Přejít na obsah

Black Octavia

Závy

Doporučené příspěvky

Tak a jelikož se už docela plazíme :D pro představu jsem pod nápravnici postavil šroub M10x30
post-16683-0-37796600-1407842718_thumb.jpg
tak jsem koupil pod motor plechový dekl místo plastu. Občas si to totiž škrtne, teda spíše často :D Měl jsem štěstí a v CCčkách měli zrovna plech v akci a bez poštovného takže mě vyšel na 1000,- Kč :)
post-16683-0-72618500-1407842837_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No ale jsem z toho na prášky :/ půlku auta jsem rozebral abych se tam aspon trošku dostal.. už jsem chtěl sundávat i nárazník. Bez těch nýtovacích kleští je to prostě porod a zítra ten držák asi radši přivařím, protože mi přijde, že mi tam ty matice moc nedrží jak je ta stěna nosníku silná. Zatím auto na špalkách protože jsem to nestihl.

Odkaz ke komentáři

He, já s tím krytem bojoval :D Bez nýtovacích kleští už bych se do toho nepouštěl.. Dali jsme s bráchou 2 matice a pak jsme se na to vybodli, odvezl jsem to známému a za 200 mi je tam narval :)) Zbytek už jsem si poladil sám, včetně úpravy plastových dílů ;)

Odkaz ke komentáři

Úplně vím o čem mluvíš. Jenže jsem to navíc rozebral a začalo pršet :D takže všechno to hnusný s*aní s tím ještě v dešti :D Paráda.. Ale už mám matice zanýtované i vyřezané plasty. Teď ještě složit vše co sem kvůli tomu musel rozebrat a je to :D

Odkaz ke komentáři

Jo, tak to je taky radost, dělat to venku... Já si dokonce i zařídil místo v autodílně na heveru - pronájem za kafe :D No a stejně to bylo prd platný.. Prostě se vyplatí za nalisování těch matic zaplatit.. To je to samý, jako že si sám doma nevylisuješ ložiska v těhlicích..

Odkaz ke komentáři

Jo tak to já si těžko někde něco pronajmu za kafe :D Ale už mám hotovo ;) Když se chce tak to jde.. No a taky teda když potřebujete s autem jezdit, tak to jde i kdyby venku padaly kroupy :D
Jen takovej postřeh, ten plech je o něco níž než origo plast takže sníží světlou výšku. Což jsem poznal hned cestou od baráku :D Musel jsem jít odhazovat kamínky z cesty :D

post-16683-0-19805300-1408010377_thumb.jpg

post-16683-0-86897300-1408011230_thumb.jpg

post-16683-0-99526400-1408011296_thumb.jpg

post-16683-0-21398100-1408011803_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Závy
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...