košin Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 hodně povedené :) a jak píše libor, bacha pak na IC aby měl dost vzduchu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 (upraveno) Tak ja myslim ze v lete bude Fmic.. U prosted a kone pujdou nahoru :) Upraveno Listopad 15, 2014 uživatelem MirajZz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 (upraveno) mam totiz MAXI.K a vidim hodnoty nasavaneho vzduchu pri pruznejsi jizde jsem se dostal bez denního svicení, max 47° a i to už se mi zdá moc, tedkom mam denní svíceni z F II RS a hodnoty stouply víš do kopce a sešlapnuti plynu plynule pri venkovní teplote 14° my to vyšplhalo až na 65° což je problem, proto řečim IC a to nechci videt pri teplotach v lete když bude fmic uprostred není co řešit :) Upraveno Listopad 15, 2014 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 (upraveno) Díky za upozornění. Ano měl by být FMIC do jara, ale i tak si nemyslím, že by tam ta mlhovka tak extra vadila, zase tak velká není, místa pro proudění vzduchu zbyde dost a mám v podběhu žebra, takže bych řekl že mlhovka + žebra v podběhu = něco podobného jako sériový stav. Ale když půjde vše podle plánu tak stejně bude chladič uprostřed... Hodnoty si můžu zkontrolovat přes VAG :) Ty jsi nezkoušel vyřezat žebra do podběhu? :) Pomohlo by to určitě :)Pro představu ještě přihodím foto jak jsem to vyřezal. Je na to někde návod na netu, ale řezat a ohnout to umí každej :) Upraveno Listopad 15, 2014 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 zavy ne nedelal jsem to a uvidim , mam v planu davat fmic ARL ale udelam to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Jako i já jsem si myslel, že to význam mít nebude. Pak mě ale překvapilo, když jsme kurtovali auto na brzdě u TDIfuna, tak si toho všiml a říkal, že to je dobře když to tak mám a prý to znát je :)Když se teď dívám na fotky jak malý nádech má sériová fabie tdi s mlhovkama, tak ten můj co tam zbyl je 2x tak velký ještě :D Ale ta má možná větší IC :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 nema ma stejny maly IC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Tak zkus vyřezat ty žebra a pak porovnat naměřené hodnoty :) No a kdyžtak ARL IC, to je určitě dobrá volba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Listopad 16, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 Ja mam tiez vyrezany podblatnik a cez leto to spravi nizsiu teplotu podla merani do 10°C. Takze vplyv to ma isto, aj ked ja mam trosku sirsie rebrovanie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Nemá někdo zkušenosti s neoriginální loketní opěrkou? Tou co vypadá stejně jak origo, je mnohem levnější a je jich na bazoši mraky? :D nebo se vyplatí koupit origo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Nee tu fakt nekupuj škoda peněz :D mám jí doma taky a v autě byla ani né měsíc a hledal jsem origoš :D jelikož ta neoriginální tam vůbec nepasavola když jsem jí tam narval byla nakřivo a ve finále používání mi praskla ta hliníková trojnožka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 na bazoši je za 600 kožená ale spíš na přečalounení, nebo nová za litr, to už tak hrozné není ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Košin: No ta nová za litr je právě neorigo :) Nová origo stojí podstatně víc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 (upraveno) :) na bazoši jediná co se zdá být origo je tahle http://auto.bazos.cz/inzerat/40947354/skoda-oktavia-loketni-operka.php nebo pak dražší ale kvalitní varianta :) http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/interierove-doplnky/skoda-octavia-loketni-operka-skoda-original-id:3841.eshop Upraveno Listopad 24, 2014 uživatelem jardap007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Ano to je origo co posíláš :) tvé druhé variantě se můžu jenom smát :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 smát proč :D nějak ztrácím pointu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 http://auto.bazos.cz/inzerat/41438116/Loketni-Operka-skoda-octavia-vw-seat-audi-NOVA.php tohle vypadá jak origo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 takhle právě vypadá ta neorigoš co mám doma :D z boku u řidiče je díra na šroup origoš jí nemá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 To právě není :) no tak si možná udělám cestu za Brno pro tamtu, jen mě štve, že je podřená.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 :D dobrá debata je není origo takhle se mi to líbí :D já sehnal už kdysi dávno za cca 2000 myslím a jsem spokojenej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 já měl za 800 s poštou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 sakra ty ceny jsou šílený koukám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 No já na to nechvátám, mně tam nechybí tolik abych za ní dal 2tis :) Stejně jí budu muset přečalounit do kůže.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 jj já jí mám taky přečalouněnou to víš koženky mi zbylo dost z palubky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Mam v aute tu neorigo s tou dirou do boku na sroub... po roce pouzivani je promackana,staci se trochu vic oprit a okamzite se pohne a musim rozebrat a pretahnout. Trojnozku jsem si musel uprsvovat jelikoz nesedela okolo zapalovace, ale co byl to darek zadarmo :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Jdi určitě do originálu, stojí to za to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Tak díky za rady :) Koupím origo, ale nějak na to nechvátám protože na ní nemám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 man origo a kozenou peknou z RS uz se nehodi protoze jsem kozak prodal.1500kc ji necham. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Tak z nudy jsem si sepsal co všechno už jsem udělal na autě co ho mám :D a vznikl docela pěkný seznam. Možná jsem na něco zapomněl a někdy jsem možná napsal až moc velké drobnosti ale co :Dvěci ohledně údržby jako rozvody, nové čelní okno, čepy, kotouče, destičky, oleje a tak, jsem samozřejmě nepsal :) kouřové boční blinkry RS černé přední blinkry černě lakovaný rámeček uvnitř předních světel nové plexi předních světel HID xenon v mlhovkách a upraven sklon čoček EGR off + zkrácený okruh podtlakových hadiček samco sport Zadní náprava přehozena z bubnů na kotouče Maska do černé lesklé štítky elegance panel kolem rádia, topení a řadící páky černá lesklá nové znaky škoda přední, zadní + alu LED parkovačky + osvětlení zavazadlového prostoru LED osvětlení iteriéru + dodělaná zadní lampička nad sedačky z felicie CHIP by TDIfun zatím jen 117hp/290Nm Tříramenný volant octavia II Plechový kryt pod motor žebrování v podběhu pro lepší chlazení IC Vytlumené přední i zadní dveře + kapota + 5.dveře + spodní kryt motoru Nové komponentní reproduktory gladen 165 V2 + autorádio pioneer RS přední nárazník RS zadní křídlo vzpěry kapoty krátký prut antény Přední komplet brzdy z 1.8T Stavitelný podvozek TA-technix vydorazovaný 18" alu audi S8 s pneu 215/35 rozšiřovací podložky přední 10mm zadní 5mm stabilizátor OFF vyřezaný nosník pro poloosu Sedačky VW GOLF celokožené Ochranné lišty v barvě auta Výztuhy v zavazadlovém prostoru octavia RS Přední mlhovky fabia RS dopasované do RS nárazníku vytlumení kapoty do červeného filce Najeto mám cca 70tis km od té doby co auto mám a naprostá spokojenost :) Dopřávám mu co je třeba :)Do budoucna je toho v plánu ještě dost ale to by byl další seznam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Hodně slušný seznam ! Já mám něco obdobného v excelu rozděleného na všechno okolo motoru, podvozku, elektriky, kastle, pneumatik, doplňků, autokosmetiky, spotřeby a cen. Většinou když udělám suma sumárum za jednotlivý rok, tak je to slušný balík. Ale auto je naše hobby že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.