Přejít na obsah

1,9TDi by martink52

Doporučené příspěvky

Dobrej masakr to video!!! :o :o

Pruziny jsem nechal vymenit a menili kus za kus..jen rikali ze jak davali ty sportovni nemuseli pouzivat stahovak :lol:

Kridlo-me se to libi i tak..je to decentni a zaroven budi respekt ta zad s vyfuky..to kridlo to tak.....bude to pak takove vic agresivni...ale bez kridla to vypada pekne robustni a budi dojem!! :palec:

Odkaz ke komentáři

tlumice casem odejdou bo jsou zmacknute ale vydrzi..mam to v poho a mam najeto90tis!Ruzni lide ruzne nazory..nekomu na tech pruzinach tlumice vydrzi 60tis km nekomu mene nekomu vice..zalezi na stylu jizdy a kolik vozis lidi a dalsi veci jestli jezds moc po nerovnostech atd atd!!myslim si ze ty se nemusis bat... :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Nemi13 >> thx :wub: :wub:

princess >> kdybych tušil, že to nebudou lepit, tak bych to asi udělal sám, ale já se to dozvěděl ten den co to dělali, že to je bez lepení. :wallbash: :wallbash: A taky už to bylo na faktuře (lakování, nasazení, defendlock+montáž a nahození pružin) tak už jsem nechtěl vymýšlet kktiny. :lool:

:lol: :lol: tak kdo je hezčí? :lol: :lol:

post-18599-0-54314400-1344365304_thumb.jpgpost-18599-0-76630100-1344365271_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...