Přejít na obsah

Přední světla - výměna

MistrBoss

Doporučené příspěvky

Zdar chlapi,

chystám se trochu vylepšit moji oktu a roky věrné služby. Chci se zeptat, jestli mi půjde místo současných předních světel dát toto:

http://www.tuning-in...eyes-cerne.html

Je to pro O1 od roku 2001 (po faceliftu). Já mám sice rok výroby 1998, ale měl bych mýt faceliftový předek (vyměněný po té, co přítelky skočila s autem do pole). Jak poznám, jestli to opravdu půjde osadit? Světla na odkaze jsou blinkr a lampa v jednom. Na autě mám dva samostatné díly. Je to problém?

Přikládám foto...

https://docs.google.com/open?id=0B0rP540UuxCPLUNXRXZ5aFI4TUk

Dík za rady...

Odkaz ke komentáři

Protože jsem to před nějakou dobou absolvoval,ale přesné ceny ti neřekne nikdo ono hodně záleží kde a za kolik si to seženeš.Potřebuješ nárazník kompletní to znamená včetně lišty a mřížek tady počítej tak něco kolem 4000KČ a masku s držáky tady ninimálně 2000Kč a pokud se ti nepodaří sehnat v barvě tak si připočítej lakování a to bude taky kolem 4000kč.Tak že suma sumárum to bude kolem 10000Kč.To je můj odhad . ;) A koukal jsem že poptáváš 6kvalt ,je tam toho strašně moc na výměnu .Je lepší dát dlouhý pětikvalt z Fábie.pohledej ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...
Guest janosmartin

Zdravím,

mám octavii 1999 předface a dal jsem tam světla z laurena ale i ty mě už bohužel trošku omrzely a tak se chci zeptat jestli jste někde nepotkali nebo nevíte zda vůbec existujou xenony na předface s homologací abych nemusel měnit nárazník atd.

Díky za jakékoliv odpovědi

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Už je to asi stejně jedno, ale po pročtení tohoto vlákna musim Neználkovi oponovat. Ty ceny co píšeš jsou trochu mimo, nemyslíš?? Faceliftovej nárazník se dá sehnat v barvě od 500,- do 2000,- a ty krytky se nemusej kupovat nový origo, bohatě stačí nějákej Damond za 100,-/ks maximálně, světla já sehnal za 1300,- a to byly jako nový, sice né origo, ale ta lepší kvalita, použitý origo sem viděl v inzerátech kolem těch 2300,- a k tý masce, každej kdo neni magor, aby kupoval origo novou, si koupí novou druhovýrobu nebo použitou do nějákejch 900,- a přestříka doma sám, neni to žádná velká plocha a proto se člověk nemusí bát, že to dopadne špatně a ty držáky maj všude za 100,- . Když to sečtu, tak se to dá sehnat okolo 5850,- a to počítám tu nejdražší variantu když to nikdo nehledá moc dlouho a hooooodně rychle to chce splácat dohromady a má dost financí. Těch 10 000,- je sorry uplnej nesmysl.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...