Přejít na obsah

1,9TDi by martink52

Doporučené příspěvky

Tááák mazlik je z5, ale vypadá jako by se týden nemyl :wallbash: prý se v té dílně zrovna něco brousilo :wallbash: :wallbash: , ale aspoň mám co dělat na noční :lol: :lol:

Nějaké to zabezpečení je hotovo a duplex převařen, ale šlo to jen 1,5cm, protože tomu vadily tlumiče nebo já nevím co a pokud bych chtěl ještě více, tak by se musely odvařit ty koncovky a zkrátit je, ale na to už kašlu, je to kapku více zapuštěné a tak mi to stačí :pivo: :pivo:

post-18599-0-98776700-1344700931_thumb.jpg

post-18599-0-34179400-1344700952_thumb.jpg

post-18599-0-57984300-1344700981_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Taky se mi to zdá lepší, ale fakt je to jak prase a střecha ta je masakr, ale naštěstí zrovna prší :palec: takže mi to pomůže a až přestane, tak to kapku očistím. Vzal jsem si do rachoty i vysavač bo i uvnitř to vypadá jako by tam někdo vysypal nějaké seno, prostě něco na moje nervy :wallbash: :wallbash: :lol:

Odkaz ke komentáři

Jen taková rychlovka, auto vysáté a očištěný vnitřek (palubka a plasty) a více nedělám, protože stejně po neděli jde auto znova na dílnu nahodit pružiny a teprve pak se s tím vymazlím. :pivo: :pivo:

A příští týden ještě chci kapku navýšit pojistku, tak jsem zvědav co si řeknou. :wallbash: :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Martas je to dokonaly..takhle to uz nech a ten difuzor tam urcite nedavej!!!Vyfot to jeste celkove zezadu s tema vyfukama,ne jak to mas zhora ale cupni si za auto a vyfot to at vidim jak to vypada kdyz pojedou auta za tebou!! :palec:

Jinak..pojistku si mohl nechat udelat preze me mam ted CPP 2% spoluucat a platim 6tis rocne!!A parada!!! :palec:

A mam v tom vsechno ALLrisk na cokoliv chces!!A naco si vzpomenes!! :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...