Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

Jo taak,tak uz chapu,ty prijedes tvojim,ja to udelam a vecer zajdem na pivo,prespis a druhej den odjedes,tak to je jasny,je otazka kam to tady vsechno zavreme,musim udelat petlici na zamek zvenku v kredenci... :D

no tak sem to uplně nemyslela, no ale budiš :D :D

Odkaz ke komentáři

Správná a kvalitní péče o vůz dle mýho nelze moc srovnávat s tím, že někdo dělá kus plastu s 1000000% marží. :) Ale je to o poptávce. Asi za ten kus plastu je někdo ochotný tolik dát. Na druhou stranu jedno umytí detailingem vyjde na míň než nějaký krámy z benzínky. :) Jinak za mě jo, honeycomb je fajn, ale za ty leta mě to nikdy nezlákalo si ho pořídit (do teď jsem nevěděl, kolik za to chtějí) :)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem diky Jindrovi skoukl jak to delaj chlapi na zlinsku,davam sem jejich foto,spolu s malou simulaci jak by to priblizne vypadalo na moji a musim rict ze na prvni pohled to vypada zajimave...posudte sami,vase nazory mne hodne zajimaji...

post-8583-0-83994300-1395072007_thumb.jpg

post-8583-0-65151400-1395072015_thumb.jpg

post-8583-0-43717500-1395072125_thumb.jpg

post-8583-0-72744500-1395078275_thumb.jpg

post-8583-0-85883800-1395079559_thumb.jpg

Upraveno uživatelem magnum67
Odkaz ke komentáři

No,budu uvazovat zhruba 14 dni,prvni tejden v dubnu mam volno,takze do te doby se rozhodnu,a pripadne bych to v tom tydnu poresil. :palec: Co se tyka demontaze svetel na predfl,je to nejak komplikovanejsi nebo klasicke prichyceni srouby,nikde jsem tu nenasel navod,na co dat pozor atd...

Upraveno uživatelem magnum67
Odkaz ke komentáři

Napadlo mne nestrikat celej ten vnitrek cernou ale jen lehce jeden jemny postrik transparentem co mam i na zadnich svetlech,aby to jen velmi mirne vevnitr ztmavlo,pripadne potahnout ten vnitrni dil jemnou prusvitnou folii,v pripade toho transparentu si nejsem jisty,jestli by chytnul na ten chrom...co myslite.

Odkaz ke komentáři

Zajímavě :palec:

Ztmavit chrom bude dle mého nanic, bude to laciné. Černá je sázka na jistotu, hodí se na každé auto. No a barva vozu může být zajímavá v případě méně výrazných barev, což tvá je. Červená by vypadala hrozně, bílá by nebyla asi také žádný zázrak, ale modrá by mohla být decentně zajímavá ;)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...