Přejít na obsah

Black Octavia

Závy

Doporučené příspěvky

no o 9 cm muzu jeste stocit matici na zavitu je to Tacko ale kdyz stocim o 9 cm tak to o 9 nesleze sleze to tak max o 4.5 - kdyz jsem to nasazoval tak jsme to stocil tak o 8 a pak jsem stacel asi o 4 cm coz mas 12 na zavitu ael slezlo to tak asi o 7-8 cm ze serie co jsem mel . nepamatuju si visku od podbehu na stred kola kolik jsme mel na serii ale pro predstavua pochopeni tam jako priklad bylo 30 cm a ted tam mam 23 cm je to priklad . snad se chapem :D :D az budu prezouvat tak schvalne vyfotim ten zavit aby jste videly kolik jeste muzu stocit tu matici dolu ok ?

Odkaz ke komentáři

ale nepatlam vysvetluju ze mam na stavitku zavit kterej ma priklad 20 cm a i kdyz ten krouzek od shora stocim o 20 cm dolu tak to o 20 cm nesleze sleze to tak o 10 v realu . nic nepatlam jen me nechapete proto az budu prezouvat tak vam to vyfotim aby jste me pochopily :D

myslim tim to ze kdyz na tom stavitko stocim matku o 1cm dolu tak to ale realne vzhledove o 1 cm nesleze .

Odkaz ke komentáři

Jo, já ho taky chápu co tím myslí. Záleží, kde to snížení měříš samozřejmě. Mne osobně ta čísla nikdy moc nezajímala a ani jsem to neměřil, spíše orientačně. Fotit nic nemusíš, všichni víme jak ten tlumič vypadá :) Každopádně pokud máš ještě 9cm k dobru tak tyhle kraviny jako já s tím dělat nemusíš :) Já to vyndaval, protože už jsem neměl kam točit. Už jsem to měl na doraz dole. S vyndáním helprů to teď asi půjde stočit až úplně na zem, když přičtu ještě to, že horní uložení samo o sobě by mělo taky ještě 15 mm snížit. Takže teď už si můžu nastavit prakticky jakoukoli výšku. Jediné co mi ještě bude překážet pokud bych chtěl nějak brutálně nízko jsou tyčky řízení. Ale takhle dolu to neplánuji a kdyby přece, tak jen stočit na sraz a pak zase zvednout. :)

Jinak ještě doplním, že jsou tam závity dva, jeden v těhlici a jeden pod pružinama. A ten pod pružinama má sám o sobě cca 11cm, to by znamenalo, že to máš skoro nejvíce nahoře :) myslím si že tam už nemáš 9cm závitu ne? :)
Jo a nechápu jak jsme se dostali k téhle debatě :D Když ses jen zeptal jestli jsem nemohl už níž a já řekl, že nemohl tak proto jsem to vyndal :D

Upraveno uživatelem Závy
Odkaz ke komentáři

Nevim jak jsme se k tomu dostaly kazdopadne nevim jako prave ze mam od toho kontra kolecka co je an zavitu na konec zavitu mam 9 cm a mam pneu lehce zapustenou v predu ale vzadu uz muzu jit se zavitem jen o 2,5 cm a nebo pak vyndat stelovaci misky coz asi udelam az budu ty tlumice vydorazovavat a predek si myslim ze nebudu muset ani davat ulozeni z pola ani vyndavat helpry maximalne udelat vyrezi do nosniku tot vse zas tolik dolu nepujdu mam to auto na kazdej den a zrovna rovne ta silnice neni :D hlavne do prace kam vyuzivam auto nejcasteji

Odkaz ke komentáři

Jen rychlé odpovědi, vzadu misky vyndat je blbost, protože tak nízko nepůjdu jak sám říkáš. Ani já je letos neměl vyndané, pravda je, že mám trošku nižší misky z OII, ale i tak ty je vyndavat nemusíš. Druhá věc, řezat nosník je taky blbost, protože o ten ti to dřít nebude vlastně ani když bude podvozek na max dole.. :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsem se dal do stavby summer setupu a docela jsem narazil. Chci jít níž než vloni, ale najednou na nečem visím a už to dolu nechce :blink: Jsem tak -1cm oproti loňsku a víc ani ťuk :D už mám stočeno na max dole bez helprů a ještě nižší horní uložení, ale chová se to jak kdyby to někde viselo :( Neví někdo? Že by mi to držely ty TT puky? :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Díky. No jsem z toho auta dneska uplně hotovej :D Bych to nejraději vrátil na sériovou výšku :D Moc problémů za den na mne :D

Tady pár fotek jak jsem s tím dneska bojoval a bohužel se nedostal ke zdárnému konci. Pro představu nápravnice byla 27mm nad zemí a Hans jí měl vloni 22mm.

post-16683-0-62230900-1426873590_thumb.jpg

post-16683-0-17257800-1426873619_thumb.jpg

post-16683-0-12357900-1426873641_thumb.jpg

post-16683-0-19945800-1426873847_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dře, taky jsem to musel zvednout maličko :) ale jezdit by se na tom dalo v klidu mít trošku užší gumu nebo trošku zapustit kolo :)

Bohužel teď mám větší problém a nevím pořádně ani jakej :D

A menší reklama na naší FB stránku :)

post-16683-0-16206600-1426874916_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Závy
Odkaz ke komentáři

Napíšu Vám sem jak to s tím teď je. To že jsem zapomněl vyndat dorazy a nešlo mi to dolu to už víte, jsem vůl :D asi mě ovlivnilo to zatmění slunce :D
Pak už snižování šlo dobře.. Když jsem se dostal na tu výšku, co je zde na fotkách, tak se dalo jet, ale nešlo moc zatáčet v plným rejdu. Bohužel jsem také zjistil, že mi z pravé strany něco divně hučí (těžko ten zvuk popsat). Zvedl jsem to o asi 1cm (takovou výšku bych chtěl mít) ale pořád to hučelo. Tak můj další krok byl, že jsem narovnal odklon na sériové nastavení. Výsledkem bylo, že to hučí méně. Tak jsem to ještě zvedl na výšku kerou jsem měl cca vloni. A hučení téměř přestalo. Jen v hodně ostré zatáčce to trošku hučí.
Nejdříve jsem si myslel, že to je tím jak odklon a velký snížení hodně ovlivní sbíhavost a že se mi v zatáčce kolo smýká a to dělá to hučení, ale teď mám spíše podezření na homokineťák. Hučí to z pravé strany a pouze v levé zatáčce. Poloosa nikde nedře. Takže teď mám z toho náladu na bodu mrazu. Chci podložit motor, ale bohužel pořád čekám až se mi vyrobí 15mm podložky :D doufám, že pokud je to tím homokineťákem tak mi to vyřeší problém.
Nutno ale říct, že špatnej homokineťák jsem slyšel a ten praská, tohle je jiný zvuk tak vážně nevím :)

Upraveno uživatelem Závy
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...