resene obdobne jak pise Dakie. Obal zustal a vnitrek fuc. Na oko tak kat porad byl. Jedine co je ze auto jinak smrdi,ale opravdu si nemyslim,ze u skoro 10let stareho auta je kat funkcni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Abych to tu trošku oživil :) KAT off zatím nebude, prozatím zavařeno kolem KATU a jinak vše ok :) EGR off - jen SW upraveno Chipem :) Plánovaný jarní servis: - zadní kotouče + desky (Brembo + Textar) - tlumiče B4 4x + vše potřebné jako dorazy, uložení atd.. - silentbloky předních ramen: přední + zadní - z TT - řídící tyče - na obouch stranách - je vůle a bouchá při jízdě na dálnici, zatím mírně, ale je to nepříjemné. Výměníme spolu s čepy řízení :) - oboje TRW. - brzdnící kapalina DOT 4 Chtěj jsem ještě kupovat nové, nižší péra, ale nakonec nechám originál. Jsou v dobrém stavu a investice 10tis + práce za jarní servis mi teď bude stačit (na chatu to mám už teď akorát, v zimě v LBC není zrovna nejmíň sněhu a ČR a její silnice známe každý. Mam rád svoji vanu a kryt pod motorem :D) Dnes otočena Praha - Libuš a z5, spotřeba 4,7, 120 tempomat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Březen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Zítra na Škoda park do Rokytnice nad jizerou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Tak dnes dorazila zásilka :) Už se těším, až to bude na autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Slušnej nákup To máš o dost věcí víc, než jsem měl já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Jojo snad to je vše, nebude přebývat a ani chybět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Březen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Jelikož jsme včera otočili Liberec - Hradec a z5, tak jsem dnes provedl trochu očisty, pač místo modré to byla spíše bílá barva :( Hned se na to líp kouká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Pěkně zachovalá decentní oktávečka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Hezká okťule, fakt moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Strasne se mi libi ty old poklice!......jinak pekna octavka:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Březen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Že děkujeme moc :) Chci u ty decentnosti a originality zůstat :) Na zimu stačí věř mi, jsem ze severu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Mod se mi líbí, možná proto, že je svým stylem tak podobné té mé. V jednoduchosti je krása. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Březen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Přesně :) Musíme dát ten sraz, až bude jaro, i když to teď fakt tak nevypadá :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Na jaro to opravdu nevypadá, buď je auto pod čepicí, nebo jak solnička. Si nevybereš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Březen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Tak dnes jsem si vyzvedl auto z dílny, bylo tam skoro 3 dny a 2 noci :( :D Máme hotové vše viz. výše... Takže teď si budeme spokojene jezdit a chrochtat Tlumiče a zadní kotouče + desky byly teda v "super" stavu Další plán je: - doplnění a vyčistění klimy - výměna předního a zadního skla Jen dotaz, jsou ty hodnoty z geometrie v pořádku? Díky za odpovědi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Super, další spokojený zákazník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Neskutečně si užívám nový podvozek. Nečekal jsem, že to bude takový rozdíl! Kdo o tom uvažujete a váháte, tak to opravdu stojí za to!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Strasne se mi libi ty old poklice!......jinak pekna octavka:) hmm, ty jsou z OI z roku 1998 :D Nechal jsem si je a po téměř 10 ti letech u mně zakotvily u Krokyho. Kroky: co ty světla Tak dnes jsem si vyzvedl auto z dílny, bylo tam skoro 3 dny a 2 noci :( :D Máme hotové vše viz. výše... Takže teď si budeme spokojene jezdit a chrochtat Tlumiče a zadní kotouče + desky byly teda v "super" stavu Další plán je: - doplnění a vyčistění klimy - výměna předního a zadního skla Jen dotaz, jsou ty hodnoty z geometrie v pořádku? Díky za odpovědi... No tlumiče jsem ti říkal, že jsou na kaši už před rokem. Přední desky i kotouče jsem dával nové, dostal jsem je k autu, ale ty zadní byly jak jsem koupil a chápu, že už musely být mírně jeté :D Neskutečně si užívám nový podvozek. Nečekal jsem, že to bude takový rozdíl! Kdo o tom uvažujete a váháte, tak to opravdu stojí za to!!! No to si piš, že to stojí za to, vím jak jsem měnil na Octavce a na Mondeu naposled a je to velkej rozdíl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Parádní údržbička ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Tlumiče a zadní kotouče + desky byly teda v "super" stavu Jo, na ty kotouče jsem koukal, ty byly KO, ale na to Tomáš upozorňoval ;) A o tlumičích ani nemluvím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.