Přejít na obsah

PlastiDip - co vy na to?

duke_luke

Doporučené příspěvky

na jednej strane ma toto veeeelmi zaujalo, a na druhej strane sa tu uz pol hodinu smejem na quakerovi :D:D:D

ale k plasti dipu, je tu niekto kto to ma na kolesach? chcel by som to skusit dat do ciernej, len sa bojim cistenia... vapku to vydrzi co som pozeral dipyourcar videa, ale kolesa sa vacsinou cistia "drastickejsie" ako len vodou alebo spongiou, a ked umyvam auto raz az 2x do mesiaca tak aby som to po dvoch mesiacoch nemusel striekat znova... :/

Sterny ma kola strikany dipem a myslim, ze mu to drzi dobre, kdyztak mu napis SZ :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

Ahoj , stříkal jsem černým dipem ve spreji rámeček masky a zadní znak . Vypadá to dobře a dobře se s tím pracuje , no uvidíme jak se bude dip chovat v běžném provozu teď v zimě ( štěrk , sůl , mráz ). Jinak sprej jsem kupoval totaldip vyšel cca na 350,- škoda jen že je zatím sehnatelný pouze na netu nevím proč se toho kamenné prodejny tolik bojí zatím jsem nenarazil na žádnou kde uvažovali o prodeji.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj , stříkal jsem černým dipem ve spreji rámeček masky a zadní znak . Vypadá to dobře a dobře se s tím pracuje , no uvidíme jak se bude dip chovat v běžném provozu teď v zimě ( štěrk , sůl , mráz ). Jinak sprej jsem kupoval totaldip vyšel cca na 350,- škoda jen že je zatím sehnatelný pouze na netu nevím proč se toho kamenné prodejny tolik bojí zatím jsem nenarazil na žádnou kde uvažovali o prodeji.

Hod foto jak to vypada i detail tech věci.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Ahoj , stříkaný je jen chromový rámeček a ten jsem měl sundaný . Chrom jsem neodstraňoval , jen odmastil a zdrsnil pod vodou 600 šmirglem . Sprej stačil úplně v pohodě i na zadní znak , ten jsem nechal na autě a jen ho oblepil páskou .

sundaval jsi to nebo strikal na aute ?

stacil ti jeden sprej ?

Ahoj proti oděru to asi moc dobré nebude , leda by jsi nanesl tak 1mm vrstvu , stříknul jsem si s tím kovovou přezku u pásku ( jsem alergický na kov ) a po cca týdnu nošení se to začalo loupat. Jinak do hladka to povrch nevyrovná , vše je vidět jako u laku.

napadlo mě nalakovat plasty v interiéru plastidipem, bylo by to dobré proti oděru atd, ale půjde vidět původní struktura plastů nebo to dip zarovná do hladka?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

ciimaa: řekl bych, že na kola to bude dobrý. Samozřejmě, když budeš přezouvat gumy, tak se to sedře, ale jinak pokud s diskem neškrtneš o obrubník, tak to nějakou dobu vydrží ;) . Třeba Sterny to měl na kolech a min. rok mu to vydrželo, pak to vzal vapkou asi z 2 cm a šlo to dolů :D

Odkaz ke komentáři

já sem si našel http://www.autoplay.cz/plasti-dip-plneny-sprej-400ml-oranzovy-neonovy-plastidip-p36633

jetě by chtělo poradit kolik budu potřebovat sprejů na všechny kola, tříknul bych jenom to co je černé matný chrom ponechám

nebo je lepší to nechat tříknout normálně ale vyšlo byto na 5tisíc :( co sem si zjistil ale zase by to bylo na furt

post-6366-0-81727300-1390124875_thumb.jpg

Upraveno uživatelem ciimaa
Odkaz ke komentáři

Za sebe můžu doporučit Foliatec na kola, dělal jsem s tím už dost věcí, všechno jsem tak nějak sundal protože se mi to přestalo líbit, jen masku jsem nechal a tam ten dip sundali až svodidla(drželo to rok). S tím Foliatecem se mi taky dělá líp než s tím Perfromixem(měl jsem obojí), ale je znatelně dražší, na druhou stranu se dvěma Foliatecama jsem udělal sadu R18 a ještě zbylo. Teď na jaře budu lakovat celý auto dipem do bíla, zkusil bych ten Totaldip, má s touhle značkou někdo zkušenost?

Odkaz ke komentáři

Ahoj, já jsem dělal total dipem masku a v poho. Mrkni na fotky výše...

Za sebe můžu doporučit Foliatec na kola, dělal jsem s tím už dost věcí, všechno jsem tak nějak sundal protože se mi to přestalo líbit, jen masku jsem nechal a tam ten dip sundali až svodidla(drželo to rok). S tím Foliatecem se mi taky dělá líp než s tím Perfromixem(měl jsem obojí), ale je znatelně dražší, na druhou stranu se dvěma Foliatecama jsem udělal sadu R18 a ještě zbylo. Teď na jaře budu lakovat celý auto dipem do bíla, zkusil bych ten Totaldip, má s touhle značkou někdo zkušenost?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zdravim Vas,takze Plasti-Dipom som si striekol cele auto. Mam to uz skoro rok a momentalne testujem kamienky na prednu kapotu.Za ten cas je povrch bez zmeny. Uvidime ako to bude vyzerat po zime. Zatial som este ani raz neolutoval volbu Plasti-Dipu

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...