DJ.Mara Odesláno Červen 9, 2012 Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 Ahoj kluci, je tu další přeběhlík z FK. :D Takže je jasné, že moje předchozí auto byla Škoda felicia combi 1.3 MPi. Proběhlo na ní pár úprav v rámci studentských možností. Na vrcholu vypadala takto: Letos v květnu se mi stala nepříjemnost. Bohužel, byla hnutá kastle až do střechy. Tak jsem začal schánět nový vůz. Schodou okolností kámoška prodávala octavii combi 1.9 TDi 66kw. Vypadala slušně, tak jsem jí vzal. Detaily vozu: Octavia combi – rok výroby 1999 - 1,9 TDi, 66 kw, 174t km, modrá metalíza manuální převodovka airbag řidiče a spolujezdce posilovač řízení mlhová světla ( integrovaná do předních světel ) nastavitelný volant klimatizace manuální centrální zamykání el. okna (přední i zadní) el. zrcátka palubní počítač rádio s CD (přehrává MP3) výškově nastavitelné sedadlo řidiče loketní opěrka přední a zadní dělená zadní sedadla zámek řadící páky a imobilizer tmavé fólie na bočních zadních oknech letni kola - ALU 15", vzorek 4x5mm, bezpečnostní šrouby zimní kola - plech 15", vzorek 2x9mm a 2x7mm tažné zařízení Opravy které kámoška provedla: 2009-06 - nový startér, baterie, přední brzdové destičky 2010-09 - nový klínový řemen, napínák, řemenice, kladka 2010-11 - geometrie, nové silenbloky 2011-02 - nové stahovačky obou předních oken 2011-06 - nový rozvodový řemen a přední brzdové kotouče a destičky 2011-06 - technická, emise, servisní prohlídka, výměna oleje Pár fotek: Zatím nevím jakým směrem se auto bude ubírat. Nejdřím musím opravit pár detailů, aby vše fungovalo tak jak má. Stihnul jsem zatím: Vyčištění sání + EGR off Oprava přeskřípanách drátů v průchodkách do dveří. Výměna předních ložisek. Plány, zatím jen malé: Určitě vyměnit ty boční oranžové blinkry. Domontovat hagusy. Dozadu dát kotoučové brzdy. A malinko nadopovat motor. A tady jedno rodinné foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 9, 2012 Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 Vítej mezi náma, octule je moc pěkná a přeju ti, ať nedopadne podobně jako felicia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Červen 9, 2012 Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 Čus, vyměň za tu stříbrnou napravo :D Ne, je pěkná s těma kilometrama co má. Ať nám slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 9, 2012 Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 Vítám tě tu :) a hlavně dalšího FK. Koukám, že jsi měl podobný scénář jako já - student s felicií, kterého potkala nemilá věc :), známý prodával levně OI combi a tak jsem také po ní šáhnul :) jenže stejně to jde pomalu, jelikož mám před sebou ještě 2 roky studia na VŠ :( Ale jen at dobře slouží a těším se na nějaké další vychytávky a úpravy na Octě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Červen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 banana: Jen za tu stříbrnou ne. Ta je bratrova on se o ní vůbec nestará a navíc to není combi. Jo ale za tu dvojkovku bych to vyměnil hned, ta je totiž 4x4. Hans26: Nojo tak to jsme na tom stejně. Jen já už letos končím, takže možná budou i nějaké finance na úpravy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červen 11, 2012 Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 pěkná oktávka. ta značka na té felici fakt sedí....TUK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 11, 2012 Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 Jojo přeběhlíků z feldy na oktávku tu začíná být mraky :D. Okta pěkná, ale sundal bych zástěrky a folie na oknech. Petan.VUT: Co máš proti tý feldě? Měl jsi snad jako první auto něco lepšího? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 11, 2012 Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 Hybli: Ty si to moc nepochopil, vid. Precti si to jeste jednou, podivej se na obrazek a zapoj hlavu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červen 11, 2012 Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 Má pravdu ten chlapec. :) Moje prní auto byl seat ibiza 1,8, tak nevím, co je lepší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 11, 2012 Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 Tak to by tam mělo stát ale ŤUK, TUK znamená něco uplně jinýho(když už zacházíme do detailů), ty zapojhlavo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červen 11, 2012 Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 Ale ony se háčky na RZ nedávají...teda zatím. