magnum67 Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 No mas pravdu,navic ta modra by to celkove opticky asi tak moc nezatmavila,no budu o te modre premyslet... Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Byl bys určitě první Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 To asi ano...no uvidime.... Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 (upraveno) Zatim se klonim k teto variante,otazka zada cerne nebo modre,to jeste zvazim ale tady se mi libi ze ty blinkry jsou taky cire a svetlo neni tak celkove zatmavene,takze tak nejak to asi striknu...musim to ale rozebrat a zjistit jeste podrobnosti. Upraveno Březen 18, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Souhlasim!Takhle bych to udelal!Zadne modre!Uz mas modre auto,masku a svetla???To by bylo uz moc kyc! ;-) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 (upraveno) JJ,to malovani si odmyslete samozrejme mracitka a ty modre okraje ale myslim ze v principu by to takhle mohlo sluset... Upraveno Březen 18, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Milosi???Tak to je ku..a brutus!!!! ;) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 (upraveno) Tos sakra pekne jsem to namaloval vid :lool: ted to jeste dostat do realu ale jestli se to povede,tohle je to co bych fakt chtel docilit. Budu muset tu oblast s blinkrem a kolem cocky prekryt a vymezit presne mista kde zustane chrom a kam pujde barva,zbytek zbrousim,nebo setru,to jeste uvidim no a pak asi matovka...proste tak jak je to na tomto obrazku. Upraveno Březen 18, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 urcite to zkus!Dle meho to uz bude fakt huste a nechal bych to tak a na sraze ti to auto vos..m! :D Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 přesně na ty také koukám jsou fakt parádní a myslím že k naší modré je toto akorát černé světla od Litecu dozadu a dopředu toto Modré asi ne bylo by to moc Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 urcite to zkus!Dle meho to uz bude fakt huste a nechal bych to tak a na sraze ti to auto vos..m! :D :D :D :D :D se z tebe picnu ty dable... přesně na ty také koukám jsou fakt parádní a myslím že k naší modré je toto akorát černé světla od Litecu dozadu a dopředu toto Modré asi ne bylo by to moc JJ,tato varianta urcite v modre ne...jinak jak se znam,neni vylouceno ze to nevydrzim a pustim se do toho uz tuto sobotu...ale asi jenom jedno a dalsi vikend druhe,uvidime jak to pujde. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Ja vim proto me mas rad :D ne bude to super!Ver mi! ;) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Ja vim proto me mas rad :D ne bude to super!Ver mi! ;) Jasne,vsak ty jsi uplne stejny blazen jako ja... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Já nevím Miloši, mě se to zas tak moc nelíb na tom obrázku. Nechal bych to asi origoš :) Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 doufám že nám zveřejníš jak jsi to dělal na půdě mám jedno plonkový na pokusy že bych se taky snažil Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Já nevím Miloši, mě se to zas tak moc nelíb na tom obrázku. Nechal bych to asi origoš :) Ten obrazek je jen takova matlanina,slo mi o tvar a barevnost a to si myslim ze se mi fakt libi...,jsem presvedcenej ze real bude daleko hezci,pokud to poseru,holt koupim druhou lampu,tim nic nezkazim,jen utratim,ale za ten pokus to urcite stoji... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 já myslel i na té černé :) ovšem je to na tobě, pokud se povede tak to rozhodně nebude tuzing ;) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 (upraveno) doufám že nám zveřejníš jak jsi to dělal na půdě mám jedno plonkový na pokusy že bych se taky snažil Urcite nafotim fotoserial,neboj,doufam ze posledni fotka nebude jak leti lampa do popelnice (jinak taky uvazuju o porizeni jedne lampy,musim mrknout co stoji,ze bych to zacal delat bez demontaze na aute...nemate nekdo na prodej? Ty lampy na xenon se lisi asi ze jo... já myslel i na té černé :) ovšem je to na tobě, pokud se povede tak to rozhodně nebude tuzing ;) Mne se to na te cerne certovsky libi a kdyz to zkombinuju s modrou,je to moc lakava predstava... Upraveno Březen 18, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 jo ty černý jsem měl a vypadalo to dobře hlavně zanechat tu stříbrnou kolem čočky ;) vypadá to s tím líp Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Tak jsem stáhl světlo na pokusy z půdy.. koukám že jinak než rozříznout to asi nepůjde... na krajích jde vidět lepidlo ale k tomu se těžko dostanu.. jak to říznout aby to nebylo vidět asi v tom výlisku do kterého je to čiré plexi zasunuté a oblepené. Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 (upraveno) Podle toho obrazku bych rekl ze asi ano,ja zacnu velice opatrne skalpelem a postupne prevezme aktivitu list z pilky,hlavne velice pomalu a opatrne,nahrivat urcite nebudu...list pro jitotu brousnu v praci z kraju do hladka,pac ma ty krajove zoubky,to by delalo zbytecne siroky rez...kdy zacnes s pokusem? Upraveno Březen 19, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Tady něco podobného už dělal Libor trochu to pomůže i když je to na FL on to řezal ale už v plexi to já to zkusím řezat právě v tom okraji. Mám mikro brusku s ruznými nástavci a moc se s tím piplat nebudu páč tohle je na pokusy viděl bych to tak že to rozdělám brousnu stříknu zalepím a budu to testovat na slunci a na dešti prostě to nechám venku aby ta černá nějak na slunci nedělala neplechu. nejdřív zkusím řezem č.1 jestli se mi to otevře když ne tam č.2 z té fotky http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=706&page=95 Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Super,tak drzim palce a tesim se na vysledek... Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 tak jsem udělal kontrolní drážku jak je tam to plexi nasazené a je fakt jen zasunuté a oblepené.Takhle jak to mám tak když se pod to zasune nůž tak už je to volné. Takže buť to uříznu celé podle č.1 vodorovně nebo č.2 kolmo to má výhodu že pak tam bude aspoň lem ke kterému se to dosadí a oblepí ale hůř se to bude řezat aby to šlo v tom správném místě Super,tak drzim palce a tesim se na vysledek... nevím kdy na to ale vlítnu mám toho teď mraky možná to zvládneš dřív. Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 (upraveno) Ja to vidim na zacatek akce v sobotu po obede,jinak stale nasavam info,tady je dalsi obrazek...frajerovi vypadlo samo,to bychom potrebovali,ale v tomto pripade se jednalo vadne svetlo...ale to by byl luxus... Takhle jsem to objevil na jedne modre,jsou tam podle ,mne dve zasadni chyby,ze to je lesklou cernou,proto se mu to moc leskne,chce to urcite mat a hlavne ten kruh kolem cocky to chce urcite nechat v chromu,ten dela ten krasny efekt... Upraveno Březen 19, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 výborný no to lepidlo no možná by stačilo ho něčím vyškrábat... Možná je to blbě focený ja myslel že to dělal každej černou lesklou nebo matnou?? A určitě souhlas kolem čočky to nechat. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 měním názor, takhle to vypadá fakt luxusně s tou lesklou na té modré.. a krásně to chlap rozdělal... Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 nerozdělal ale vadné lepidlo ale výbornej nápad hele to lepidlo jde úplně v pohodě vyškrábat. Já si myslím že to má být lesklé Libor to tak také má ta první fotka je jen nějaká divná. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky