ScorpionSVK Odesláno Červen 18, 2012 Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 Chcel by som sa opýtať ako rozobrať obyčajný kľúč od octavky, nie vystreľovací. Nejde mi DO - nesvieti dioda a chcel by som si premerať batériu. Nechcem poškodiť kľúč mám iba jeden momentálne. Ak by to mohol niekto odfotiť. Ďakujem. Baterka v poriadku, pravdepodobne chyba na plošáku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 18, 2012 Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 Odislo ti D.O. Treba zohnat druhe!!! opravit to neopravis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ScorpionSVK Odesláno Červen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Tak som sa rozhodol si zohnať diaľkové nové, čo treba k nakódovaniu? Mám len jeden kľúč na ktorom DO nefunguje, som spomínal už vyššie. Videl som postupy typu otáčania kľúča v zámku alebo pomocou VAGu, ale neviem či to môžem aj ja spraviť alebo ktorý postup je pre mňa vhodný. Ak by mohol niekto napísať návod a prípadne poslať link na vhodné diaľkové ovládania, ktoré by som si kúpil a spraviť nejako synchrón s mojim kľúčom alebo obetujem viac peňazí a dám to spraviť nejakému autoelektrikárovi. Ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 :prcprc:Treba vediet frekvenciu kluca!!!! Ale ked to NEVIES napisat tak radu chces aku!!!!! Je to original alebo dorabane D.O.????? Ked to mas original tak treba vediet frekvenciu kluca. Je to bud 433mhz alebo 434 mhz. Pozri si MOJ NAVOD na prerabku kluca link mas dole.B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 433 a 434 jsou stejny bude to fungovat i tak... http://www.cc-autodily.cz/ovladani-dalkove-1_1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 :lool::lool: NEBUDU FUNGOVAT!!! Tu je moj navod na prerabku kluca link dole. Ked ma stary kluc 433mhz frekvenciu tak aj novy kluc musi mat frekvenciu 433mhz. 434 NEBUDE FUNGOVAT!!!! Par klucov som uz prerobil sparoval!!!!!:prcprc: LINK : http://www.skodaoctavia.cz/clanek/predelani-klice-na-vystrelovaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 me bylo ujisteno ze to pujde... pristi tyden to sparuju a reknu jak to dopadlo... mam 434 a koupil sem 433 uvidime.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Nepojde ti to!!!! Frekvencie sa nedaju zamenit+miesat!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macek000 Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Ahoj. Chtěl jsem si udělat radost a zakoupit 3tlačítkový klíč s immo+DO, ale v celých Českých Budějovicích jsem nesehnal nikoho kdo by mi klíč prodal a nebo alespoň vyfrézoval planžetu. V žádné provozovně klíč nemají( Prior, Globus,Hypernova, Klíčové centrum ČB, Ráj klíčů), a i když jsem jim navrhl, že si planžetu přinesu tak se kroutili. Prý planžeta co se koupí na netu je moc tvrdá, praskají jim frézy. A tak tu poprosím nějakého dobrého človíčka, který by mi někde, kde má dobré zkušenosti nechal vyrobit klíč a nebo alespoň vyftézovat planžetu. Původní planžetu bych poslal a zaplatil bych předem. Potřebuji klíč vystřelovací 3klačítkový O1 2004 č. komfortní jednotky 1C0 959 799B 3. generace, DO 434 MHz č. řídící jednotky motoru 038 906 19KJ číslo vystřevovacího klíče : 1J0959753AH nebo DA s elektronikou DO a muže být i s imobilizerem. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 není problém vyrobit klíč a spárovat, klíč mám.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.