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 11, 2012 Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 Myslel jsem tu zprávu od Tebe. To už je fuk, nebudeme to tu zasírat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Červen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 Dnes proběhla oprava padajících ručiček a nefunkční kontrolky levého blinkru. Stačilo proletovat pár spojů a zatím vše funguje. :D Také jsem ale zjistil, že už to někdo předemnou opravoval. Byl přepájenej jeden integráč a všechny servomotorky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Srpen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 Takže trocha oživení topicu. Minulý týden jsem a octavkou absolvoval dovolenou v Chorvatsku. Musím jí pochválit, zvládla to bravurně. Namotáno 3000 km a spotřeba 5,1. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Září 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2012 Asi jako skoro každýmu, se i mě líbí RS. Takže bych pár RS prvků chtěl přenést i na svoje auto. Proto mi dnes dorazily origo boční kouřové blinkry. :D A řeknu vám, že je to o 1000% lepší než ty oranžový hrůzy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 máš jí pěknou :) dodělat hagusy a bude to kráska. Dneska by mi taky měly dojít jiné boční blinkry, nejsem asi sám kdo nemá rád ty oranžové potvůrky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 Vítej. Vypadá hodně k světu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Září 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2012 xshreck: Díky. Je to v podstatě stav v jakým jsem jí koupil. Jen jsem opravil pár detailů, takže si troufám tvrdit, že teď všechno funguje jak má. Hagusy musím stihnout ještě před zimou. Mám totiž všechny zahrádky na hagusy a tudíž teď uplně k ho.. Naštěstí jsem v létě nepotřeboval převážet dvě kola a jedno se vejde do kufru. Nicméně bez rakve na lyže se v zimě neobejdu. persan: Díky moc. Doufám, že časem bude vypadat ještě lépe. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Září 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2012 Asi bych se měl zamyslet nad svým řidičským uměním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Září 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2012 Všechno zlé je k něčemu dobré. :P Takže předek bude RS. Některé díly jsou již doma a zbytek je na cestě. Ten nárazník bohužel nemá výřezy na ostřikovače světlometů. Nemáte někdo nějakou šablonu nebo něco podle čeho ty výřezy udělat aby byly tam kde opravdu mají být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 27, 2012 Sdílet Odesláno Září 27, 2012 www.skodaoctavia.cz a v navodech to najdes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 27, 2012 Sdílet Odesláno Září 27, 2012 není to z druhý strany naznačený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Září 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2012 Na www.skodaoctavia.cz jsem návod našel, nicméně tam to dělají na nárazníku, který je na autě a řídí se podle světel. Já nárazník na autě nemám. Nárazník by měl být origo, ale z druhé strany nic naznačeného není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Září 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2012 Otvory pro ostřiky hotovy. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondráš Odesláno Září 30, 2012 Sdílet Odesláno Září 30, 2012 Jsem zvědavej na výsledek, až nasadíš RS narázník. Kolik jsi za něj dával? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Říjen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Jo já taky, už se nemůžu dočkat. Za nárazník jsem dal 3500kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 pekne jedes :) ..jo Maro te zapojeni xenu ti dovezu v sobotu do Kvasin to bude nejjistejsi :) protoze vubec nestiham :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Říjen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Jo v sobotu do Kvasin jsem chtěl přijet svým, ale zřejmě to lakovna nestihne, takže dorazím dvojkovkou. Na xenony jsem si našel schéma a trošku jsem otravoval Rolbaře, tímto mu moc děkuji, takže už vím jak na to. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Říjen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Pomalu mě díly vystěhovávají z pokoje. Ještě že nárazník je v lakovně. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Říjen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Taky dorazily zimní papuče na rodičů OII 4x4. Jsou to CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850 tak snad budou dobré. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.