sade Odesláno Září 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2012 male oziveni.neni moc casu neco spachat.zmena probehla takova, vymnena radia,xenony,trysky 746. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VLAN Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 Já myslel, že už je prodaná, jak jsem jí viděl na inzerci. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Září 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2012 Já myslel, že už je prodaná, jak jsem jí viděl na inzerci. ;) to bylo jen takove poblouzneni a pominuti smyslu.kamarad mi nabizel novejsi tak jsem uvazoval o prodeji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Září 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2012 tak jsem se rozhodl pro radikalni rez.velka zmnena.neco se valelo doma a neco se poschanelo a dnes sem se do toho zakousl a to nejhorsi uz mam zasebou.jeste dodelat par prkotin a razem je z laurinky obyc latkova Octa.ale laurin uz mnel hodne zasebou takze latka je nejlepsi volba.posudte sami 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 Rado se stalo, doufam ze ti poslouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Září 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2012 Rado se stalo, doufam ze ti poslouzi a ahoj poslouzi urcite jo.jen skoda ze jsme se nepoznali a neprohodili par slov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 Tak az budes zase v okoli tak se ozvi, nebo kde se pohybujes ty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Září 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2012 ja se pohybuju ve SLUKNOVSKEM VYBEZKU ale jezdim PRAHU a vsude mozne .podle toho co kde najdu na inzerat na sve auto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Září 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2012 tak interier uz je dodelan.tedy zbiva jen vymnenit koberec za cernej ale to zatim nespecha.to ma svuj cas.a je to teda poradna cernota.ze svetlyho do cerneho poradnej sok po kazdy kdyz otevru auto.jeste bych rad udelal stropnici do cerne pac se mi valej doma cerny stinitka a madla a RS stropni svetlo.pak to bude poradna tma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Říjen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 tak po delsi dobe nejake oziveni,co noveho se deje za zmeny.koupil jsem zase kus cernoty.a hned po prijezdu sem zacal rozebirat a po te zase skladat.nestihl jsem to vse ale zitra to dodelam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 co nato říct? děláš to tak jak chceš ty pěkný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Já chci taky!! je to prostě super,,v autě tma jak v pekle!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 diky opravdu mi to dela radost.pokazde jak nastoupim do auta musim zvednout hlavu a pokochat se.byla to dobra volba.ale jeste mi chybi vymenit koberec na podlaze plus plast kolem prepinace svetel.pak bude kompletni cernota, pohrebak jak rika ma manzelka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Krasa. take jsem mel cerno v aute a je to proste bobmba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Ano aj já. ale to už je dávno :D . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Vypadá to dost dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 o dik konecne nejake ohlasy.asi sem se trefil do vaseho vkusu. :D plus uvazuju o zmene kol,ale premejslim zda ma cenu ted na zimu,stejne budou v garazi do jara.ale zase jsou za dobrej peniz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Pokud uvažuješ nad novýma kolama a tyto se ti líbí (jsou fakt pěkný :) ) a jsou za dobrý peníze, tak neváhej a ber je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 já bych taky bral a kord za dobrej peníz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 no tak pokud mi neutecou a vydelal pres tyden nejake penize tak je koupim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Jedno sobotni probuzeni. zima dorazila hold Sever :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Člověče, ty jsi dobrý fanda, koberec to chce dávat jako první, když si vezmu, že se kvůli tomu musí vyndat zase většina interiéru. Ale černý strop závidím, taky by se mi líbil, ale je to ranec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Říjen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 jo mas pravdu vzal jsem to za spatny konec,tak si to zopaknu.ted uz vim jak na to :D jo drahy to je ale ja koupil celkem za slusnej peniz tady na clubu 4000tis za komplet.a kazdej mel na sedana nebo combi ale bez sibru a nahoda obevil jsem zde a bylo to pro me jako vysity ani zadna dalka 50km necelejch. kdyz schanis a pockas si tak sezenes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 tak dalsi povedena vec se kterou se chci pochlubit.foto zatim nic moc ale az probehne instalace udelam lepsi.jedna se o sedacky RECARO GOLF 4.ktere jsem dlouho schanel a konecne sehnal.zadky jsem uz nejakej cas mel ale predky se sehnaly na Slovensku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Tak si na ne taky presel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Listopad 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Tak si na ne taky presel? ano presel.uz sem je schanel dlouho.uz sem jich vysridal dost za me ery u VW GOLF 3. sedacky od tebe poputujou jinemu zajemci a poslouzej jemu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Listopad 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 tak dnes jsem se pustil do te vymeny koberce svetly za cerny.no a byla to docela fuska.tolik veci co se musi sundat.cele jsem to ani nestihl tak budu pokracovat i zitra a snad dojde i na RECARA. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 tak jsem si sehnal dalsi vec na sve auto.RS naraznik.premejslim ale o prodeji na zimu se mi ho tam nechce davat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Prosinec 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 tak mala ukazka sedacek RECARO.focen telefonem a v posmurnem pocasi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 Je vzadu víc místa aspoň? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.