DJ.Mara Odesláno Říjen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Tak už svítíme. Ale objevil se problém. Levé světlo svítí nějak do fijalova. Čím to může být? Odchází výbojka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 tak Continentalky jsou dle testů to nej, takže dobrej kup na zimu a ty světla? bude asi vypálená výbojka, zkus si od někoho půjčit dobrou ať vidíš na čem seš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Říjen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Jo však podle těch testů jsem to vybíral. Jde jen o to, jak moc jsou ty testy podplacený. ;) Ta výbojka už od pohledu vypadá divně, takže nejspíš koupím novou. Takže jdeme do finále. Hagusy jsou namontovány, ale to vrtání do střechy nic moc. A když už byl strop dole a mě se tu válí světýlko z feldy, udělal jsem osvětlení zadních sedaček. Dneska jsem byl v lakovně pro díly a je to nádhera. Začal jsem to zpasovávat, ale na té nabourané straně se objevil problém. Kdo mi poradí co ohnout aby to sedlo. A tady zmiňovaný problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Peknyyyy sem zvedav na finale jak to bude vsetko namontovane to mas nabourane na narazniku nebo na aute? kdyz na narazniku tak bych rekel ze drzaky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 ty testy pneumatik asi podplacený nebudou, ty gumy na špici jsou opravdu dobrý... hele ta maska vypadá naprosto famózně, ten chrom rámeček je folie nebo lak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 jsou ještě ohlé držáky blatníku a možná i posunuté. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Říjen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Blatník byl v poho, tam ten náraz nešel. Vadila tam výztuha, pár ran kladivem a vše sedí jak má. Ten rámeček masky je lak. Ptal jsem se na folii, ale bylo mi řečeno, že bude lepší lak. Foto dodám až po řádném omytí a naleštění. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 tak lak je ale mnohem dražší a pokud ten chrom z toho rámečku neobrousíš tak se lak oloupe, proto jsem se ptal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 pekny pekny pekny ... jinak na ten naraznik staci kladivo a dobre prastit bude to ten drzak narazniku :) a co se tyce toho svetla tak mas ten samy problem co jsem mel ja a byla vysvicena vybojka koupil jsem novou sadu nandal a parada :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Říjen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Jaké výbojky si kupoval? Origo, nebo něco jiného. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 pres znameho v autocora staly cca kolem 700 kc a a byly to 4300K oznaceni patice vybojky DS2 nebo D2S ? tak nejak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Díky. Dnes jsem se konečně dostal k tomu, abych provedl diagnostiku. U světel naběhly 4 chyby. 3 jsou mi jasný, ale ta první řj není kodovaná, toho se zbavím jak? Přesněj řečeno jak nakodovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 vybojky jsou D2S 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Říjen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 Tak umyto a navoskováno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 pekny pekny ... ted hlavne neTUKat nikde !!! jinak te to prijde hooodne draho :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Ten čumák mi něco připomíná Ještě nahoď cupra lízo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Ten čumák mi něco připomíná Ještě nahoď cupra lízo Co na to retardéry? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 LukášV: Pěkně. To lízo jsem chtěl, ale teď už si nejsem tak jistej. Chci to nejdřív vidět na živo a pak se rozhodnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 ses mohl podivat na mou v Kvasinach :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fazole Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Zdravím, nádherné auto. Na SPZ feldy je SPZ Trutnova - jsi z Trutnova? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 spirus89: No já jsem chtěl, ale my šli ještě do tý svařovny a to už si tam pak asi nebyl. fazole: Díky. Bydlím kousek od Trutnova. Velké Svatoňovice. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 to je kousek, já jsem z Český Skalice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fazole Odesláno Říjen 26, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 Já Staré Buky u Trutnova... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 To je paráda hoši. Tak někdy dáme srazek. ;) Jinak jsem právě zdárně dobruslil na letňákách z práce domů. Autí už roztává v garáži a půjde se přezouvat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 koukám Boltjes Červený Kostelec... Jjo, ráno jsme byli u doktora v Trutnově a mazec, byl jsem sakra ráááád, že jsem minulej týden přezul na zimu... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Tak tak Boltjes. ;) Jinak jsem včera absolvoval nejdelší přezouvání v životě cca 3 hodiny. Bezpečnostní šroub na jednom kole se strhnul a bylo peklo ho dostat ven. Takže mám teď kolo na čtyřech šroubech. Zítra musím sehnat nový. Ale zimáky, to je paráda. Dnes jsem jel za kámošem a vyjel jsem skoro až k němu. Bydlí na velkým kopci. Ráno jsem tam jel první a RS nárazník krásně odhrnoval sníh. :D Zastavila mě až opravdu velká závěj. Za pomoci řetězu bych se tam dostal, ale byl jsem línej je nasazovat, tak jsem zbytek došel pěšky. Když jsem se vracel, vidím, že na stejným místě jako já zůstal vyset Yeti 4x4. To mě docela pobavilo, ale tam byl problém nejspíš mezi sedačkou a volantem. Stál u toho takový děda a zběsile házel lopatou. :D Říkal jsem si, kdyby byli doma rodiče, půjčil bych si jejich OII 4x4 a určitě bych to vyjel až nahoru. A v tu chvíli jsem dostal ten nápad. Předělat octu na 4x4. Otázka zní: jde to? Je tam stejná kastle? Případně, co všechno by se muselo vyměnit? Ekonomicky je to hovadina, ale já jsem blázen a baví mě to. :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Je to ekonomicky katastrofa.... Skus se zeptat HANZe s DP delal to na svoji octe, co je mimochodem na prodej. Jen co ja vim co to obnasi... komplet novou zadni napravu, navarit vsehny novy uchyty atd ma to vzadu x ramen, silentbloky do vseh ramen myslim ze ca. 4 000. Pak komplet vlnu s haldexem, spojka (velka), kvuli 6q prevodovce (to zase obnasi, skrin, starter, poloosi, lanovody plech k motoru, drzak k motoru atd.) kompletni nauceni vsech RJ atd. atd. odkaz na Hanzovou octu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 To si taky myslím že to bude příšerná pálka za díly a mnoho hodin úprav, to by se Ti určitě vyplatila výměna celého auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Ja osobne bych se do predelani na 4x4 nepoustel ani nahodou. To ho radsi rovnou koupit. 4x4 ma plytsi kufr kvuli vetsi nadrzi a haldexu. Vzadu je viceprvkove zaveseni kol. Ja si myslim,ze to bude takova jebacka a financne narocna predelavka,ze bych do toho fakt nesel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.