DJ.Mara Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Jelikož jsem vostuda a stále jsem nenamontoval čidla na nápravy pro automatickou nivelaci xenonů, tak mám otázku. Za 14 dní mě čeká cesta do Rakouska. Samozřejmě s naloženým autem. Světla tedy budu muset sklopit imbusem. A teď ta otázka. Co na to budou říkal příslušníci v Německu a v Rakousku? Nerad bych měl kvůli tomu nějaké problémy a zkaženou dovolenou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Březen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Rakouská sůl mi mění barvu auta na bílou a doufám, že na jaře se nebude měnit na hnědožlutou. :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Duben 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 Po chvilce mlčení je tu opět novinka a sice v podobě nových letních kol. Jsou to kola z Fabie II RS černo-stříbrné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 Vypadaj na ty oktě moc dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Paradni kola......,smekam:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Vypadá to moooc pěkně na těch kolech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Duben 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Děkuji kluci, až bude čas udělám pořádné foto. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Srpen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Po dlouhé době troška oživení. Minulý týden jsem s octavkou absolvoval cestu do Francie na dovolenou. Musím jí moc pochválit. Zvládla to na výbornou. A cestou nás potkalo krásné jubileum. Před cestou jsem autí obohatil o tempomat a funkci trojbliku pro pohodlnější cestování. Ještě před odjezdem, když jsem tak zběžně kontroloval auto před cestou jsem zjistil, že je v zadu prasklá pružina. Cestu to vydrželo v pohodě. Nicméně je potřeba vyměnit. A teď otázka za co? Líbí se mi tlumiče Bilstein B4 sport. Jsou o 15mm nižší než serie a jsou i tužší. Nicméně pořád nevím jakou na to použít pružinu. Spotrovní pružiny jsem viděl jen -30mm a víc a to už nechci. Poradí mi někdo co tam dát? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Srpen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Takže konečně jsem se dostal k výměně naprasklé hadice od turba. Čekal jsem, že se trošku zlepší výkon když už nebude ten tlak ucházet. Ale v podstatě se nic nestalo. Tak jsem pro jistotu provedl diagnostiku. Z mého lajckého pohledu to vypadá v pořádku. Co vy na to? Jinak ale musím poznamenat, že bratrova AHL jezdí lépe než ta moje AGR. PS: Samozřejmě mám ještě LOG, ale nějak mi sem ten soubor nejde uploadovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.