Závy Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 (upraveno) Taky se mi tam moc líbí, ale jsou lidi co říkají, že se jim nelíbí a že jsem měl koupit lepší. Můj názor je ten, že jsem vybral moc dobře a navíc u nás v čr na oktávce tyhle kola nikdo nemá pokud vím. To se mi na tom líbí :) Celkově moc vidět nejsou. Viděl jsem je na nějakým golfu a pár jsem jich viděl i na fotkách z Wörthersee na golfech nebo na boře :) Upraveno Květen 9, 2014 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Těm, kterým se ty kola nelíbí jsou blbci a vůbec tomu nerozumí, protože ty kola jsou prostě peckovní a k octě pasují jako prdel na hrnec :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Souhlasím s klukama, že ty kola tomu autu sedí, na živo je to ještě lepší (y) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Kola jsou paradni ! U ty cerny barvy krasne vyniknou ! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Parada moc ji to slusi ;) :palec: jinak lepsi fotky?? co si chces pořídit? ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Ta Tvoje Octa vypadá fakt skvěle ! Ty kola a podvozek tomu sedí jak prdelka na hrnec! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 No chtěl bych nějakou zrcadlovku. Teď mám asi 10 let starý digitál co má 5mpix a skoro žádnou optiku. Každá druhá fotka co vyfotí je mázlá a když není mázlá tak je zrnitá :D Prostě mě to s ním už štve :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 ahoj pekne oc . mam dotaz jak jsi udelal ten zeleny prousek na masce ? dik fakt krasny cisty auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 (upraveno) Díky všem :) Nalakoval jsem jí celou na černo, pak jsem to oblepil páskou tak, aby mi zbyl proužek, to jsem nalakoval na zeleno a pak přes celé čirý lak. Ale budu to lakovat zpět jen na černo, protože zelená na autě už nebude :) Upraveno Květen 9, 2014 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 tez si myslim fakt tomu ty kola sedi je to pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Kola super, a celkové je to pekne sladene. Rs vzpěry taky plánuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Tak pár drobností už se mi válí doma na příští rok Taková prkotinka co potěší štítek elegance 122792243.JPG A koncovky z octavie II RS. Takovéto... fotku těch mých nemám, ale jsou stejné http://forum.octaviaclub.cz/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif 6120_dsc00342_1.jpg 1071-210348.jpg A tady jedna fotka jak to měj Majinek napasované na OI. Podle mne bomba a tak to takhle chci taky DSC_0010.jpg Doufám, že se nebude zlobit, že jsem sem dal jeho fotku. Nemam se na co hnevat :-) jsem rad ze se moje bejvala cerna holka lubila :) Mas ji moc hezkou a propracovanou.. :) palec nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 (upraveno) Mám pár dní klid od školy, tak se hned muselo máknout :) Nahodím nové brzdy, měnil jsem horní uložení tlumičů a upravím dorazy aby mi to neškrtalo občas :)Tady jedno levitující auto :DA něco pro ty co mi nevěřili, že mi to nebrzdí :D Koukněte na totálně KO kotouče.In progress :) Mimochodem dneska bez problému STK :) přijel jsem tam se snížením jako jsem do teď měl na TAčku neřekli mi na to nic :D Jen povídá, tak na brzdy to asi dávat nebudem, je to moc nízký tam by to auto nenajelo :D Takže se brzdy neměřily :D To je dobře protože by asi neprošly....A otázka na vás :) Čím povolujete tu matku na poloose? To je nějakej spešl nástavec? O.oA nemá prosím někdo na prodej zadní štelovací misky TA-technix? popřípadě stačí jedna a asi by pasovaly i JOM :) Upraveno Červen 12, 2014 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Tak dnes složeno, zkompletováno, odvzdušněno, vydorazováno a podobný prkotiny.. Podvozek nastaven, že mezi koly a lemy strčím akorát prst :) Vypadá to super a zítra na geometrii. Fotky zatim nemam stejně tu je mrtvo :D Jinak ještě sundané plasty v motoráku a půjdou na červeno. Jo a vyměnil jsem při tom nakonec i všechny čepy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Seš mafian :) všechno sám? Palec hore.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Díky :) Jojo všechno sám, jen při odvzdušňování jsem potřeboval druhého :D a geometrii si nechám udělat na to nemám věci. Takže v součtu vepředu jsou nové všechny čepy, celé brzdy a brzdová hydraulika komplet po repasi, nové ložiska a nová brzdová kapalina.. :D Jo a vyklepnout poloosu mi pomohl Krtek, ta vůbec nechtěla z toho tisícihranu ven :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Pěkná údržbička ! Při takovéto práci je dobrý uvolňovač zarezlých spojů a pořádné kladivo základ ! A někdy je nutno trochu nahřát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Dobře jedeš! A nějaký foto? :))) Jinak jsi si jistý, těma plastama do červena? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Sakra :D já už mám doma taky červenej plastidip na plasty v motoráku :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 (upraveno) To já dávám normální lak :) červená barva z vzorníku škoda. Zahladil jsem ty dírky v tom deklu takže to bude hladké a nový znak :) TDI asi bude černé :)Tady ještě pár fotek z práceA dneska pár fotek, ale ještě se bude trošku štelovat dolu (pod motorem 4,5cm) Upraveno Červen 18, 2014 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 moc pekny takhle presne si to predstavuju taky a zitra budu realizovat na tu geometrii jsi sel predpokladam kvuli vymene cepu ja jen jestly me to ceka taky kdyz vymenim jen orig tlumice za stelovak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Na geometrii jsem šel protože mám nový tlumiče, nový čepy, jiné těhlice atd :DMěl bys geošku udělat i když vyměníš tlumiče.. Rozdíl výšky má taky vliv a stejně při tom budeš povolovat čepy a tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 ok tak asi se do toho taky budu muset pustit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Jedna maličkost... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Jedna aktuální :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 móóóc pěkný...prostě v jednoduchosti je krása a elegance u antény jsi měnil jen prut nebo i spodek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Fakt super fotos :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Luxus! Mění se jen prut ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 paráda Zavy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Díky, ale ještě tomu chybí to křídlo a koncovky jenže ne všechno jde najednou. Na koncovky potřebuju sehnat nějakou rouru, kterou nastavím tu mezeru k nárazníku a na křídlo čekám na lakování 5. dveří :)Co se týče antény tak se mění jen prut, ale řeknu vám že to bylo sraní než jsem z toho dostal ten starej.Super fotos to není pač je to focené jen mobilem a kvalita špatná. Jinak by to byla super fotos :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.